Haydi Yine Yeniden...

Belkide regl etkisindende az vermis gibi gorunebilir canim bence haftaya daha guzel kilo vereceksin emin ol iki haftaya daha hafif hissedeceksin regllede cok takilma taktikca olmaz namissiz

Insallah canim desteginizle basaracagim.. Yeniden basladi cok sukur canım heyooo :)) size bahsedince kulagi cinladi zaar:)) tarti gunu ne zaman bu arada ?

Gunaydin canimm .. bronsit te biraz ates hemen dusmuyor canim tabiki ihmal etme ... insallah iyi haberlerle gelirsin canim bizimde bu yil sunnet olma ihtimalimiz var dualarim seninle canim ..

Sunnet disinda ameliyatta mi var canim? Atesi oldugunda doktor yapar mi acaba Allah yardimcin olsun zor bi hafta olacak senin için

Insallah canim desteginizle basaracagim.. Yeniden basladi cok sukur canım heyooo :)) size bahsedince kulagi cinladi zaar:)) tarti gunu ne zaman bu arada ?
Bu carsamba tarti gunumuz canim ... dedim ya stres yaptikca olmaz kesin kulagi cinladi he he he carsambaya kadar odeminide atarsin bol bol yesil cay ic canim

Bu carsamba tarti gunumuz canim ... dedim ya stres yaptikca olmaz kesin kulagi cinladi he he he carsambaya kadar odeminide atarsin bol bol yesil cay ic canim

Aynen oyle oldu iyi sevindim carsamba gunune kadar biraz daha gider insallah yesil cay demledim bende musait olan arkadaslar yesil cay zamani ilan ediyorum

Sunnet disinda ameliyatta mi var canim? Atesi oldugunda doktor yapar mi acaba Allah yardimcin olsun zor bi hafta olacak senin için
Evet canim yumurtalari düşürülecek ama daha gün verilecek ramazana gelebilir bakalım artık hayırlısı diyorum..

İşlerim çok yoğundu kızlar.geçmişi hızlıca okuyup geçtim.fotoları hazırladım attım.1 .foto düğündeki giydiğim.üzerine fuşya bi ceketle pullu şal aldım giderken.içerde çıkardım.
ikinci foto da malum doğum günü.1 foto oğlumun 1. yaş günü diğerleri de 4. yaş günü

Canım çok geçmiş olsun inşallah ateşi düşer hızlıca.
ameliyat da en kısa sürede olsun ramazandan önce ve inşallah başarılı geçer.stresli günler seni bekliyor kuzum .Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Kıyamam ben ona yaa aksilikler hep üst üste geldi.Biran önce şifa bulsun yavrum.sende gönlünü ferah tut canım senle ne ilgisi var paşamın o kıvırcık saçları fazla nazar çekiyordur

Aynen oyle oldu iyi sevindim carsamba gunune kadar biraz daha gider insallah yesil cay demledim bende musait olan arkadaslar yesil cay zamani ilan ediyorum
Benimde geç kaldı bu ay ama bir söküldü pir söküldü ve eksileri gördüm canım.inşallah sende de öyle olur

Masallah canim harika görünüyorsun verdiğin kiloyla birlikte boyunda uzun gorunuyor cok zarif olmussun tebrik ederim bende cok heveslendim insallah ayni duygulari yaşamak banada nasip olur
Sağol canım,inşallah sana da nasip olur böyle öncesi sonrası fotolar yapmak.benim şişmanken fotom çok yok.hep saklanmışım üstüme bir şey almışım,çanta yastık gibi şeylerle kamufle etmişim o yüzden fazla before fotom yok.ama afterim çok sana tavsiyem şimdiden bol bol fotoğraf çektir ki zayıflayınca farkı daha çok görebileceğin resimlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…