Haydi Yine Yeniden...

Merhaba zayıflamak için kendime arkadaş olacak birilerini arıyorum ama galiba tek şişko benim hiç bir forumda güncel yazışma neredeyse yok zayıflayamıyorum lütfen yardım
Canım hoş geldin,bizde bu ara dağıldık ama genel olarak aktifiz.biraz kendinden bahset bakalım nerde aldın bu kiloları şuan mücadelen nedir neler yapıyorsun?

Canım hoş geldin,bizde bu ara dağıldık ama genel olarak aktifiz.biraz kendinden bahset bakalım nerde aldın bu kiloları şuan mücadelen nedir neler yapıyorsun?
Canım ben 34 yaşındayım 2016 da evlendim 85 kg dım sonra 2017 de Nisan da bebeğimi kaybettim zaten hop 6 ayda 104 oldum evlendikten sonra şimdi üstüne 3 eklendi işte. Bebeğimi kaybettikten sonra işten ayrıldım 10 ay işsiz kaldım psikolojik olarak da tabi etkilendim şimdi yine bebek tedavisi görüyorum işimde sabit olunca hareketsiz Monoton Bi hayat işte. Ne yapsam olmadı gram vermedim halbu ki daha önceden 117 den 85 e düşmüştüm şimdi de ne yaptım nasıl yaptım hatırlamıyorum bile Bi daraldım ki sorma kendime güvenim yok oldu kıyafetlerimi bile çuval gibi seçiyorum içine saklanıyorum resmen ve ne yapmam gerek bilmiyorum
Diyetisyen de beni acıktırıyor. Düşününce bile psikolojik olarak açlık hissediyordu Ve mutsuz oluyorum
Sence nerden ve nasıl başlayayım

Sanki mesajı ben yazmışım kendimi okur gibi oldum.bende 34 yaşındayım ve evlendiğimde 85 kiloydum.bende birçok kez düşük yaptım.doğum sonrası 117 kiloya çıktım.rakamlarımız bile aynı o derece benziyoruz yani :)
5 kez düşük yaptım kan pıhtılaşması nedeniyle ve sonunda bir mucizem oldu.5 yaşında bir oğlum var.hamilelikte ve emzirme döneminde çok kilo aldım.ve şişman anne olmak istemediğim için diyete başladım.işten dönerken duraklarda erken inip eve kadar yürüdüm.ekmek pilav makarna hamur işi hepsini kesitim.bol su içtim ve uzun zamana yaydım.kafamda hiç rakam belirlemedim.gidebildiği yere kadar gitsin dedim.zamanla ve gerçekten isteyince oluyor canım.
şunu kafana koymalısın ki kilo bile hamile kalmana büyük engel.yumurta oluşumunu önlüyor.o yüzden olabildiğince makul kiloda hamlie kalmalısın ki hamilelikte zaten alacaksın.
günlük menü yazıyoruz hergün.son zamanlarda boşladık biraz ama ramazanda toparlarız.oruç tutuacakmısın bilemem ama sahur ve iftarda dikkatli olursan ramazan çok büyük avantaj zayıflamak için.
ver kilolarını kurtul genceciksin.bedenine yazık.özgüvenin yerine gelir,yürüyüşün bile değişir,kıyafetlerini yenilersin.eşinin bile bakışları değişir emin ol.bunu kendine yapmalısın bundan sonraki yaşamını fit ve güzel bir anne ve eş olarak geçirmelisin canım.

Tüylerim diken diken oldu benimle kafa bulmuyorsan inanılmaz bir tesadüf çok sevindim yaa kader arkadaşım
Darısı benim başıma bebişinde uzum sağlıklı sıhhatli ömür dilerim canım
Bakim ben de yapmaya çalışayım ama işte asıl problem liste olulturmakta
Sabah çorba içtim çok açtım öğlen kuru ve mercimekli bulgur pilavı ayran
Sonra tatlı krizim tuttu Bi tatlı kaşığı ballı fıstık ezmesi hüplettim çok pişmanım ama kendimi zaptedemedim
Ara öğün yapmalı mıyım neyden ne kadar yemeliyim bilmiyorum

kuzum ya kıyamam şok oldun tabi hastane de yatmayı beklemiyorsun , şimdi hastanedesin sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin
hormonlar duygusal, psikolojik halimize göre değişebiliyor çok değişkenler gülüm şükür ilaçla tedavi olabiliyorlar

