Haydi Yine Yeniden...

Benim simdiki halim bu işte. hic fotograf çekinmiyorum hep cocuklar hadi bi fotoğraf cekelim diyorum onlari yalnız çekiyorum haklisin hoslanmasam da sonradan yaşayacağım mutluluk icin cekinmeliyim:)

Çok şükür canım daha da yoluma devam.inşallah burda hep birlikte güzel kilolar vereceğiz

Kıyamam ben ona yaa aksilikler hep üst üste geldi.Biran önce şifa bulsun yavrum.sende gönlünü ferah tut canım senle ne ilgisi var paşamın o kıvırcık saçları fazla nazar çekiyordur
Saol canim benimm az once dr goturdum viral enfeksyon olmus dis etleride o nedenle sismis sprey verdi disi icin digeri malum grip .. dr bile bugun artik ben pasayi pasada beni biliyor renginden belli oluyor hastaligi dedi ben bi an kabakulaktan da suphe ettim ama daha varmis ona halen su cicegi dalgasi devam ediyormus

Tomurcuğum vaaaawww diyorum maşallah canım evrim dedikleri bu olsa gerek. Harika görünüyorsun ve tabiki çok narin maşallah arkadaşım nazar değmesin hem sana hem de paşaya

Yani ne zaman yoğun olsam aksilikler beni bulur yola çıktık ve çıkmadan hemen önce regl oldum şaka gibi... daha bir sürü hastane işi var bu haldeyken
Eyvah eyvah tam da zamanını bulmuş.neyse olmuşa çare yok canım.inşallah diğer herşey yolunda gider

Cok gecmis olsun canım sıkıntı yasiyormus cocuk gunahini aldık naz yapiyor diye sprey iyi gelir de fazla agri cekmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…