- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #43.041
Canim menun gayet iyi ozellikle aksamin super hafif olmus.adim sayisi da hic yoktan iyidirMenumu vereyim uyuyup kalirim simdiiki gundur uykusuzum
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz dereotu
Biraz maydanoz
Yarim domates
Bir kucuk salatalik
Dort tane minnak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis
Iki kup kasar
Bir catal kek
Aksam 18 00
Marul maydanoz dereotu ve kuru soganla yapilmis salata icine el kadar haslanmis tavuk ekledim pul biber limon siktim yedim
Bir bardak ayran
Bir catal pilav tadina baktim pisirirken
Su 2 litre oldu icerim daha
Spor 8578 adim attim benim icin cok kucuk bir adim sayisiyinede az az basladim bakalim ..
Benim menum de pek bi kuru oldu
Sabah 8.30
2 adet firinda peynirli sigara boregi
Cay
Oglen 14
1 tabak kiymali makarna
3 yk yogurt
Aksam 19
5 adet etli yaprak sarmasi
5 adet mercimek koftesi ve kivircik
Su 2.5 litre
Menumu vereyim uyuyup kalirim simdiiki gundur uykusuzum
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz dereotu
Biraz maydanoz
Yarim domates
Bir kucuk salatalik
Dort tane minnak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis
Iki kup kasar
Bir catal kek
Aksam 18 00
Marul maydanoz dereotu ve kuru soganla yapilmis salata icine el kadar haslanmis tavuk ekledim pul biber limon siktim yedim
Bir bardak ayran
Spor 8578 adim attim benim icin cok kucuk bir adim sayisiyinede az az basladim bakalim ..
Karbonlu bir gun olmus canim yarini daha hafif gecirir dengelersin afiyet olsun canim ..Benim menum de pek bi kuru oldu
Sabah 8.30
Cay
Oglen 14
1 tabak kiymali makarna
3 yk yogurt
Aksam 19
Su 2.5 litre
Gunduz guzel aksamki bulgur pilavi olmasada olurmus canim zaten dolma yemissin suda guzel icersin daha afiyet olsun canim ...Iyi akşamlar menumu yazayim
Sabah 08 1 uzun dilim esmer ekmek Domates taze kişniş 7 zeytin az kendi yaptigim lor peynir az beyaz peynir cay kasiginin ucuyla reçel
Ara 11 3 hurma 5 cig badem
Ogle 12.15 Yarim tabak makarna Yogurt cacık
Ara 15 1 biskrem 3 parça bitter cay eltimde ictik
18.15 Akşam 3 kucuk biber dolmasi Yağsız sirkeli salata 2 kasik bulgur pilavı Yogurt
20.30 3 gun kurusu 3 ceviz
2 lt su Spor yok
Akşam yemeği şahane olmuş yürüyüşte hiç yoktan iyidirMenumu vereyim uyuyup kalirim simdiiki gundur uykusuzum
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz dereotu
Biraz maydanoz
Yarim domates
Bir kucuk salatalik
Dort tane minnak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis
Iki kup kasar
Bir catal kek
Aksam 18 00
Bir bardak ayran
Kuru karbonlu ama ölçülü yarın sen dengelersin resimlere bayıldım şahane olmuşsun maşallah sanaBenim menum de pek bi kuru oldu
Sabah 8.30
Cay
Oglen 14
1 tabak kiymali makarna
3 yk yogurt
Aksam 19
Su 2.5 litre
Akşam pilav hariç güzel bir menü olmuşIyi akşamlar menumu yazayim
Sabah 08 1 uzun dilim esmer ekmek Domates taze kişniş 7 zeytin az kendi yaptigim lor peynir az beyaz peynir cay kasiginin ucuyla reçel
Ara 11 3 hurma 5 cig badem
Ogle 12.15 Yarim tabak makarna Yogurt cacık
Ara 15 1 biskrem 3 parça bitter cay eltimde ictik
18.15 Akşam 3 kucuk biber dolmasi Yağsız sirkeli salata 2 kasik bulgur pilavı Yogurt
20.30 3 gun kurusu 3 ceviz
2 lt su Spor yok
Guzel menu canim afiyet olsun yuruyusunde cok guzel ..Kahvaltı 07:30
2 haşlama yumurta, kk peynir, 7 zeytin, maydanoz nane roka
Ara 12:15
Yarım elma
Aksam 15:15
1 enginar dolma, yarım kase domates çorbası, 2 çatal tatlı
Ara 16:30
Türk kahvesi, 3 rulokat
Ara 19:50
Türk kahvesi
Ara 21:00
Yoğurt salatalık pul biber karışımı
Spor
Bol bol yürüyüş en son adım sayısı
24.249 oldu
Menün çok iyi, neden hastanede kalmadınız ki daha çok ilerlemesin zaten ufacık sen moralini güçlü tutmalısın yavrum senin gözüne bakıyordur tam teşhis ne dedi ilaç inşallah çabucak etki eder de daha fazla canı acımazKızlar hastane işleri çok.yogun geçti eve geldim derken oğlum durmadi
Doktor yatış verdi
ama eşim kabul etmedi doktor da mecburen ilaç verdi. Moralim çok.bozuk...