aminnn
fizik tedavicinin verdiği ilaç göz bebeklerimi gözümün yarısına kadar büyütüyor bir tuhaf bakıyorum ,sen geliyorsun aklıma tomurcuğum ne yapsın diyorum üveit ilaçları gör ne yapıyordur diyorum rabbim hepimize şifa ve huzur versin

hoş geldin öncelikle sonra da başın sağ olsun artık sana dua eden bir meleğin var
tomurcuğum da 117 kiloyla başlayıp şimdi 70 li kilolarda darısı sana inşallah
sabahları haşla 1-2 yumurtanı koy peynirini yanına bol domates salatalık yada yeşillikle 2 dilim de tam buğday ekmeği ohh mis gibi ye protein uzun süre tok tuttuğu için uzun süre acıkmazsın sen yeter ki duygusal açlıkla baş etmeyi öğren yani aç değilken yemek yada ıvır zıvır atıştırıp yeme gerisini bedenin kendi terazisi halleder olman gereken kiloya inersin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedin diye o kadar pişman olmana gerek yok beynine bunu kiloya çevir emri vermiş olursun ,bundan sonra sağlıklı beslendiğin sürece zaten şekerli tatlı krizin olmaz olsa da çok nadir olur o zaman da heen 1 bardak süte tarçın katıp içersin olur biter

Çok teşekkür ederim
Bakıyorum herkes çok güzel kilolar vermiş darısı benim başıma
Peki şöyle sorsam bana ortalama günlük beslenme düzeniniz nedir onu baz almaya çalışsam olur mu mesela sabah yumurta öğlen şu kadar sebze yok arada bu akşam bu kadar bu gibi

Canımhos geldin öncelikle sana örnek bir menü vereyim 1 hafta uygula olur mu

Sabah ılık limonlu su içerek başla

Kahvaltı 9.00: 1 haşlanmış yumurta 2 de olabilir
Veya yağda. 5 zeytin kk.peynir istediğin kadar yeşillik sebze
1 tatl i kaşığı reçel bal pekmez den biri
2 dilim ekmek tam buğday veya çavdar

Arada kahve 2 k kayısı veya 3 hurma
Veya 1 meyve 1 bardak süt

Ögle 1 kase çorba yanına yoğurt
Sebze yemeği ve salata
Corba olduğu ivin ekmek yok

Ara 2 galeta ve yeşil çay

Akşam 19.00 etli yemek yanına bol salata
Varsa pilav makarnadan 3 kaşık
Yoğurt 1 dilim ekmek

Yatmadan en geç 21.30: süt ve 1 meyve

Çok teşekkür ederim işte istediğim bu ne yapmam gerekiyor bilmediğim için kalakalıyorum öyle hemen deniyorumtatlım çok sağol bakalım nolacak

Çok teşekkür ederim işte istediğim bu ne yapmam gerekiyor bilmediğim için kalakalıyorum öyle hemen deniyorumtatlım çok sağol bakalım nolacak
Tabiki canım ne demek
Ama sen bana kendi uyanış saatini normalde kacta kahvaltı yersin onları falan da soyle veya alsam yemeği saatiniz kaçtır

Canım ben saat 6 gibi uyanıyorum akşamda 7 gibi yiyoruz
Çalışıyor musun canım kaçırmışım orayı o kadar erken kalkıyorsan kahvaltıyı o ne çekebilirsin. 6.30 da limonlu su
7.30 da kahvaltı olabilir veya 8 de

Amin kuzum sanada çok geçmiş olsun,alışmaya çalışıyorum

Yok canım neden kafa bulayım doğruya doğru...
ara öğün mutlaka yapmalısın.ana öğünlerde saldırmamak için.hurma tarçınlı süt meyve kuru yemiş kahve bitter bunlarla ikili kombinler yapıp yiyebilirsin mesela.benim çantamda hep ara öğünlüğüm bulunur.kurtarıcım onlar.ceviz çiğ badem ve hurma var.sende öyle takviye alabilirsin yanına canım

ben de ofise fındık getirdim bakalım kayısı sevmem ama kayısı çok faydalıymış bu aşamada benim hemen bağırsaklarımı bozuyor ondan sevmiyorum ama dediğini yapıcam hurma badem de alayım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…