- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.301
Evlatlarla kaliteli zaman geçirmişsin.Dün dünde kaldı bugün yeni baştan başlarsın canım
Selam kizlarr duncok erken saatte evden ciktik oglusun disine yer tutucu icin olcu verecektik .. malesef islerimizi halledemedik dr baska bir yere gidecekmis iki haftaligina o nedenle aldigim olcu dogru olmaz dedi tekrar randevu alacaz .. iki hafta sonrasina kaldi .. bu cuma yine gidicez florur uygulamasi yaninda arka kalici dislerin arasina kaplama bi malzeme varmis o yapilacak baska bir yerde ... off offf iki gundur topuk agrim vardi dun nirvana yapti topuk dikeni olmusummm
Dun okadar cok yurumusuzki Anitkabire gittmistik orasi burasi derken 21.000 adimi gecmis yurumemizordanda alisveris merkezii artik esime yalvardim ne olur eve goturbeni diye pert oldum anliyacaginiz ...ayagimin uzerine basamiyorum malesef kor topal geziyorum .. insallah cabuk gecer bu durum yillar oncede olmustu ..
Dunku menu ise sabah yarim karakoy boregi avuc ici kadar
Aksam ise iskender yedik yag sos istemedim ne kadar kurtardiysam artik
Su 2 litre ictim
Bugunum guzel gecer insallah
Bende yarın oglani goturucem doktora.pipisi şişiyor ara sıra.dun bikac kez oldu aciyor diye geldi.ben anlamadım babası bakti icinde şişlik var beze gibi diyoriltihap mi yaptı acaba.
Yarin sabaha çocuk urolojisine randevu aldım.sunnet olması gerekir belki.heyecan yaptim biraz çok tuhaf bir duyguymus
Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalıGecmis olsun sunnet cocugu annesi olacaksin büyük ihtimalle:) tam zamani aslinda daha da gecikmemis olur. Hayirlisi olsun sunnet olursa dugun yapmayi düşünüyor musunuz?
Canım geçmiş olsun muhtemelen iltihap oldu.. erkekliğe adım atacak paşa maşallah onaCanım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı
Benim kızlarım var bu konuda hiiiiiiçççç bilgim yok ama iyi bi dr bulmuşsunuz inşallah yarın güzel haberlerle gelirsinBende yarın oglani goturucem doktora.pipisi şişiyor ara sıra.dun bikac kez oldu aciyor diye geldi.ben anlamadım babası bakti icinde şişlik var beze gibi diyoriltihap mi yaptı acaba.
Yarin sabaha çocuk urolojisine randevu aldım.sunnet olması gerekir belki.heyecan yaptim biraz çok tuhaf bir duyguymus
Vuvvvv Allah yardımcın olsun biraz daha dayan canım arkadaşım inşallah bigün bizede mübarek yerleri görmek nasip olurSelam.canlarim biz artık evimize geldik desem yalan olur annemlere geldim çünkü umre yolcuları bugün geliyor
Yoğun hazırlık var bizden sonra ablalarım da y9la çıktılar akşam 9 gibi onlar da gelecek
Burası baya yoğun olacak yarın da kv gelecekertesi gün okul bavullarım daha evde öylece duruyor napacam
Tesekkurler canim oturdum bugun cokta basamadim uzerine aksam vicks surecez bakalim insallah iyi gelir ....Bu kadar gezme dr mesaisinden bence ucuz kurtarmissin benim meni cok daha kotuydu :)) afiyet olsun guzel ve yorucu olmus gunun. Topugun icin de geçmiş olsun ihmal etme ve cok zorlama canim
Bende daha yaptirmadim mevludunu zaten dayilarimiz amcamiz il disinda onlarda olmak isterler o nedenle onlara gore ayarlariz herhalde .. yani bi sakincasi olmaz bence ..Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı
Abooo baya isin varmis senin .. haberiniz yokmuydu bugun geleceklerinden erken gelirdin ablanlardan .. Neyse sag salim gelirler insallah isler yapilir canin sagolsun ...Selam.canlarim biz artık evimize geldik desem yalan olur annemlere geldim çünkü umre yolcuları bugün geliyor
Yoğun hazırlık var bizden sonra ablalarım da y9la çıktılar akşam 9 gibi onlar da gelecek
Burası baya yoğun olacak yarın da kv gelecekertesi gün okul bavullarım daha evde öylece duruyor napacam
ahh yavrum yaa telaşen bitmedi.gözün aydın olsun şimdiden.neyse haftaya okulların açılması ile birlikte eski tevafuk geri dönecek.sık dişini az kaldı canımSelam.canlarim biz artık evimize geldik desem yalan olur annemlere geldim çünkü umre yolcuları bugün geliyor
inşallah canım.doktorumuz profesörmüş.umarım herşey yolunda giderBenim kızlarım var bu konuda hiiiiiiçççç bilgim yok ama iyi bi dr bulmuşsunuz inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Vuvvvv Allah yardımcın olsun biraz daha dayan canım arkadaşım inşallah bigün bizede mübarek yerleri görmek nasip olur
baya baya hafif bir menü canım.kendimizi buluyoruz yavaş yavaşSabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 30
Uc erik kurusu
Aksam 18 00
Bes kasik yesil fasulye
Bir kasik pirinc pilavi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Iste bu yaa gayet guzel bir menu allahim insallah artilarimizdan cabucak kurtuluruzsabah 8,30
1 gün kurusu 5 yer fıstığı
saat 9 da
sade türk kahvesi 1 minik lokum
ara 11,30
2 kuru incir 2 ceviz yeşil çay
öğlen 14
1 tabak tavuk sote sulu
1 kase yoğurt
1 kk süzme peynir
akşam 18,30
3 yk barbunya
3 yk tavuk kuşbaşı kavurma
bol karışık salata
su 2,5 lt
Gayet yerinde olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 30
Uc erik kurusu
Aksam 18 00
Bes kasik yesil fasulye
Bir kasik pirinc pilavi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Kahvaltı olmasa da çok yerinde olmuş bol eksi getirsin inşallahsabah 8,30
1 gün kurusu 5 yer fıstığı
saat 9 da
sade türk kahvesi 1 minik lokum
ara 11,30
2 kuru incir 2 ceviz yeşil çay
öğlen 14
1 tabak tavuk sote sulu
1 kase yoğurt
1 kk süzme peynir
akşam 18,30
3 yk barbunya
3 yk tavuk kuşbaşı kavurma
bol karışık salata
su 2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?