- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #43.021
aaa @emoslandd buldum canım 2265. sayfa@emoslandd bu arada 4053. sayfada bi fotoğrafım daha var.geçen sene de çok atmıştım kuzenin düğünü vardı ordaki resimlerimden ama sayfaları yazmak hiç aklıma gelmedi.bulmak zor olur
Sağol canım,inşallah sana da nasip olur böyle öncesi sonrası fotolar yapmak.benim şişmanken fotom çok yok.hep saklanmışım üstüme bir şey almışım,çanta yastık gibi şeylerle kamufle etmişim o yüzden fazla before fotom yok.ama afterim çoksana tavsiyem şimdiden bol bol fotoğraf çektir ki zayıflayınca farkı daha çok görebileceğin resimlerin olsun
Sağol canım,inşallah sana da nasip olur böyle öncesi sonrası fotolar yapmak.benim şişmanken fotom çok yok.hep saklanmışım üstüme bir şey almışım,çanta yastık gibi şeylerle kamufle etmişim o yüzden fazla before fotom yok.ama afterim çoksana tavsiyem şimdiden bol bol fotoğraf çektir ki zayıflayınca farkı daha çok görebileceğin resimlerin olsun
aaa @emoslandd buldum canım 2265. sayfa
tamam canım öyle yapalımCanim sana zahmet bana link atman mumkun olur mu cok gec ulasiyor böyle yada baska yolu var mi
Masallah harika bir değişim olmuş canim nutkum tutuldu..Gercekten keske onceden daha fazla resmin olsaydı farki daha net gorunurdu ama önemli olan gencligine sagligina yeniden sahip cikman kendine cok buyuk bir iyilik yapmışsın
Çok şükür canım daha da yoluma devam.inşallah burda hep birlikte güzel kilolar vereceğizMasallah harika bir değişim olmuş canim nutkum tutuldu..Gercekten keske onceden daha fazla resmin olsaydı farki daha net gorunurdu ama önemli olan gencligine sagligina yeniden sahip cikman kendine cok buyuk bir iyilik yapmışsın
Off off afet olmussun canimm harika gorunuyorsun ayrica elbisen tam uzerine gore olmuss tam anlamiyla mikemmell
Resmen evrim gecirmissin eniste kiskanmasinda napsin nenislerde gidince dahada ince olmussun canim super gorunuyorsun
Saol canim benimm az once dr goturdum viral enfeksyon olmus dis etleride o nedenle sismis sprey verdi disi icin digeri malum grip .. dr bile bugun artik ben pasayi pasada beni biliyor renginden belli oluyor hastaligi dedi ben bi an kabakulaktan da suphe ettim ama daha varmis ona halen su cicegi dalgasi devam ediyormusKıyamam ben ona yaa aksilikler hep üst üste geldi.Biran önce şifa bulsun yavrum.sende gönlünü ferah tut canım senle ne ilgisi var paşamın o kıvırcık saçları fazla nazar çekiyordur
Ayy bu sayfaya bakinca incitanesini gordum keske geri gelse bir an huzunlendim
aynı şeyi ben düşündüm canım.gerçekten içim buruldu.keşke gelseAyy bu sayfaya bakinca incitanesini gordum keske geri gelse bir an huzunlendim
Eyvah eyvah tam da zamanını bulmuş.neyse olmuşa çare yok canım.inşallah diğer herşey yolunda giderYani ne zaman yoğun olsam aksilikler beni buluryola çıktık ve çıkmadan hemen önce regl oldum şaka gibi... daha bir sürü hastane işi var bu haldeyken
Ayyy en sinir oldugum sey hazirliksiz yakalanmak neyse sikma canini canim oglusunun isi hallolsun dinnenirsin ..Yani ne zaman yoğun olsam aksilikler beni buluryola çıktık ve çıkmadan hemen önce regl oldum şaka gibi... daha bir sürü hastane işi var bu haldeyken
Saol canim benimm az once dr goturdum viral enfeksyon olmus dis etleride o nedenle sismis sprey verdi disi icin digeri malum grip .. dr bile bugun artik ben pasayi pasada beni biliyor renginden belli oluyor hastaligi dedi ben bi an kabakulaktan da suphe ettim ama daha varmis ona halen su cicegi dalgasi devam ediyormus
Evet canim yaa agrisi varmis yavrumun sprey iyi geldi agrisini aldi ama galiba yanaginda sislik var bugun bi bakicam olmazsa yarin dis dr goturcem birde ...Cok gecmis olsun canım sıkıntı yasiyormus cocuk gunahini aldık naz yapiyor diyesprey iyi gelir de fazla agri cekmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?