Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin,yeni tarti gunumuzde bol eksili bildirimleri girmek dilegiyle desem de ben de 100 gram arti ile basladim artik sinirlerim laçka oldu guluyorum
gecen hafta 71.8
bu hafta 71.9
fark +100 gr

geçen hafta 100.4
bu hafta 100. 1
Hadi bakalim ekimim iki basamaklilara yine cok yakinsin.bu hafta annen gidecek.onun disiplini vardi biraz uzerinde hissettim sanki.motive oluyordu evde sana.o gittikten sonra daha sıkı saril ki bir dahaki geldiginde kizini incecik gorsun gurur duysun

Gunaydin kizlar kilom sabit dunku kahvaltiya vede odeme ragmen belkide artik altilardayim neyse onemli degil oglus cok hasta o iyi olsunda gerisinin onemi yok
Gecen hafta 70
Bu hafta 70 ..............
Evet canım yavrun iyileşsin de inan ki kilonun ödemin lafı bile olmuyor,zayıflamak şurda dursun valla

Zayıflamak isteyen ama beceremeyen ben de dahil olabilir miyim bu gruba
Merhaba hoşgeldin,aslında liste kontenjanımız dolu ama günlüğümüze yeni bir enerji gelmesi adına seni tanımak isteriz eğer arkadaşlarımın da müsaadesi olursa tabi

Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.6
Valla ben hep 65- 66 arası mekik dokuyorum ve çok sıkıldım artık
Ortağım aslında bi ara 64 lere düşmüştün. Ben bu hafta senden süper bi rakam bekliyordum menülerin ortada sonuçta. Artık suna inanıyorum vücudun şu an direniyor ama illa ki bi yerde bu direnç kirilacak. Önemli olan bizim bu ditencten önce pes etmememiz

Çok mutlu olurum. Burçin ben. Yaş 27 8buçuk aylık kızım var. Kilo benim tartımda 88 annemlerde 85 anlamadım Çalışıyorum. Ücretsiz izin kullanmadım. Haftanın 4 günü işe yakın olması sebebiyle annemde kalıyorum. Öğlenleri bebişimi emziriyorum yemek yiyorum dönüyorum işe. Perşembe akşamından kendi evime geçiyorum. Hep bi koşturma yüzünden düzgün düzen kuramadım

Aslında 3 sene evveline kadar 62 kilo olan ben, DGS ile mühendisliği kazandım. Çalışırken okudum. Akşamları mesaiye kaldım. Kalırken de güzel yedim :) Hamileliğime 80 kilolarda başlamıştım. Sanki artık ibre aşağıya inmiyor gibi geliyor

Yazılanları okudum çok güzel motive oldum. Önüme kağıdı aldım. Ve önerileri yazdım. Ve yarın bende başlamak istiyorum.
Eşimin, etraftakilerin küçük laf sokmalarından usandım :)

Hoş geldin canım bizler burada çok güzel arkadaşlıklar kurduk umarım senin de sürekli olur
tomurcukkk arkadaşımız sana kuralları anlatır
biz iyi ya da kötü menümüzü günlük paylaşıyoruz birbirimize yorumlar yapıyoruz

Hosgeldin canim onceliklr gule gule buyut bebegini bende 37 yasindayim iki oglum var 15 ve bes yaslarinda ev hanimiyim gunlugun en yaslisi benim he he he burda cok guzel kilolar veren arkadaslar var insallah sende onlardan biri olur fit bir anne olursun canim tekrar hosgeldin ....

Hoşgeldin canım. Yasin genç meto hızlıdır eminim. Çarşamba tartı günleri sen hangi tartıda tarrtilacaksan onu baz almalisin. Listelerine sabırla uyman lazim tabi. Ben buraya 3 ay kadar önce 77 ile başladım şimdi 68 im. Öyle güzel kilolar verirsin ki etraftakiler bu sefer hayran olur ama bunun için kararlı Oak çok önemli. Şimdiden başarılar. Sormak istediğin şeylerde herkes sana yardimci olur

Hoşgeldin aramıza canım. İlk iş doğru gösteren ve dijital olan bir tartı edinirsin çünkü vazgeçilmezin olacak :) bebeğini emziriyor musun? Benim de 17 aylık oğlum var emiyor hala. Gün gün buraya bağlı kaldıkça düzenin oturur hiç merak etme. İyi ya da kötü gün içinde ne yediysek saati saatine yazıyoruz buraya ve birbirimizi yönlendiriyoruz. Sen de zamanla alışacaksın. Ben şahsen daha önce hiç diyet yapmamış biri olarak bu günlükte düzgün beslenmeyi öğrendim. Yaşıt sayılırız bu arada ben de 26'yım. Ocak ayında 81 kilo ile başladım şu an 68 kiloyum darısı sana :):):) heee o laf sokanlar varya sen bi 10 kilo verince kıskanacak hiiiç dert etme aksine motive ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…