Haydi Yine Yeniden...

Nasıl beslenmeli ya Karatay tarzı mı yoksa bulunduğun duruma göre en idealini mi seçmeli yemek için?

Nasıl liste yapıyorsunuz

şöyle söyleyeyim canım mesela ben de sabah 8 akşam 7 çalışıyorum

sabah ekmek arası ama kepekli yapıyorum iş yerinde yiyorum
kendime ara öğün getiriyorum
öğlede iş yerinde ne çıkarsa yiyorum
öğleden sonra tekrar ara öğün
akşamda daha hafif ne pişirdiysem kendime ölçü belirleyrek besleniyorum
2 lt üstü su içmeye çalışıyorum
bende spor yapamıyorum yoruluyorum zamanım olmuyor

Nasıl beslenmeli ya Karatay tarzı mı yoksa bulunduğun duruma göre en idealini mi seçmeli yemek için?

Nasıl liste yapıyorsunuz
Canim bana akşam kaçta yattığını akşam yemeğini kaç gibi yediginizi belirtirsen sana onerebilirim. Tabi uygulamak şartı ile

Akşam 5 gibi işten çıkıyorum. Yürüyerek eve gidiyorum. 6ya doğru evde oluyorum. Annemden kızçeyi alıyorum. Yemek ondan sonra yapılıyor. 7-8 gibi yiyorum. 7:30- 17:00 çalışıyorum Türk Telekom Gayrettepe'de. Buraya işi düşene yardımcı olabilirim bu arada :)

Unutmuşum 23:30 gibi yatıyorum :)

Son düzenleme:
Bana diyetisyenimin verdiği ilk listeyi vereyim sana da uygun bence
Evden cikmadan ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı su
Kahvaltı 8.30: şekersiz çay 5 zeytin, k kutusu peynir. 1 yumurta 2 dilim tam tah ekmek. Yeşillik
Ara 10.00:kahve fincanı ile leblebi
Öğle 12.00: 1 kase çorba 4 veya 5 kaşık sebze yemeği salata yogurt(ayran) 1 dilim ekmek(2 kaşık pilav olabilir ekmek yerine)
Ara 15.00: 1 şu bardağı yoğurt 1 galeta
Aksam 19.30: 1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek veya iki kaşık pilav
6 yemek kaşığı sebze yemeği yada 3 köfte kadar et tavuk balık
Salata bir bardak ayran
Ara 20.30 21.00 1 bardak süt tarçınlı bir meyve
En az 2 litre su

Çok teşekkürler. Tam diyetisyene gitmiş gibi hissettim kendimi Benim hamileliğimde ayaklarım çok şişmişti. Ayak parmaklarım minnacık kalmıştı. Hala ayak bileklerim şiş Cumaya da dahiliyeye randevu aldım. Hem değerlere baktırayım.

Çok tuzlu yemek veya suyu az tüketmek de neden olur bence. Bu arada önemli değil ne demek

Hazır buradayken menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: maydanozlu taze soğanlı iki yumurtayla omlet
4 zeytin yarım salatalık

Ara 10.30: 2 dilim bitter sek Nescafe

Öğle 12.30: 3 İslim kebabı
2 3 kaşık kadar p pilavı
1 küçük kase cacık

Ara 15.00:Türk Kahvesi
3 hurma 2 kuru kayısı

Aksam 17.00: 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata

Ara 20.30: 1 bardak süt 1 meyve
Bitki Çayı
3 litre su

Son düzenleme:
afiyet olsun güzel menü

Cok cok guzel olmus canim menun.ozellikle aksam yemegin super.hafif... bugunku artindan kurtulursun kesin

Bende isten ciktim.esim ve oglumla esimin halasinin yanina geldik.pazar gunu dugunleri var yapilacak birsey var mi diye sormaya ugradik.sahil kenarinda dukkanlari var.ordayiz simdi.oglum parkta oynuyor biz de oturuyoruz...eve donusum gec olabilir.kenumu yazayim.yorumlari evde yaparim...

Öncelikle yakınmışız canım :) ben de önceden ttnette çalıştım. Aklımızda bulunsun bir durum olursa sana başvurabiliriz :) Aslında akşamdan yemek yapabilsen çok rahat edersin. İşten gelince de yemeğini yerdin geç saate kalmazdın. Akşam karbonhidrat almamaya çalış ve bol su iç. Bu bile baya kilo kaybettirir sana.

inciiitanesi
sabah 9
1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin

oglen 14.30
1 adt kumru

aksam (halanin dukkaninda) 18.00
2 kucuk dilim ev baklavasi

su 2 litreden fazla daha icerim.
Kalorili tuhaf bir menu oldu gibi geldi bana

Canım iki baklavayla durulur mu bir salata çorba yesen hem için kurumaz hem de tok tutar. Evet hep karbon olmuş ama yine de bişiler yemen gerekir.

Süpersin canım diyecek bir şey bulamadım. Öğle sağlam öğün akşam ise hafif. Süper.. Ayrıca ara öğünler de çok faydalı olmuş.

inciiitanesi
sabah 9
1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin

oglen 14.30
1 adt kumru

Kumru ilk defa görüyorum menünde ama sıkıntı yok oğluşunun arkasında yakmışsındır
baklava az canım ya süt yoğurt gibi bir şey tüket bence akşam tekrar hemde protein almış olursun çünkü günün biraz karbon olmuş

Kan değerlerine baktırman iyi olur. Ben başlamadan önce kortizol değerlerimde yükselme insülin yüksekliği insülin direnci falan vardı çok şükür geçti kilo verdikçe de daha iyi oluyorum. Zaten beslenmen düzene girince o ödemler şişkinlik falan geçip gidecek inş.

inciiitanesi
sabah 9
1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin

oglen 14.30
1 adt kumru

Menunde bir sey yok canım evet baklava kalorili ama süt icebilirsin. Bol suylada etkisini atarsın.

tomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
2 galeta şekersiz nescafe

ARA 10:00
bir avuç kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak ıspanak
150 gr yoğurt
1 dilim börek

ARA 16:00
1 avuç kuru üzüm bir bardak süt

ARA 20:30
3 çiğ köfte

AKŞAM 21:00
2 baget fırın tavuk
1 bardak ayran

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…