- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #43.001
Belkide regl etkisindende az vermis gibi gorunebilir canim bence haftaya daha guzel kilo vereceksin emin ol iki haftaya daha hafif hissedeceksinregllede cok takilma taktikca olmaz namissiz
Gunaydin canimm .. bronsit te biraz ates hemen dusmuyor canim tabiki ihmal etme ... insallah iyi haberlerle gelirsin canim bizimde bu yil sunnet olma ihtimalimiz varGünaydın mutlu bir haftanın ilk günü olsun inşallah.
Ben bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar
Sunnet disinda ameliyatta mi var canim? Atesi oldugunda doktor yapar mi acaba Allah yardimcin olsun zor bi hafta olacak senin içinGünaydın mutlu bir haftanın ilk günü olsun inşallah.
Ben bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar
Insallah iyilesir canimm gercekten rabbim dayanma gucu versin cok sukur yinede saglikli cocuklar bu tarafindan da dusunmek lagzim ..Valla bu konuda bende çok caresizim bir türlü iyilesemigir çocuklarım. Rabbim şifa versin canım bize de bolca dayanma gücü
Bu carsamba tarti gunumuz canim ... dedim ya stres yaptikca olmaz kesin kulagi cinladi he he heInsallah canim desteginizle basaracagim.. Yeniden basladi cok sukur canım heyooo :)) size bahsedince kulagi cinladi zaar:)) tarti gunu ne zaman bu arada ?
Bu carsamba tarti gunumuz canim ... dedim ya stres yaptikca olmaz kesin kulagi cinladi he he hecarsambaya kadar odeminide atarsin bol bol yesil cay ic canim
Evet canim yumurtalari düşürülecek ama daha gün verilecek ramazana gelebilir bakalım artık hayırlısı diyorum..Sunnet disinda ameliyatta mi var canim? Atesi oldugunda doktor yapar mi acaba Allah yardimcin olsun zor bi hafta olacak senin için
Bende simdi dokuzlu cay iciyorumm afiyet olsun fistik ..Aynen oyle olduiyi sevindim carsamba gunune kadar biraz daha gider insallah yesil cay demledim bende musait olan arkadaslar yesil cay zamani ilan ediyorum
Evet canim yumurtalari düşürülecek ama daha gün verilecek ramazana gelebilir bakalım artık hayırlısı diyorum..
Bende simdi dokuzlu cay iciyorumm afiyet olsun fistik ..
Canım çok geçmiş olsun inşallah ateşi düşer hızlıca.Günaydın mutlu bir haftanın ilk günü olsun inşallah.
Kıyamam ben ona yaa aksilikler hep üst üste geldi.Biran önce şifa bulsun yavrum.sende gönlünü ferah tut canım senle ne ilgisi var paşamın o kıvırcık saçları fazla nazar çekiyordurHerkese gunaydinlarrrbiz bugun okula basladik yeniden ama ne baslama yukaridada bahsettim disimiz apse yapmiss sabah sabah supriz oldu artik kendimden suphe eder oldum ben cokmu kotu bakiyorum bu cocugada zirt pirt hasta oluyo uykusuzluktan oluyorumm dogru duzgun uyuyamadik bile dun tum gun mizirdadi agladi daraldi bunaldii yani sanki cocugun uzerinde bir kara bulut var bir turlu duzelemedi siz soyleyin ne yapayim ben
Benimde geç kaldı bu ay ama bir söküldü pir söküldü ve eksileri gördüm canım.inşallah sende de öyle olurAynen oyle olduiyi sevindim carsamba gunune kadar biraz daha gider insallah yesil cay demledim bende musait olan arkadaslar yesil cay zamani ilan ediyorum
Benimde geç kaldı bu ay ama bir söküldü pir söküldü ve eksileri gördüm canım.inşallah sende de öyle olur
Sağol canım,inşallah sana da nasip olur böyle öncesi sonrası fotolar yapmak.benim şişmanken fotom çok yok.hep saklanmışım üstüme bir şey almışım,çanta yastık gibi şeylerle kamufle etmişim o yüzden fazla before fotom yok.ama afterim çokMasallah canim harika görünüyorsun verdiğin kiloyla birlikte boyunda uzun gorunuyor cok zarif olmussun tebrik ederim bende cok heveslendim insallah ayni duygulari yaşamak banada nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?