- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.341
Anlamistim yazdiginda onemli bi durum olmadigini cok sukur bisey yokmus ..Yag bezesi varmış ağrı sizi yapmazmış sünnet olurken alınıyormuş canım.cok sukur dediğin gibi önemli bir durum yok.en kısa zamanda operasyon insallah.
Aynen ise gitmedim iyi dinlendim.aksam da ablamlar geldi geçmiş olsuna.yeni gittiler sayılır.ancak yazabildim buraya
Yarin okul var ya cantalarimizi hazirladik kalemimiz defterimiz etiketleri eskimis kitaplarin etiketini degistirdim yeni kalem falan koydum islak mendik selpak mendil koydum cantasina .. yarin icin borek yaptim beslenme icin banyo falan derken bu saat oldu canim ..Selam canlar.kimse uğramamış.bugun kardeşimi yolcu ettik.bende zar zor yazıyorum malum damlalar gözümü bulaniklastirdi.goz bebeğim büyüdü yine.
Oh çok şükür iyisin kardeş candırYag bezesi varmış ağrı sizi yapmazmış sünnet olurken alınıyormuş canım.cok sukur dediğin gibi önemli bir durum yok.en kısa zamanda operasyon insallah.
Aynen ise gitmedim iyi dinlendim.aksam da ablamlar geldi geçmiş olsuna.yeni gittiler sayılır.ancak yazabildim buraya
Yakında düzelir inşallah rahatlarsın Rabbim çaresiz dert vermesinSelam canlar.kimse uğramamış.bugun kardeşimi yolcu ettik.bende zar zor yazıyorum malum damlalar gözümü bulaniklastirdi.goz bebeğim büyüdü yine.
Bende Çok yoğundum çocuklar için poğaça yoğurdum görümcemler aradı kahvaltıyı geliyoruz diye hızlıdan hazırlık yaptım öğleden sonra kvlerde geldi hop akşam yemeği çabuk olsun diye pide yaptırdık sohbet muhabbet ikram derle topla derken yeni uzandım en kötü günümüz böyle olsun eşimin gözleri gülüyor ya herşeye değer ufaklık 3-4 boyama kalmıştı araya onları da yaptırdım öğrenciler için etkinlikte hazırladım spor yok ama bol bol hareket ettim buna şükürYarin okul var ya cantalarimizi hazirladik kalemimiz defterimiz etiketleri eskimis kitaplarin etiketini degistirdim yeni kalem falan koydum islak mendik selpak mendil koydum cantasina .. yarin icin borek yaptim beslenme icin banyo falan derken bu saat oldu canim ..
Sen nasil oldun daha iyimi gozlerin ....
Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı
Selam.canlarim biz artık evimize geldik desem yalan olur annemlere geldim çünkü umre yolcuları bugün geliyor
Yoğun hazırlık var bizden sonra ablalarım da y9la çıktılar akşam 9 gibi onlar da gelecek
Burası baya yoğun olacak yarın da kv gelecekertesi gün okul bavullarım daha evde öylece duruyor napacam
Günaydın arkadaşlar.nur topu gibi üveit atağı geçiriyorum.sabah uyandım sag gözümde bir tuhaflık var.hafif kanlanmis kuculmus bulaniklik var.hemen doktorumu aradım musaitmis gittim ve yeni atak başlangıcı olmuş dedi.hemen farketmisim Allahtan yayılmamış.damlalara başladık.goz bebegim buyucecek yine
götürdüğümüz prof hem çocuk cerrahı hem ürolog.o yapıyormuş sünnet.bir de benim oğlanın sağ bileğinde nohut büyüklüğünde bir şey var.ganglion kisti diyorlar.onu da operasyon esnasında alırım dedi.kendi kendine geçecek bir şey değilmiş.ikisi bir arada çıkacak.1500 tl dedi sünnete de...Anlamistim yazdiginda onemli bi durum olmadigini cok sukur bisey yokmus ..
Sunnet icin acele etme canim hazirliklarini yapar sunnetini yaptirirsin .. sunneti cocuk cerrahina yaptir canim urolog yada genel cerraha yaptirma
.. arastirirsan herkes cocuk cerrahi diyo hayirlisi olsun insallah ...
okul hazırlıkları tabi malum koşturmacanız oldu son gün.yeni dönemleri hayırlı olsun inşallah...Yarin okul var ya cantalarimizi hazirladik kalemimiz defterimiz etiketleri eskimis kitaplarin etiketini degistirdim yeni kalem falan koydum islak mendik selpak mendil koydum cantasina .. yarin icin borek yaptim beslenme icin banyo falan derken bu saat oldu canim ..
