Haydi Yine Yeniden...

Güzel dengeli bir menü canım

Yaprak sarmalar pirinçliyse adedi fazla gibi sanki ama sanırım küçükler...

Geçmiş olsun sana ve paşaya canım.menün hafif baya.hastasınız spor nasıl yapcan bu durumda.suyun az evet

Günaydın hanımlar,nasılsınız bakalım bugün :)
Biz dün eve geç döndük.Oğlum sahil kenarındaki parkta saatlerce oynadı.Sonra da yoruldu iyice eve getirdim yıkadım pakladım uyuttum.Bende bikaç kıyafet denedim.Pazar günü eşimin halasının oğlunun düğünü var.Cuma günü de kınası.Bikaç kıyafet elbisemi denedim hangisini giysem diye.Ve kararsız kaldım.Geçen ay giydiğimi giyemicem biraz kapalı bir aile çünkü.Daha usturuplu giyinmem lazım

Aslında Peynirli omlet yesek daha güzel olur sabahları. hem saglıklı hem tok tutuyor. Bu arada bu konuya başlarken ki ilk kilolarınız yok sanırım?
Evet peynirli omlet tok tutuyor.Bende bazen sabahları 1 kk peynirle 1 yumurtayı karıştırıp mikrodalgada 1 dakika pişiriyorum yağsız tuzsuz ki peynirin tuzu yetiyor zaten,süper kahvaltı oluyor...

oh ne güzel bol bol eğlenmiş paşa
sende canım ne giysen yakışır maşallah

günaydın canım oğluşuna da sana da geçmiş olsun mide bulantısı ve ateş basar beni regl zamanı seninde ondan kaynaklıdır olunca rahatlarsın
x
Tesekkur ederim canim bu sabah regl oldum daha iyi yim bulantim cok yok usume var acayip biraz bitki cayi icececem insallah iyi gelir .....

Çok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah gece oğluşunla sağlıklı güzel geçmiştir.
Tesekkurler canim cok sukur gece ates olmadi arkadaslarlar bilirler benim oglusun ates kolay dusmez bu kez hafif gecti yada gelecek olan hastaligin bir habercisiydi simdilik iyi bugun benimle evde dinlencek kres yok anne ogul takilcaz artik

Tesekkurler canim cok sukur gece ates olmadi arkadaslarlar bilirler benim oglusun ates kolay dusmez bu kez hafif gecti yada gelecek olan hastaligin bir habercisiydi simdilik iyi bugun benimle evde dinlencek kres yok anne ogul takilcaz artik

En güzel şey onlarla beraber tüm günü geçirmek :) İnşallah ufacık yoklayıp gitmiştir ateş. Bebelerimiz hiç hasta olmasın :)

En güzel şey onlarla beraber tüm günü geçirmek :) İnşallah ufacık yoklayıp gitmiştir ateş. Bebelerimiz hiç hasta olmasın :)
Evet tum gun evde ve anneyi surundurme bezdirme cabalari basladi sipa oyuncak kutusunda ne var ne yok cikardi sirayla tangram legolar tabancalar dr aletleri bir bir cikardi aksam abisi delirecek oyuncaklar onun calisma odasinda ve cok sinirleniyo karmasadan hic hoslanmiyo birde oyuncak kutusunu en guzel o duzenliyo aksama ufak capli kiyamet kopabilir he he he hastaligi insallah dedigin gibidir yoka ben bildigin zombi oluyorumm evde boyle geziyorumm .....

tomurcukkk bebegim sen ne giysen yakisir soyle kollari dantel elbiselerden varsa dugune gayet uygun olabilir ohh pasada dun nasil eglenmistir arada sart cocuklara boyle degisiklikler dugunler basladi kadinlardada giyim telasi basladi valla indirimlerden yararlanmak lagzim mutlaka boyle gunlerde super oluyo eline geliyo sende ins uygun biseyler bulursun sekerimm ...

Yaşları kaç çocukların? Anne baba olmak çok zor yaw. Hele birden fazla çocuk varsa. Küçüğe kıyamıyorsun büyüğe adalet sağlamak lazım Koca şirket yönetmekten daha zor bence çocuk büyütmek :)

Dunya isim var ve benim canim hic istemiyo camasir utu ev temizligi yemekte yokk her zamanki gibi calis angelina calisss ...

Ve bütün gün naptın yattın tv izledin derler :) Doğum izninde evde kaldım da çok zor yaw. Adam ben evdeyim diye işten geliyor ve çok yoruldum diyor :) İkimiz çalışırken kimse yorulmuyor ama

Buyuk onbes yasinda agustosta onalti olcak kucuk bes yasinda haziranda alti olcak kucuk hasta olunca biraz taviz veriyoruz buyuk oglum ilk gozagrim ama oyle buyuduki onu da cocuk oldugunu unutuyoruz bazen yas farki cok benimkilerde o nedenle adalet isi biraz zor oluyo dengede tutmaya calisiyorum bir sekilde

Aynen canım ya benimde ütü yığıldı bugün yapmam lazım ama erteleyip duruyorum
Valla bende camasirlari yikadim ama utu halen duruyo bi birakmiyoki isimi yapayimm simdide malatya malatya diye sarki soyluyo rafadan tayfa izliyoda @ekim2009 kizz sizin oralarin turkusunu soyluyor oglus .....

Seninkiler kocaman olmuş ya maşaallah valla. Biri ergenlikte kendi sınırlarını çizmeye çalışıyor, biri de anasının babasının minnak oğlu :) Güzel bir aile portresi. Darısı bizim başımıza :) Bizim kız daha 8 aylık. Bana o kadar uzak geliyor ki büyüyüp o yaşlara gelmesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…