Haydi Yine Yeniden...

Bu kadar gezme dr mesaisinden bence ucuz kurtarmissin benim meni cok daha kotuydu :)) afiyet olsun guzel ve yorucu olmus gunun. Topugun icin de geçmiş olsun ihmal etme ve cok zorlama canim

Gecmis olsun sunnet cocugu annesi olacaksin büyük ihtimalle:) tam zamani aslinda daha da gecikmemis olur. Hayirlisi olsun sunnet olursa dugun yapmayi düşünüyor musunuz?

Gecmis olsun sunnet cocugu annesi olacaksin büyük ihtimalle:) tam zamani aslinda daha da gecikmemis olur. Hayirlisi olsun sunnet olursa dugun yapmayi düşünüyor musunuz?
Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı

Selam.canlarim biz artık evimize geldik desem yalan olur annemlere geldim çünkü umre yolcuları bugün geliyor
Yoğun hazırlık var bizden sonra ablalarım da y9la çıktılar akşam 9 gibi onlar da gelecek
Burası baya yoğun olacak yarın da kv gelecek ertesi gün okul bavullarım daha evde öylece duruyor napacam

Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı
Canım geçmiş olsun muhtemelen iltihap oldu.. erkekliğe adım atacak paşa maşallah ona
Canım bende sunnet yaptirdim biliyorsun ama mevlid daha yaptırmadım ilerisi icin düşünüyorum inşallah bir sorun olmaz

Herkese başarılar kızlar Kilo verenlerede tebriklerrrİsteyince oluyormuş düzenli menü paylaşamam ama kalbim sizlerle

Benim kızlarım var bu konuda hiiiiiiçççç bilgim yok ama iyi bi dr bulmuşsunuz inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Vuvvvv Allah yardımcın olsun biraz daha dayan canım arkadaşım inşallah bigün bizede mübarek yerleri görmek nasip olur

Bu kadar gezme dr mesaisinden bence ucuz kurtarmissin benim meni cok daha kotuydu :)) afiyet olsun guzel ve yorucu olmus gunun. Topugun icin de geçmiş olsun ihmal etme ve cok zorlama canim
Tesekkurler canim oturdum bugun cokta basamadim uzerine aksam vicks surecez bakalim insallah iyi gelir ....

Bende daha yaptirmadim mevludunu zaten dayilarimiz amcamiz il disinda onlarda olmak isterler o nedenle onlara gore ayarlariz herhalde .. yani bi sakincasi olmaz bence ..

Abooo baya isin varmis senin .. haberiniz yokmuydu bugun geleceklerinden erken gelirdin ablanlardan .. Neyse sag salim gelirler insallah isler yapilir canin sagolsun ...

Sabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay

Ara 14 30
Uc erik kurusu

Aksam 18 00
Bes kasik yesil fasulye
Bir kasik pirinc pilavi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu icerim daha

ahh yavrum yaa telaşen bitmedi.gözün aydın olsun şimdiden.neyse haftaya okulların açılması ile birlikte eski tevafuk geri dönecek.sık dişini az kaldı canım

inşallah canım.doktorumuz profesörmüş.umarım herşey yolunda gider

Sabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay

Ara 14 30
Uc erik kurusu

Aksam 18 00
Bes kasik yesil fasulye
Bir kasik pirinc pilavi
Bes kasik yogurt
baya baya hafif bir menü canım.kendimizi buluyoruz yavaş yavaş

sabah 8,30
1 gün kurusu 5 yer fıstığı

saat 9 da
sade türk kahvesi 1 minik lokum

ara 11,30
2 kuru incir 2 ceviz yeşil çay

öğlen 14
1 tabak tavuk sote sulu
1 kase yoğurt
1 kk süzme peynir

akşam 18,30
3 yk barbunya
3 yk tavuk kuşbaşı kavurma
bol karışık salata

su 2,5 lt

Iste bu yaa gayet guzel bir menu allahim insallah artilarimizdan cabucak kurtuluruz afiyet olsun canim ..

Sabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay

Ara 14 30
Uc erik kurusu

Aksam 18 00
Bes kasik yesil fasulye
Bir kasik pirinc pilavi
Bes kasik yogurt
Gayet yerinde olmuş bol eksi getirsin inşallah
Kahvaltı olmasa da çok yerinde olmuş bol eksi getirsin inşallah

Kahvaltı 10:15
Türk kahvesi
1 kuru incir ,1 ceviz

Öğle 12:45
Soğanlı yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
2 yk van cacığı
2 dilim tahilli ekmek
Çay kaşığı ile kaymak bal

Ara 16:45
Küçük kase kabak çekirdeği

Akşam 19:30
2 yk beğendi
4 yk tavuklu mantar sote
Brokoli çorbası
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor olarak ev temizliğini sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…