Haydi Yine Yeniden...

angelina35 ve kızlar
menü verip kaçıcam yine
sabah 12
2 y. k. lor salatası
sucuklu yumurta
1 d. ekmek
krem peynir
domates salatalık

ara
ananaslı yeşil çay

akşam 18:00
1 küçük biber dolması
2 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık misket köfteli patates
rokalı semizotlu salata

Evime geldim kızlar. 2 gün ne çabuk geçti ufff evde yine çocukla ben her gün aynı monotonluk.. Evimi seviyorum ama bunalıyorum tek ben çocukla. Ya da anne evinden gelmek koydu :) benim birşeyle acil meşgul olmam lazım Menümü vereyim 2 gündür çok kaçtı artık dikkat etmem lazım.
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:30)
1 yumurta tavada, 2 kk kadar karışık peynir, domates, yarım simit, birkaç çatal patates k., çay

Ara
1-2 çiğ köfte

Öğle (14:30)
1 kepçe yayla çorbası, 2 servis kaşığı kısır bol yeşillikli, çay, 1 minik turta

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter

Akşam (19:30)
1 kepçe çorba, 3-4 kaşık kısır, oğlumdan kalan 1 kaşık fasülye, 1 kaşık pilav

Ara
bitki çayı

2,5-3 lt su

Güzel menü canım ara öğünlerini artırsan daha süper olacak eminim :)

Anne evinin yeri, anne yani hep farklı oluyor canım. Menun de evet kaçamak var ama hepsi ölçülü afiyet olsun kuzum

Dengeli ve sağlıklı güzel bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Bu ara bişi senin menünde hep var mı yanlış mj hatırlıyorum yine 1 tane zararsız iyi tuttun kendini afiyet olsun arkadaşım

Ara öğünlü şahane menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
inciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 8
1 dilim tam bugday ekm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalik

oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yaprak sarma

aksam 19
1 kase topalak corbasi
3 yk yogurtlu makarna

Su 2.5 litre yarim saat yuruyus...
Sağlam güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Süppperrr bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
Anne yanında yakışır bir menü ama dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım

Aslinda guzel canim menun.abarti bi kacamak goremedim.ama evinde daha duzenli diyet yaptigin dogru canim

tevafuk55 D Deligonul783 ve arkadaşlarım
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara (10:15)
Elma
Öğle (12:20)
Brokoli çorbası, bi dilim ekmek, kibrit kutusu peynir
Ara (15:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (17:30)
Brokoli çorbası, salata
Ara (20:00)
1 dilim börek, yarım kek, 5-6 minik sarma, kahve

Menümü verdiğime göre uyuma zamanım gelmiş misafirlikten geldim mutfağı toparladım yorulmuşum valla ohhh yarın cuma miss 2 gün evimdeyim sakin sessiz sadece ailem olcak herkese hayırlı geceler

Misafirlikler de olmasa biz tig gibi olcaz da :) ahh su cisslar ahh.
Neyse sen dengeliyorsun cis sonralarini canim.

Akşam çok hafif kalmış diyecektim kiii cısları gördüm dengelemişsin böylelikle. Abartı bi cıs yok zaten. Afiyet olsun.

İyi geceler kızlar. Bu akşam benim de kendi evime dönüş günüm. İs çıkısı hem kuaför eve dönüşte de görümcemin oğlu sunnet olmustu Oraya gidince saat geç oldu kusura bakmayın

Menüme gelince acemiyim kusura bakmayın. Yorumlarınız cok degerli benim icin.

7:30 gojyberry(is acildi kahvaltı yapana kadar tutsun diye)

8:00 Simit sandviç büyük ayran

10:00 sütlü şekersiz filtre kahve

12:30 salata ton baligi çorba kasar peynir salam şekersiz cay

15:00 yeşil cay ile karma cay birlikte fincana attım.

20:00 çorba etli patates yemeği salata ve çiğ köfte

23:00 cok az gerçek Kayseri sucuklu ekmek(herkes yarım ekmek yedi ben çeyreğin yarısı. Cok guzel kokmuştu Eniste bey Kayserili)

Ve 3litreye yakın su. Bu arada evdeki yağ ölçer tartıma çıktım 90.2 gösteriyor. Ben pazar akşamından annemlere geciyorum Mecidiyeköy'de oturuyorlar. Hem ise yakın öğlen geliyorum hem bebise annem bakıyor. Persembe akşamları da kendi evime donuyorum. Cuma gunleri sut iznim oluyor. Yanı 4 gün annemde 3 gün evimdeyim.

böyle böyle azaltacaksın canım ben en başlarda hata yaptım akşam yemeklerini es geçtim sütle felan geçiştirdim şimdi bünyem alıştı az yemeye ve biraz yedim mi hemen artı olarak dönüyor
kendini kasmadan devam et
kızlar bana çok dedi ama ben birden kilo vermek için çabaladım şimdi durgunluk yaşıyorum yani

İlk günün günahı olmaz derler,böyle böyle azaltacaksın ve sonra sana da fazla gelecek zaten.
öğlenki kaşar ve salam fazla mesela
akşamki çiğköfte de öyle
sucuk ekmek özel durum gibi birşey sanırım.normalde o saatte yemezsin çünkü.
Zamanla düzene girecek canım.sen istikrarla devam et buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…