- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.941
Burçin hosgeldin .Allah bagislasin yavrunu.Çok mutlu olurum. Burçin ben. Yaş 27 8buçuk aylık kızım var. Kilo benim tartımda 88 annemlerde 85 anlamadımÇalışıyorum. Ücretsiz izin kullanmadım. Haftanın 4 günü işe yakın olması sebebiyle annemde kalıyorum. Öğlenleri bebişimi emziriyorum yemek yiyorum dönüyorum işe. Perşembe akşamından kendi evime geçiyorum. Hep bi koşturma yüzünden düzgün düzen kuramadım
Aslında 3 sene evveline kadar 62 kilo olan ben, DGS ile mühendisliği kazandım. Çalışırken okudum. Akşamları mesaiye kaldım. Kalırken de güzel yedim :) Hamileliğime 80 kilolarda başlamıştım. Sanki artık ibre aşağıya inmiyor gibi geliyor
Yazılanları okudum çok güzel motive oldum. Önüme kağıdı aldım. Ve önerileri yazdım. Ve yarın bende başlamak istiyorum.
Eşimin, etraftakilerin küçük laf sokmalarından usandım :)
Heyecan yaptım ya :) Kıpır kıpır oldum :) Çok teşekkür ederim. Listeyi kendimiz belirliyoruz dimi?
Hoşgeldin aramıza canım. İlk iş doğru gösteren ve dijital olan bir tartı edinirsin çünkü vazgeçilmezin olacak :) bebeğini emziriyor musun? Benim de 17 aylık oğlum var emiyor hala. Gün gün buraya bağlı kaldıkça düzenin oturur hiç merak etme. İyi ya da kötü gün içinde ne yediysek saati saatine yazıyoruz buraya ve birbirimizi yönlendiriyoruz. Sen de zamanla alışacaksın. Ben şahsen daha önce hiç diyet yapmamış biri olarak bu günlükte düzgün beslenmeyi öğrendim. Yaşıt sayılırız bu arada ben de 26'yım. Ocak ayında 81 kilo ile başladım şu an 68 kiloyum darısı sana :):):) heee o laf sokanlar varya sen bi 10 kilo verince kıskanacak hiiiç dert etme aksine motive ol :)
sen zaten yürüyorsun spora pek gerek kalmazEmiyor canıma da okuyorGerçi bi gülüşü herşeyi siliyor. Hala düzenli gece uykumuz yok. 3-4 defa uyanıyoruz. Bazen düşünüyorum gündüz beni az gördüğü için mi bu kadar çok uyanıyor. 7:30da da mesai başlıyor Aslında yorgunluktan düzen oturtamadım. Önüme ne gelirse yiyorum dozunda. Ekmeği azalttım. Çayı şekersiz içiyorum. Spora vakit de güç de kalmıyor. Akşamları eve yürüyerek gidiyorum 2-3km.
Bugün Çarşamba. Ozaman ben akşam tartılır yarın da başlarım :) Hem paylaşıma hem diyete :) İnsan heyecanla diyete başlar mı ? Valla sizinle öyle hissediyorum şu an :)Burçin hosgeldin .Allah bagislasin yavrunu.
Bende Ebru.32 yasindayim 1 oglum var.calisiyorum bende.
dogumdan sonra 117 kilo ile tavan kiloma ulasmistim.su anda 71.9 ile burdaki can dostlarimda yoluma devam ediyorum.
cok spor yaptigimi soyleyemem.yeterli ve dengeli beslenerek bol su icerek ve sabrimi zamana yayarak 45 kilo verdim.hayal degil zor degil sende basarirsin.
biz burda motivemizi yuksek tutarak yiyip ictiklerimizi yazarak ve yorumlayarak paylasim yapiyoruz.
her gun duzenli menu bildiriyoruz.herkes birbirinin menusune yorum yaziyor.kacamakli da olsa menu bildirmek zorunlu.bildiremedigin zamanlarda haber verirsen iyi olurher carsamba da tarti gunumuz liste tutuyoruz haftanin birinci ikinci ve ucuncusu belirleniyor.
bir de gruplarimiz var ikili.o iki kisi birbirine karsi sorumlu.menulerini mutlaka degerlendirmek ve esini motive etmekle yukumlu.
ekim2009 ve angelina
incitanesi ve ben
melrin tevafuk ve butterfly da uclu grup seklinde.
sen de katilirsan mumkunse aktif olmaya gayret et canim.habersiz girmemezlik yapma.yani menu ve kilo bildirimi yapamayacaksan onceden soylersin canim.
