Haydi Yine Yeniden...

Abooo baya isin varmis senin .. haberiniz yokmuydu bugun geleceklerinden erken gelirdin ablanlardan .. Neyse sag salim gelirler insallah isler yapilir canin sagolsun ...
Biz cumartesi diye biliyorduk canım firma uçak yoğunlukları nedeni ile böyle ayarlamış. Bileti çok.onc3den almıştık her ihtimale karşı malum tatil dönüşü yer bulmak zor oluyor. Ama yin3 de şükür Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın.. annem babam o kadar huzur dolu ve mutlu ki...

Olunmaz mı nasip olmuş oraları görmek havasını solumak

bugun ikimiz de kahvaltıyı geçiştirmişiz canım.ama senin de günün kalanı çok güzel geçmiş.afiyetler olsun

bugun ikimiz de kahvaltıyı geçiştirmişiz canım.ama senin de günün kalanı çok güzel geçmiş.afiyetler olsun
Bugün öyle oldu eşim gelene kadar geçiştirdim
Elimden geldiğince dikkat ediyorum Kahvaltı benim için en önemli öğün peynir zeytin az tatlı olmalı diye düşünüyorum büyük kilo verdiğim zamanda böyle yapmıştım akşam Ara öğün zamanı olabildiğince az bişeyler tüketmeliyim şükür eski dönemime benzemeye başladım ayağım dün su toplayınca bugün dışarı çıkmadım malum pazartesi iş başı nobette yazılmış düzelsin istedim evi temizlemekle yetindim ama yarın sporda eklemeliyim ufaklık poğaça istedi Kahvaltı da bende 1 tane yerim onu yakmalıyım ohhh düşüncesi bile güzel önce de misafirliğe gideceksem sabah bi sürü yürürdüm bugünüme şükürler olsun

Günaydın arkadaşlar.nur topu gibi üveit atağı geçiriyorum.sabah uyandım sag gözümde bir tuhaflık var.hafif kanlanmis kuculmus bulaniklik var.hemen doktorumu aradım musaitmis gittim ve yeni atak başlangıcı olmuş dedi.hemen farketmisim Allahtan yayılmamış.damlalara başladık.goz bebegim buyucecek yine

Olsun canim bazen oluyo boyle aksilikler hayirlisi ile gelmistir annecigin babacigin ... aminn herkese yasatsin canim .. annenin ve babanin gozlerinin icine bak kabe gorunuyormus biliyormusun gozlerinin icinde ... rabbim herkese o huzuru ve mutlulugu yasatsin insallah ...

Kuzumm cok gecmis olsun ... Kiyamam bir seyemi uzuldun sen uzulunce oluyordu uveit .. Lutfen uzulme bir haftada gecer gozlerin .. iyiki farketmissin hemen .. yorma gozlerini bugun dinlen mumkunse .. cok gecmis olsun tekrar ...

Oğlanın randevusu da 14.45 e alındı hey Allah'ım yaa.doktorun operasyonu varmış aradılar ertelediler.o da ayrı stres yaptı bende
Herseyde bir hayir vardir canim .. genelde cerrahlar ogleden sonra musait oluyorlar .. sakin sakin muayene olursunuz izinlimisin bugun .. oyle ise dinlen dr gidene kadar ..insallah hayirli haberlerle gelirsin canim cok gecmis olsun ..

Çok üzüldüm arkadaşım stres tetikler mi Allah tan erkenden fark etmişsin inşallah çabucak şifa bulursun paşa işi kolay olacak içini ferah tut

Haydi Bismillah menumu veriyirum
Sabah 9.00: 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin 1 çay kaşığı bal
Yarım dilim koy ekmegi
1 çatal.peynir(tuzlu diye devam etmedim)

Ara türk.kahvesi 3 hurma(umre hurması)

Akşam 16: 1 kase yoğurtlu çorba
1 tabak kadar fırında hindi yağsıztarafından
4 kaşık yoğurt 2 tane fasulye turşusu

Hâlâ ara yapmadım
Dipnot: bugün gündüz annemlerdeydimbutunmenuler annemgilde oluştu. Şimdi kv dedeyim gece umreden gelecek acıkabilirim o yüzden
Ara : türk kahvesi
1 bardak süt olur

Su 3 litre

Spor ise hareketli bol koşturmalı bir gun

Artı da neymiş korksun senden işin ustası iş başı yapmış çok güzel bi gün olmuş bol eksi getirsin inşallah

Kuzumm cok gecmis olsun ... Kiyamam bir seyemi uzuldun sen uzulunce oluyordu uveit .. Lutfen uzulme bir haftada gecer gozlerin .. iyiki farketmissin hemen .. yorma gozlerini bugun dinlen mumkunse .. cok gecmis olsun tekrar ...
Canım hem oglani taktım kafaya hemde geçen ogluş yanlislikla gozume vurdu bugün sordum doktora darbeden de olabilirmiş.cani sagolsun napalim.Allahtan hemen anlıyorum da fazla ilerlemeden geçiyor.arka üveit olmadan tedaviye başlanması önemli.arkaya gecerse kortizon başlıyorlar cunku

Herseyde bir hayir vardir canim .. genelde cerrahlar ogleden sonra musait oluyorlar .. sakin sakin muayene olursunuz izinlimisin bugun .. oyle ise dinlen dr gidene kadar ..insallah hayirli haberlerle gelirsin canim cok gecmis olsun ..
Yag bezesi varmış ağrı sizi yapmazmış sünnet olurken alınıyormuş canım.cok sukur dediğin gibi önemli bir durum yok.en kısa zamanda operasyon insallah.
Aynen ise gitmedim iyi dinlendim.aksam da ablamlar geldi geçmiş olsuna.yeni gittiler sayılır.ancak yazabildim buraya

Çok üzüldüm arkadaşım stres tetikler mi Allah tan erkenden fark etmişsin inşallah çabucak şifa bulursun paşa işi kolay olacak içini ferah tut
Aynen canım büyük ihtimal stres.pipiyi taktım kafaya da çok sukur önemli bir durum yok.

Canim cok gecmis olsun .. Allahtan erken farketmissin damlalar iyi gelir insallah .. erkek cocugu iste durdugu yerde duramiyo hep bi ekşinn pesindeler cani sagolasicalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…