Sen nasil oldun daha iyimi gozlerin ....
Yeni döneminiz hayırlı olsun canım.Günleriniz dolu dolu geçiyor ne güzel.Allah ağzınızın tadını bozmasınOh çok şükür iyisin kardeş candır
Yakında düzelir inşallah rahatlarsın Rabbim çaresiz dert vermesin
Bende Çok yoğundum çocuklar için poğaça yoğurdum görümcemler aradı kahvaltıyı geliyoruz diye hızlıdan hazırlık yaptım öğleden sonra kvlerde geldi hop akşam yemeği çabuk olsun diye pide yaptırdık sohbet muhabbet ikram derle topla derken yeni uzandım en kötü günümüz böyle olsun eşimin gözleri gülüyor ya herşeye değer ufaklık 3-4 boyama kalmıştı araya onları da yaptırdım öğrenciler için etkinlikte hazırladım spor yok ama bol bol hareket ettim buna şükür
Herkese hayırlı geceler
Rabbim huzurlu sağlıklı başarılı kazasız belasız bir dönem geçirmeyi hem öğrencilerimize hem biz öğretmenlere nasip etsin
Amin canım.Biz sadece operasyon yaptık canım Mevlid vs okutmadik. Bence tamamen tercihe bağlı şart degil her halukarda hayirlisi olsun pasanin hakkinda
Senin kuzulara da başarılar yeni dönemde.bugünden itibaren düzenin oturur elbet.dert etme yine vermeye başlarsın kilolarıGelelim bana bütün okullu anneler gibi bende yogundum. Baktim ki diyet isi olamayacak rahat biraktim iki gundur kendimi. Okullar baslamadan baslayamayacaktim tam olarak.. bugun erken kalkmanin huzuru var icimde iste başladı şükür sadece gun bitinceye kadar cok dikkatli olmalıyım sonrasi oturacak inşallah.
Oh tek narkozla kurtulacak inşallah dertlerindengötürdüğümüz prof hem çocuk cerrahı hem ürolog.o yapıyormuş sünnet.bir de benim oğlanın sağ bileğinde nohut büyüklüğünde bir şey var.ganglion kisti diyorlar.onu da operasyon esnasında alırım dedi.kendi kendine geçecek bir şey değilmiş.ikisi bir arada çıkacak.1500 tl dedi sünnete de...
Çok üzücü Rabbim şifa versin inşallahokul hazırlıkları tabi malum koşturmacanız oldu son gün.yeni dönemleri hayırlı olsun inşallah...
Valla ne yalan söyliyim gözüm hiç iyi değil.sağ göz bebeğim o kadar büyüdü ki renkli kısmı komple kapladı diyebilirim.yazı okuyamıyorum,kimsenin yüzünü seçemiyorum.Allah'tan solda bir atak yok da onunla idare ediyorum işte.Buna şükür napalım.
Zordur tabi olmaz mı Allahtan güzel sebepler için bu koşturmaca içindeydin Rabbim senin zahmetini de hayra çevirsinGünaydın canlarım
Cumartesi öğleden sonraya kadar nnemlerdeydim sonra kv ye geçtik gece 4 de geldi hiç uyumadıkpazar gunu boyunca gelen giden bulasik sofra kur kaldir... sonra dün gece 1 de evime girdim bavullar hala yerdeydi kızımı bile yikayamadim gelin olmak çok zormuş bunu bilir soylerim...
okul hazırlıkları tabi malum koşturmacanız oldu son gün.yeni dönemleri hayırlı olsun inşallah...
Valla ne yalan söyliyim gözüm hiç iyi değil.sağ göz bebeğim o kadar büyüdü ki renkli kısmı komple kapladı diyebilirim.yazı okuyamıyorum,kimsenin yüzünü seçemiyorum.Allah'tan solda bir atak yok da onunla idare ediyorum işte.Buna şükür napalım.
Senin kuzulara da başarılar yeni dönemde.bugünden itibaren düzenin oturur elbet.dert etme yine vermeye başlarsın kiloları
Kızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım
Melrin ne oldu minnoş birlereKızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?