- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.161
Bu içten gelen bi durum olsa gerek evlenene kadar sert dur erkek arkadaşın olmayacak derler öyle büyür evlenirsin sonrada işve yap derler söylenince olmuyor kiannem annanem bana kazma derler kocana işve yap öyle konuşsana bababa bide annem söylüyor daha çok utanıyorum
Allah rahatlık versinkızlar sohbetinize doyum yok uyumalıyım malum iş günü hadi hepinize Allah rahatlık versin
hahahahah gülüm içinden geldiği zaman yaparsın öyle hadi yapayım demeyle olacak iş mi ama o utanmayı aşman lazım ben oğlum bi kanepede eşim bi kanepe otururken bile eşimin yanına oturup azcık beni sevsene diyorum artık eliyle başımı okşasın istiyorum sevgiye ihtiyacım var benim diyorum bazen seviyor bazende haber v.s. izliyorsa git oğlun sevsin diyorannem annanem bana kazma derler kocana işve yap öyle konuşsana bababa bide annem söylüyor daha çok utanıyorum
allah rahatlık versin tatlı güzel rüyalar gör inşallah sabaha musmutlu uyankızlar sohbetinize doyum yok uyumalıyım malum iş günü hadi hepinize Allah rahatlık versin
iyi uykular allah rahatlık versin gülüm tatlı rüyalarEşim bitirmiş sporunu izninizi rica ediyorum herkese hayırlı geceler sabaha görüşürüz
eyvah eyvah işin zor eşin kıskanmış hem de çok fazla bu işin uzamaması için direk al eşini karşına konuş seni bilip tanımıyor mu güveni tam mı sor evet diyeceği kesin o zaman başka insanların konuşmalarına hal ve tavırlarına sen nasıl engel olursun aynı iş yerindeki birine benle konuşma resmi ol mu demen gerekir nasıl bir tavır takınmalısın eşine danışırmış gibi bunu da sor her insan farklıdır kimi resmi olmayı kimi samimi konuşmayı sever sen engel olamazsın ki bunagünaydın arkadaşlar
ben akşam bunalım takılırken hoş sohbetler olmuş şimdi işe gelince okudum
benim çalıştığım yere karşı masama yeni bir dış ticaretçi aldılar tabi 35 yaşların da bir bay dünde eşim ile tlfnda konuşurken iş yerinde yeni arkadaş geldi bana çay içer misin diye sorunca eşimde duydu bu adam geleli daha 1 hafta oldu bu ne samimiyet felan filan akşam beni işten aldı söylendi söylendi bende ağla ağla çünkü yersiz bir kıskançlık sonra ayrı uyuduk o salonda uyudu ben yatağımda öyle yani yandım ben anlıcanız arkadaşlar her gün dır dır
eyvah eyvah işin zor eşin kıskanmış hem de çok fazla bu işin uzamaması için direk al eşini karşına konuş seni bilip tanımıyor mu güveni tam mı sor evet diyeceği kesin o zaman başka insanların konuşmalarına hal ve tavırlarına sen nasıl engel olursun aynı iş yerindeki birine benle konuşma resmi ol mu demen gerekir nasıl bir tavır takınmalısın eşine danışırmış gibi bunu da sor her insan farklıdır kimi resmi olmayı kimi samimi konuşmayı sever sen engel olamazsın ki buna
Bende Kocaeli'de yaşıyorum,aslen Ankaralıyım.beklerim buralarda işin olursaSamsunluyum ve samsundayim arkadaşlar, yolu düşeni beklerim :) sen nerelisin canım
Cok yersiz kiskanclik yapmis.bunun sebebi sana guvenmedigi icin degil aşiri sevdigi icin.ve karsi tarafi tanimadigi icin.musait bi zamaninda gelsin is yerine otursun tanişsin adamla.o zaman fikirleri degişir belki.günaydın arkadaşlar
ben akşam bunalım takılırken hoş sohbetler olmuş şimdi işe gelince okudum
benim çalıştığım yere karşı masama yeni bir dış ticaretçi aldılar tabi 35 yaşların da bir bay dünde eşim ile tlfnda konuşurken iş yerinde yeni arkadaş geldi bana çay içer misin diye sorunca eşimde duydu bu adam geleli daha 1 hafta oldu bu ne samimiyet felan filan akşam beni işten aldı söylendi söylendi bende ağla ağla çünkü yersiz bir kıskançlık sonra ayrı uyuduk o salonda uyudu ben yatağımda öyle yani yandım ben anlıcanız arkadaşlar her gün dır dır
Cok yersiz kiskanclik yapmis.bunun sebebi sana guvenmedigi icin degil aşiri sevdigi icin.ve karsi tarafi tanimadigi icin.musait bi zamaninda gelsin is yerine otursun tanişsin adamla.o zaman fikirleri degişir belki.
Ayri yatmaniz da hic iyi olmamis.biz ne kadar kavga edersek edelim yataklari ayirmayiz.tribe girmiş seninki :) neyse duzelir merak etme.olmadi yeni is arkadasina anlatirsin esinin kiskanc oldugunu.offf of bu erkekler.kendileri istediklerini yapsinlar istedigi bayanla makara kakara kikiri yapsinlar,senin is arkadasin bi soru sordu diye burnundan getirsin.adalet mi bu simdi
Oh en guzelinı yapmışsınız bızde de niyet oydu ama Yukseldik birbirimize en son yorganı bı o bı ben çekişturıyordum uyumusum oyleGunaydin guzellikler...
dun son mesaji yazdiktan sonra giremedim siteye.baya denedim olmadi,sonra bizde işve cilve muhabbeti yaptikderken gec saat oldu uyudum.
yagisli bugun burasi kasvetli,hic calisasim yok
Ah canım cok gereksiz olmuş aslında guzeldir kıskanılmak ya cok takma belki Ida dun gınundedır artık yapmaz boyleaynen öyle canım kendisine de dedim çok yersiz bir kıskançlık diye şuan biz burda huzursuz olduk o adamın haberi bile yok dedim ama erkek işte tuttu kıskançlık damarı
A.S Gayet guzel ve doyurucu olmus ligt kullanman da guzel bende sut ve yoğurdu yarım yağlı alıyorumSelam kızlar,
Dün yogunluktan giremedim mesajlarınızı şimdi okuyorum(
Dünkü menüm
Sabah: Çavdar ekmeğine Kaşarlı tost, 4 adet siyah zeytin
Öğlen: bir kase ezogelin çorba, 2 adet kadinbudu köfte
Ara: bir sutlu nescafe, bir avuç beyaz leblebi
Aksam: 2 yk yulafli 150 gr light yoğurt, bir adet orta boy muz
Ara: bir bardak light sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?