Haydi Yine Yeniden...

buna en güzel diğer arkadaşlar cevap verir zaten tevafukum yazmış sağ olsun , benim bir diyet programım yok diyet yapmıyorum ki acıkınca yiyorum arda ağzıma hiçbir şey sürmüyorum gün de 2 kere yiyorum o kadar :)

Hayırlı ramazanlar canlarım.ramazanda menü paylaşacakmışız bilemiyorum.herkes meşgul hasta yoğun.napalim bilemedim.ben genel olarak şöyle yazayım.sahurda 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 kk beyaz peynir ve 1 muz yedim.dunde muz hariç aynısıydı.bu şekilde ekmeksiz sahurlarla tutacağım ınsallah.cok rahat ettim ne aciktim ne susadım...
Iftarda da çorba salata sebze yemeği pişi ve kavun vardı.makul ölçülerde yedim extra ramazan pidesi yemedim ve bol su içtim.iftarlarimda da dikkatli olacağım davetler haricinde...
Hayır mübarek ramazan ayı hepimize şifa olsun huzur bereket getirsin ınsallah...

aminnn hepimize inşallah
dün tartı günüydü kimse kilo bildirmedi diye bende yazmadım iftar öncesi tartılırsınız diye ama telaştan unutuldu sanırım :))

ben yine de kilo bildirimini yapayım
geçen hafta 84.5 yada 84.7 idi
bu hafta 83.8
haftaya inşallah 82 yi ucundan da olsa görürüm :)))
Bende bugün tartılayım iftar öncesi canım
Ekimim ya neredeyse yediler geliyor
Maşallah arkadaşım bayram belki de yetilerle gelecek

Bende bugün tartılayım iftar öncesi canım
Ekimim ya neredeyse yediler geliyor
Maşallah arkadaşım bayram belki de yetilerle gelecek
ayy hadi inşallah bayramı 7 lerle karşılarım inşallah
sen sabitlemeye geçtin nasıl olsa artık tartıyla pek işin olmaz ara ara kontrol amaçlı tartılırsın olur biter
kız senin şu müjdeli haber neydi de hadii cidden benim de aklıma bir iki şey geldi biri de tomurcuğun aklına gelendi :)

Kizlaaaaarrrrrrr aklınıza gelen başınıza geldi yani benim başıma
tomurcukkk ekim2009
Daha çok yeni kendi yaptığım testte çıktı. Doktora bile gitmedim daha
doğru tahminnn,hayırlı uğurlu olsun kuzum.İstiyordun sanırım kaza falan durumları değil yani.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.gelişmelerden haberdar edersin bizi...

doğru tahminnn,hayırlı uğurlu olsun kuzum.İstiyordun sanırım kaza falan durumları değil yani.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.gelişmelerden haberdar edersin bizi...
Isıtıyordum canım öyle aman aman çalışma yapmadık ama
Rabbim.nasip etti işte... nasibi varsa bize düşen emanetine sahip çıkmak
M Melrin angelina35 lastrose6

Kizlaaaaarrrrrrr aklınıza gelen başınıza geldi yani benim başıma
tomurcukkk ekim2009
Daha çok yeni kendi yaptığım testte çıktı. Doktora bile gitmedim daha
hahahhaa minnak yumuş geliyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyy gözün aydın gözümüz aydın rabbim sağ selamet sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Kizlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Test sonuclarim pazartesi sabah çıktı. Ama psikolojik olarak cokuntude oldugum için. Bir de ramazan girdi araya ugrayamadim. Hormonlarim azalmış ama bobreklerimle ilgili olumsuz bir durum oluşturacak bir seviyede değilmiş. ekim2009 .Canim benim. Çok korkmuştum ama Allah a şükür bir sorun yok.
tevafuk55 Allah tamamına erdirsin.hayır bereket huzur getirsin bebegin inşallah. Cokbsevindim. Yakın olup sevmek vardı. Maşallah sana.
Hepinizi öpüyorum.

Canım çok geçmiş olsun.umarım daha iyisindir sonuçların korkutacak düzeyde olmadığını öğrendiğin için.Dikkat et kendine hayırlı ramazanlar

rabbime şükür sorun yokmuş elhamdülillah ne yalan söyleyeyim hastane yatışı diyince ben de biraz korkmuştum ohh şükür sorun yokmuş , ilaçla mı tedavi olacaksın şimdi ne dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…