- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.021
Güzel dengeli bir menü canım@tevafuk55 @butterfly143 ve arkadaşlarım
07:30
2 haşlanmış yumurta ,kibrit kutusu peynir,3 zeytin,yarim dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
4-5 erik
Õgle 12:15
2 baget fırında ,yoğurt,visne hoşafı
Ara 15:30
avuç içi kuruyemiş,muz
Akşam 18:00
2 yemek kaşığı makarna ,3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği,yogurt,kayisi hosafi,salata
Ara
Türk kahvesi,kuruyemis
2,5 litre su
Yaprak sarmalar pirinçliyse adedi fazla gibi sanki ama sanırım küçükler...Geciktim kızlar kusura bakmayın.
@tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (09.30)
1 yumurta, 2 kk kadar karışık peynir, domates, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 dilim ekmek, çay
Ara (saati hatırlamıyorum)
1-2 yaprak sarma
Öğle (15:00)
1 tabak etli taze fasülye(8 kaşık), 2 kaşık p pilavı, bol salata, 4-5 küçük sarma
Ara (18:00)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter, 1-2 ceviz, birkaç fındık
Akşam (19:30 civarı)
3-4 kaşık t.fasülye, yarım lavaşla az çiğ köfte yeşillik, 2-3 y.sarma
3 lt su
yarım saat yürüyüş
Geçmiş olsun sana ve paşaya canım.menün hafif baya.hastasınız spor nasıl yapcan bu durumda.suyun az evetBugunki menu @ekim2009 ve kizlar
10 00
Iki dilim tb ekmek
Uc kup kasar
Uc dal nane
Domates salatalik
Bir parca patatesli borek ufakti
Sekersiz cay
18 00
Bir kepce tarhana corbasi
Uc kasik sebzeli bulgur pilavi
Salata
Sekersiz cay
Su 1, 5 litre cok az oldu
Sporda yok
Evet peynirli omlet tok tutuyor.Bende bazen sabahları 1 kk peynirle 1 yumurtayı karıştırıp mikrodalgada 1 dakika pişiriyorum yağsız tuzsuz ki peynirin tuzu yetiyor zaten,süper kahvaltı oluyor...Aslında Peynirli omlet yesek daha güzel olur sabahları. hem saglıklı hem tok tutuyor. Bu arada bu konuya başlarken ki ilk kilolarınız yok sanırım?
Günaydın hanımlar,nasılsınız bakalım bugün :)
Biz dün eve geç döndük.Oğlum sahil kenarındaki parkta saatlerce oynadı.Sonra da yoruldu iyice eve getirdim yıkadım pakladım uyuttum.Bende bikaç kıyafet denedim.Pazar günü eşimin halasının oğlunun düğünü var.Cuma günü de kınası.Bikaç kıyafet elbisemi denedim hangisini giysem diye.Ve kararsız kaldım.Geçen ay giydiğimi giyemicem biraz kapalı bir aile çünkü.Daha usturuplu giyinmem lazım
xgünaydın canım oğluşuna da sana da geçmiş olsun mide bulantısı ve ateş basar beni regl zamanı seninde ondan kaynaklıdır olunca rahatlarsın
Tesekkurler canim cok sukur gece ates olmadi arkadaslarlar bilirler benim oglusun ates kolay dusmez bu kez hafif gecti yada gelecek olan hastaligin bir habercisiydi simdilik iyi bugun benimle evde dinlencek kres yok anne ogul takilcaz artikÇok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah gece oğluşunla sağlıklı güzel geçmiştir.
Tesekkurler canim cok sukur gece ates olmadi arkadaslarlar bilirler benim oglusun ates kolay dusmez bu kez hafif gecti yada gelecek olan hastaligin bir habercisiydi simdilik iyi bugun benimle evde dinlencek kres yok anne ogul takilcaz artik
Evet tum gun evde ve anneyi surundurme bezdirme cabalari basladi sipa oyuncak kutusunda ne var ne yok cikardi sirayla tangram legolar tabancalar dr aletleri bir bir cikardi aksam abisi delirecek oyuncaklar onun calisma odasinda ve cok sinirleniyo karmasadan hic hoslanmiyo birde oyuncak kutusunu en guzel o duzenliyo aksama ufak capli kiyamet kopabilir he he heEn güzel şey onlarla beraber tüm günü geçirmek :) İnşallah ufacık yoklayıp gitmiştir ateş. Bebelerimiz hiç hasta olmasın :)
Evet tum gun evde ve anneyi surundurme bezdirme cabalari basladi sipa oyuncak kutusunda ne var ne yok cikardi sirayla tangram legolar tabancalar dr aletleri bir bir cikardi aksam abisi delirecek oyuncaklar onun calisma odasinda ve cok sinirleniyo karmasadan hic hoslanmiyo birde oyuncak kutusunu en guzel o duzenliyo aksama ufak capli kiyamet kopabilir he he hehastaligi insallah dedigin gibidir yoka ben bildigin zombi oluyorumm evde boyle geziyorumm .....
Aynen canım ya benimde ütü yığıldı bugün yapmam lazım ama erteleyip duruyorumDunya isim var ve benim canim hic istemiyo camasir utu ev temizligi yemekte yokk her zamanki gibi calis angelina calisss ...
Dunya isim var ve benim canim hic istemiyo camasir utu ev temizligi yemekte yokk her zamanki gibi calis angelina calisss ...
Çarşıda biraz işlerim vardı gittim onları hallettim.Yaprak sarma getirdim iş yerine birazdan ondan yicem bikaç tane
Buyuk onbes yasinda agustosta onalti olcak kucuk bes yasinda haziranda alti olcak kucuk hasta olunca biraz taviz veriyoruz buyuk oglum ilk gozagrim ama oyle buyuduki onu da cocuk oldugunu unutuyoruz bazen yas farki cok benimkilerde o nedenle adalet isi biraz zor oluyo dengede tutmaya calisiyorum bir sekildeYaşları kaç çocukların? Anne baba olmak çok zor yaw. Hele birden fazla çocuk varsa. Küçüğe kıyamıyorsun büyüğe adalet sağlamak lazımKoca şirket yönetmekten daha zor bence çocuk büyütmek :)
Valla bende camasirlari yikadim ama utu halen duruyo bi birakmiyoki isimi yapayimm simdide malatya malatya diye sarki soyluyo rafadan tayfa izliyodaAynen canım ya benimde ütü yığıldı bugün yapmam lazım ama erteleyip duruyorum
Buyuk onbes yasinda agustosta onalti olcak kucuk bes yasinda haziranda alti olcak kucuk hasta olunca biraz taviz veriyoruz buyuk oglum ilk gozagrim ama oyle buyuduki onu da cocuk oldugunu unutuyoruz bazen yas farki cok benimkilerde o nedenle adalet isi biraz zor oluyo dengede tutmaya calisiyorum bir sekilde
Çıktım şöyle bi bakındım.evdekilerden giyerim sanırım.hiç bişey alasım yokafiyet olsun benimde canım lahana sarması istiyor valla ... yeni ciciler almaya mı çıktın dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?