- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #54.121
Canım çok geçmiş olsun.umarım daha iyisindir sonuçların korkutacak düzeyde olmadığını öğrendiğin için.Dikkat et kendine hayırlı ramazanlar
Cok teşekkür ederim. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.rabbime şükür sorun yokmuş elhamdülillah ne yalan söyleyeyim hastane yatışı diyince ben de biraz korkmuştum ohh şükür sorun yokmuş , ilaçla mı tedavi olacaksın şimdi ne dedi doktor
iğnenin kortizonlu olduğunu söylemediler mi ona göre tuzu keserdin hemenCok teşekkür ederim. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Bir ay sonra tekrar ölçüm yapılacak kontrol var. Troid ilaçları na ve hormona bakılacak. İnşallah sorun olmaz.
Bu arada vuruldugum iğne bende 5.6 kilo almama neden oldu. Geldiği gibi gider inşallah. Kortizonlu bir igmeymis.
@tevafuk55 doktora gidebildin mi ?? Bebeği gördün mu canım??
Az öz eksi olsun yeter ki ekimimiftara yakın bildirimler gelir sanırım :))
geçen hafta 83.8
bu hafta 83.6 azıcık gitmiş ama ben kendimi daha hafiflemiş hissediyorum :)
Veriyorsun ya önemli olan o maşallah güzel gidiyorsun.. Kizlar ben kac gündür oruç tutmuyorum ama ne yrdigimi de bilmiyorum. Karmaşık bir yemek tarzı oldu. Oruç tutarken kolumu kaldiramiyordum.iftara yakın bildirimler gelir sanırım :))
geçen hafta 83.8
bu hafta 83.6 azıcık gitmiş ama ben kendimi daha hafiflemiş hissediyorum :)
ne yediğin değil ne zaman(aç değilken olmaz açken yiyeceksin) ne kadar yediğin önemli gülüm o kadar emek verdin 70 li rakamları gördün çok uzaklaşmamak için diyet yerine kontrollü yersin hiç değilse sabit kalırsın tekrar kilo vermeye bedenin hazır hale gelirVeriyorsun ya önemli olan o maşallah güzel gidiyorsun.. Kizlar ben kac gündür oruç tutmuyorum ama ne yrdigimi de bilmiyorum. Karmaşık bir yemek tarzı oldu. Oruç tutarken kolumu kaldiramiyordum.
ne yediğin değil ne zaman(aç değilken olmaz açken yiyeceksin) ne kadar yediğin önemli gülüm o kadar emek verdin 70 li rakamları gördün çok uzaklaşmamak için diyet yerine kontrollü yersin hiç değilse sabit kalırsın tekrar kilo vermeye bedenin hazır hale gelir
her şey zihin de sen yeter ki kalpten iste beynin de kilo derdinin bittiğini zayıflamış halini görmeye canlandırmaya çalış zihin altı iştahını bile keser sen hiç yorulmazsın
hayal et gerisini zihin altına devret gitsin :)
tevafukum gülüm nasılsın durumun nasıl bulantıların başladı mı canımcımmmm
Başlamadı Balim ya 6+5 deyim. Inşallah da başlamaz. Iyiyiz su an çok.sukur kalp atışı gününü bekliyorum sabırsızlıklatevafukum gülüm nasılsın durumun nasıl bulantıların başladı mı canımcımmmm
inşallah başlamaz :)) rabbim sağ selamet kalp atışını duymayı da kucağına almayı da nasip etsin inşallahBaşlamadı Balim ya 6+5 deyim. Inşallah da başlamaz. Iyiyiz su an çok.sukur kalp atışı gününü bekliyorum sabırsızlıkla
Balim.istedik bizim geçen haftaydı hatta yarın da belli olacak amma pek ümidimiz yok yinedün den önceki gün aklıma ne geldi tevafukum, şehir içi atama istekleri 5 hazirana kadar yada 5 haziran da başlıyormuş yaaa senin de artık evine yakın bir yere atama istemen şart oldu eşinde artık bir şey demez dese de dinleme senin ki de kul hakkı
sakın kaçırma fırsatı mutlaka iste gülüm
Amin ekimiminşallah başlamaz :)) rabbim sağ selamet kalp atışını duymayı da kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kız senin cep boy erkek abi oluyooorrr yaavf hahahah yerim ben küçük abiyiiii
ne yediğin değil ne zaman(aç değilken olmaz açken yiyeceksin) ne kadar yediğin önemli gülüm o kadar emek verdin 70 li rakamları gördün çok uzaklaşmamak için diyet yerine kontrollü yersin hiç değilse sabit kalırsın tekrar kilo vermeye bedenin hazır hale gelir
her şey zihin de sen yeter ki kalpten iste beynin de kilo derdinin bittiğini zayıflamış halini görmeye canlandırmaya çalış zihin altı iştahını bile keser sen hiç yorulmazsın
hayal et gerisini zihin altına devret gitsin :)
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Yol zor olur. Yeni bebek yeni konserleriyle gelir inşallah.Balim.istedik bizim geçen haftaydı hatta yarın da belli olacak amma pek ümidimiz yok yineçünkü ilçede açık yok... yeni bebenin nasibi diye istedim bakalım rabbim hayırlısını versin bu yıl vok yoruldum zaten
Çocukları konusturup seveceksin zaten .Amin ekimim
kız sen benim cep boyu görsen yersin yer bir dilli bir tatl i bubara beni benden alıyor..
hayırlısıyla inşallah olur yoksa sana cidden aşırı zor olacakBalim.istedik bizim geçen haftaydı hatta yarın da belli olacak amma pek ümidimiz yok yineçünkü ilçede açık yok... yeni bebenin nasibi diye istedim bakalım rabbim hayırlısını versin bu yıl vok yoruldum zaten
vallaha yerim bildiğin kedi gibi dizlerimin üstün de miyav diye diye kocalar boğuşur oynarımmmmmmm ciğerime sokarımAmin ekimim
kız sen benim cep boyu görsen yersin yer bir dilli bir tatl i bubara beni benden alıyor..
açken yediğin hiç bir şeye sakın pişman olma , aklından ya kilo alırsam diye geçirme çünkü kilo al emri verirsin zihnine hakim olamayıp yine de aklına geliyorsa hemen yediğim içtiğim her şey yağları yakıp bedenimi daha sağlıklı güçlü ve hafif yapıyor diye kendi kendine telkin de bulunTamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?