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahvalti: 5 yaprak sarma 1 poğaça 1 kurabiye
Ögle sade tavuk döner
domates ayran
Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı ve iki kaşık yoğurt
Ara bitki çayları
2.5 litre su
Spor 8000 adım
Ay çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.. tüm hastalara tüm darda kalanlara... Inşallah ameliyatı da başarılı geçer canımKizlar giremedim aksam yorumlayamadim kusura bakmayin.esimin dayisi kalp krizi gecirdi.acil anjiyoya alindi 3 damari %90 in uzerinde tikaliymis stentle cozulecek gibi degilmis yarin acik kalp ameliyati olacak buyuk ihtimal.apar topar hastaneye gittik yeni girdik eve.Rabbim sifa versin tum hastalara
Canım hastanede beklerken o kadar çok.agladi ki artık doktor hanım içerden çağırıp öne aldı bizi. 2 saat boyunca durmaksızın. Ne bileyim canım eşim konduramadı hastanede yatisi bence. Birde yarın başka hastanede çocuk cerrahiye gidecez onun aksamasini da istemedi. Şu an doktor hanım iki antibiyotik bir tane ventolin sürüp ve ağız merhemi verdi yara için. Geçmezse mecbur yatış olacak dedi. Inşallah kuzum rabbim herkese sifa versinMenün çok iyi, neden hastanede kalmadınız ki daha çok ilerlemesin zaten ufacık sen moralini güçlü tutmalısın yavrum senin gözüne bakıyordur tam teşhis ne dedi ilaç inşallah çabucak etki eder de daha fazla canı acımaz
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ağız içi yara zor hem de çok zor su bile içerken zorlanıyodur inşallah ilaçlar işe yarar Rabbim yardimcin olsunCanım hastanede beklerken o kadar çok.agladi ki artık doktor hanım içerden çağırıp öne aldı bizi. 2 saat boyunca durmaksızın. Ne bileyim canım eşim konduramadı hastanede yatisi bence. Birde yarın başka hastanede çocuk cerrahiye gidecez onun aksamasini da istemedi. Şu an doktor hanım iki antibiyotik bir tane ventolin sürüp ve ağız merhemi verdi yara için. Geçmezse mecbur yatış olacak dedi. Inşallah kuzum rabbim herkese sifa versin
Aaa çok geçmiş olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahKizlar giremedim aksam yorumlayamadim kusura bakmayin.esimin dayisi kalp krizi gecirdi.acil anjiyoya alindi 3 damari %90 in uzerinde tikaliymis stentle cozulecek gibi degilmis yarin acik kalp ameliyati olacak buyuk ihtimal.apar topar hastaneye gittik yeni girdik eve.Rabbim sifa versin tum hastalara
Bos ver menuyu canim nesi varda yavrucagin yatis verdi dr onemli bisey olmasa yatis vermez dr allah esirgesin zaature falan olur yavrum cokta kucuk keske yatsaydi hastanede orada daha cabuk iyilesirdi cok gecmis olsun canimm allahim sifa versin kuzuna .. sende guclu durmaya calis biliyorum cok caresiz vede uzgunsun ama yspacak bisey yok elinden geldigince beslemeye calis bir corba bile olsa icsin allah yardimcin olsun canimm ..Kızlar hastane işleri çok.yogun geçti eve geldim derken oğlum durmadi
Doktor yatış verdi
ama eşim kabul etmedi doktor da mecburen ilaç verdi. Moralim çok.bozuk...
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahvalti: 5 yaprak sarma 1 poğaça 1 kurabiye
Ögle sade tavuk döner
domates ayran
Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı ve iki kaşık yoğurt
Ara bitki çayları
2.5 litre su
Spor 8000 adım
Ayy cok gecmiss olsunn mayis ayi tam kalp krizi ayi canim cok dikkatli olmak lagzimm by past cok zor bi ameliyatt babamada demislerdi uc damar tikaliydi asla acilmaz diye bir dr ben yaparim dedi korkmayin babama yapmoyacagim hic birseyi babaniza yapmam dedi ..ve babam 2 kez anjiyo oldu damarlar acildi cok sukur insallah dayinizin ameliyatida guzel gecer rabbim sifa versin allahim o kapilarda kimseyi bekletmesin cok zorr allah yardimcisi olsun ..Kizlar giremedim aksam yorumlayamadim kusura bakmayin.esimin dayisi kalp krizi gecirdi.acil anjiyoya alindi 3 damari %90 in uzerinde tikaliymis stentle cozulecek gibi degilmis yarin acik kalp ameliyati olacak buyuk ihtimal.apar topar hastaneye gittik yeni girdik eve.Rabbim sifa versin tum hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?