Haydi Yine Yeniden...

Anlamistim yazdiginda onemli bi durum olmadigini cok sukur bisey yokmus ..
Sunnet icin acele etme canim hazirliklarini yapar sunnetini yaptirirsin .. sunneti cocuk cerrahina yaptir canim urolog yada genel cerraha yaptirma
.. arastirirsan herkes cocuk cerrahi diyo hayirlisi olsun insallah ...

Selam canlar.kimse uğramamış.bugun kardeşimi yolcu ettik.bende zar zor yazıyorum malum damlalar gözümü bulaniklastirdi.goz bebeğim büyüdü yine.
Yarin okul var ya cantalarimizi hazirladik kalemimiz defterimiz etiketleri eskimis kitaplarin etiketini degistirdim yeni kalem falan koydum islak mendik selpak mendil koydum cantasina .. yarin icin borek yaptim beslenme icin banyo falan derken bu saat oldu canim ..
Sen nasil oldun daha iyimi gozlerin ....

Oh çok şükür iyisin kardeş candır
Selam canlar.kimse uğramamış.bugun kardeşimi yolcu ettik.bende zar zor yazıyorum malum damlalar gözümü bulaniklastirdi.goz bebeğim büyüdü yine.
Yakında düzelir inşallah rahatlarsın Rabbim çaresiz dert vermesin
Bende Çok yoğundum çocuklar için poğaça yoğurdum görümcemler aradı kahvaltıyı geliyoruz diye hızlıdan hazırlık yaptım öğleden sonra kvlerde geldi hop akşam yemeği çabuk olsun diye pide yaptırdık sohbet muhabbet ikram derle topla derken yeni uzandım en kötü günümüz böyle olsun eşimin gözleri gülüyor ya herşeye değer ufaklık 3-4 boyama kalmıştı araya onları da yaptırdım öğrenciler için etkinlikte hazırladım spor yok ama bol bol hareket ettim buna şükür
Herkese hayırlı geceler
Rabbim huzurlu sağlıklı başarılı kazasız belasız bir dönem geçirmeyi hem öğrencilerimize hem biz öğretmenlere nasip etsin

Canım eğer olursa operasyonunu şimdi yaptırırz.Yazın da mevlüd okuturuz Allah izin verirse.öyle zaman aralığı bıraksak bir sorun olur mu ki.Duasını hemen mi yaptırmalı

Biz sadece operasyon yaptık canım Mevlid vs okutmadik. Bence tamamen tercihe bağlı şart degil her halukarda hayirlisi olsun pasanin hakkinda

Gozun aydın canim kavusmussunuzdur simdiye inşallah. Bavul ev hersey yoluna nasilsa girer sen kavusmanin tadini cikar kuzum

Cok gecmis olsun. Aslinda stres herkes için kotu ama bazi insanlarda senin gibi görünür sonuçlar oluyor. Hersey yolunu buluyor hic birsey icin sıkıntı yapmak işe yaramıyor. Erken farketmissin cok sevindim buna damlalarla carcabuk gececek inşallah Allah sifalar versin canim benim. Pasanin da bir sorunu yokmuş istediğiniz zaman hayirlisi ile olur sünneti

Gelelim bana bütün okullu anneler gibi bende yogundum. Baktim ki diyet isi olamayacak rahat biraktim iki gundur kendimi. Okullar baslamadan baslayamayacaktim tam olarak.. bugun erken kalkmanin huzuru var icimde iste başladı şükür sadece gun bitinceye kadar cok dikkatli olmalıyım sonrasi oturacak inşallah.

götürdüğümüz prof hem çocuk cerrahı hem ürolog.o yapıyormuş sünnet.bir de benim oğlanın sağ bileğinde nohut büyüklüğünde bir şey var.ganglion kisti diyorlar.onu da operasyon esnasında alırım dedi.kendi kendine geçecek bir şey değilmiş.ikisi bir arada çıkacak.1500 tl dedi sünnete de...

okul hazırlıkları tabi malum koşturmacanız oldu son gün.yeni dönemleri hayırlı olsun inşallah...
Valla ne yalan söyliyim gözüm hiç iyi değil.sağ göz bebeğim o kadar büyüdü ki renkli kısmı komple kapladı diyebilirim.yazı okuyamıyorum,kimsenin yüzünü seçemiyorum.Allah'tan solda bir atak yok da onunla idare ediyorum işte.Buna şükür napalım.

Yeni döneminiz hayırlı olsun canım.Günleriniz dolu dolu geçiyor ne güzel.Allah ağzınızın tadını bozmasın

Senin kuzulara da başarılar yeni dönemde.bugünden itibaren düzenin oturur elbet.dert etme yine vermeye başlarsın kiloları

Günaydın canlarım
Cumartesi öğleden sonraya kadar nnemlerdeydim sonra kv ye geçtik gece 4 de geldi hiç uyumadık pazar gunu boyunca gelen giden bulasik sofra kur kaldir... sonra dün gece 1 de evime girdim bavullar hala yerdeydi kızımı bile yikayamadim gelin olmak çok zormuş bunu bilir soylerim...

Oh tek narkozla kurtulacak inşallah dertlerinden
Çok üzücü Rabbim şifa versin inşallah
Zordur tabi olmaz mı Allahtan güzel sebepler için bu koşturmaca içindeydin Rabbim senin zahmetini de hayra çevirsin

İş yerinden izin alsan birkac gün dinlensen canim calismanin ekrana bakmanin zarari olmaz mi

Senin kuzulara da başarılar yeni dönemde.bugünden itibaren düzenin oturur elbet.dert etme yine vermeye başlarsın kiloları

İnşallah canım fena alismisim yemeye canim birseyler istiyor durmadan. Birkac gun zorlamayı göze alıyorum sonrasi kolay olur umarım

Kızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım

Sen.sınıf mi degistirdin canım ben yokken birseyler kaçırdım galiba senin de yeni öğrencilerin de hakkinda hayırlısı olsun

Kızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım
Melrin ne oldu minnoş birlere

Menüm gelsin
Sabah 8.00: iki yumurtadan omlet
5 zeytin ve ceri domates

Ara 2 hurma sek neskafe

Ogle 12.00: 1 kase çorba
3 kaşık tavuklu patates yemegi(susuz)
(Öğle yemekleri okulda oluyor)

Ara dibek.kahvesi 2 hurma

Akşam 17.00: 1 kepçe çorba
Kk.peynirli iki cevizli salata
Su 2 litre + 1 litre ödem suyu

Salatamin salataliklarini oglum minnoş parmaklari ile yedi kanitim burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…