Hoşgeldin canım hepimiz az çok seninle aynı sorunları yaşadık güzel kilolar verdik yeter ki kararlı ol vazgeçme menünü sen belirliyorsun biz tecrübemize göre yorum yapıyoruz birbirimizin yorumuna kırılmadan incinmeden olacak şekilde yorum yapmaya çalışıyoruzHeyecan yaptım ya :) Kıpır kıpır oldum :) Çok teşekkür ederim. Listeyi kendimiz belirliyoruz dimi?
Peki o zaman,sen bugünden itibaren paylaşımlarına başla,haftaya da liste girişini yaparız Allah izin verirse...Bugün Çarşamba. Ozaman ben akşam tartılır yarın da başlarım :) Hem paylaşıma hem diyete :) İnsan heyecanla diyete başlar mı ? Valla sizinle öyle hissediyorum şu an :)
Akşamki tartilman çok doğru sonuç olmaz fazla gösterir. Yarın sabah aç karnına tartil bence canım.Bugün Çarşamba. Ozaman ben akşam tartılır yarın da başlarım :) Hem paylaşıma hem diyete :) İnsan heyecanla diyete başlar mı ? Valla sizinle öyle hissediyorum şu an :)
Sabah tartılayım o zaman :) Bir de şey sorsam size regl öncesi kilonuzda artış oluyor mu?Akşamki tartilman çok doğru sonuç olmaz fazla gösterir. Yarın sabah aç karnına tartil bence canım.
Regl öncesi yeme isteği artıyor bende.ve ödem oluyorum.ama söküldükten sonra daha dikkat ediyorum bol su içiyorum normal zamandan verdiğimden daha çok veriyorum regl olurkenSabah tartılayım o zaman :) Bir de şey sorsam size regl öncesi kilonuzda artış oluyor mu?
Tabi oluyor şişlik. Ama reglde menune dikkat edersen süper verebiliyorsun. Çünkü o dönemde metobolizma hızlanıyor. Sabahları erken cikiyorsin ya kahvaltı yapabiliyor musun. Bugün den itibaren menunu verirsin. Ona göre bi plan cizersin yorumlara göre.Sabah tartılayım o zaman :) Bir de şey sorsam size regl öncesi kilonuzda artış oluyor mu?
Tabi oluyor şişlik. Ama reglde menune dikkat edersen süper verebiliyorsun. Çünkü o dönemde metobolizma hızlanıyor. Sabahları erken cikiyorsin ya kahvaltı yapabiliyor musun. Bugün den itibaren menunu verirsin. Ona göre bi plan cizersin yorumlara göre.
Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim. Haftaya inş daha çok dikkat edip güzel kilolar verecezEki Görüntüle 1830418
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. M Melrin .................. -0,6 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .............................ekim2009 ............... -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ........................ D Deligonul783 ............. -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-inciiitanesi = +0,6 kg
2-tevafuk55 = +0,2 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
GRUP ORTALAMALARI
1- Melrin + Tevafuk + Butterfly = -0,16 kg
2-Ekim+ Angelina = -0,15 kg
3-İncitanesi + Tomurcuk = +0,35 kg
Yani tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği götürüp iki dilim onunla tost yaptirabilirsin yanına yiyecegin domates salatalık zeytinle güzel doyarsin bence. Sabah öğle arasında kuruyemiş kuru meyve galeta gibi şeylerle ara yapabilirsin. Öğle yemeği şirkette veriluyordur herhaldeGenelde simit arası peynir zeytin ezmesi maydanoz ve büyük ayran satın alıp yiyorum :) Yada kaşar sucuk tost yapıyorum işyerinde. Evde hazırlamaya üşeniyorum. Bu sabah 1 sene sonra arkadaş ısrarı ile ayvalık tostu yedim
ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1830418
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. M Melrin .................. -0,6 kg
1-inciiitanesi = +0,6 kg
2-tevafuk55 = +0,2 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
GRUP ORTALAMALARI
Eki Görüntüle 1830418
1-inciiitanesi = +0,6 kg
2-tevafuk55 = +0,2 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
GRUP ORTALAMALARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?