Haydi Yine Yeniden...

Menun guzel olmus.nescafeyi normal sutle mi iciyorsun 2 si 3u bir arada olanlardan mi

Menun guzel olmus.nescafeyi normal sutle mi iciyorsun 2 si 3u bir arada olanlardan mi
Canim süt tozuyla içiyorum. Sütun tadını pek sevmiyorum maalesef kahvede . Ay karakiz34 bencede söyleme. Gereksiz yere huzurunuzda daha da kaçması yalandan söylemeden geçiştirmek en iyisi. Daha da büyütür maazallah

Selam kızlar, ya bi maruzatim var. Siz akşam oturmalarinda ne yapıyorsunuz. Bizim gün toplantıları akşam oluyor. Mesela bu aksam bi ev görme var bayan bayana. Pazartesi de gün var bi arkadasta. Ne yapmalıyım ? Hele de pazartesi günü çünkü salı tartı günü fikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var...

saat kaçta mesela gün toplantın öğleden sonramı karnını doyur git bence hepsinden de az az alırsın tabağına dağınık koyarsın yermiş gibi yaparsın ay zaten tok gelmiştim yada bugün midem çok kötü dersin geçiştirirsin

Aksam olanina yemek yemeden gidersin.cesitlerden en masum olani secersin.
Gunduz olani da yine en hafiflerden alir aksam bisey yemezsin evde.diyet yaptigini soyleme kimseye nazar degiyor.zayiflamissin diyet mi yapiyosun derlerse de yoo oyle istahsizim biraz falan de ozel bisey yapmiyorum de

Allah yardımcın olsun..zor iş gerçekten

Desteginiz için teşekkürler hanımlar

Şimdi iki buçuk ta evde olacam oraya yedi gibi gideriz. Pazartesi de akşam o da 7 gibi. Toplan otur masaya saat 8 oluyor. Eğer hiç yemezsem kurt gibi aç olurum. Eve gidince biraz yiyip akşam da en masum olanları mi seceyim. Ama gerçekten nazar değiyor ya dediginiz gibi bahane bulayim

aynen evde atıştır orda masum olanları seç ay niye yemiyorsun diyenlere midem çok kötü bugün ne yedimde böyle oldu bilmiyorum de hatta varsa sodamı içsem felan de

aynen öyle canım kendisine de dedim çok yersiz bir kıskançlık diye şuan biz burda huzursuz olduk o adamın haberi bile yok dedim ama erkek işte tuttu kıskançlık damarı
baktın baş edemiycen tomurcuğun dediğini yap bence de eşini tanıştır yeni gelen mesai arkadaşınla
kuzuuu eşin sana hala deli gibi aşık bu kadar kıskandığına göre

Gunaydın kızlar ne muhabbetler donmus kaçırmişim ekim hele sen en son yatıp en erken kalıyorsun galıba
he vallah ben azcık manyakım yaaa saat gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorum zıbarda yat kadın diyorum bazen kendime ama o gündüz kü uykulu hal yorgunluk kalmıyor gece 11 den sonra kanım da vampirlik mi yarasalık var anlamadım gitti

Esinde boyle mı sen tek mı takılmaca

Of kızlar ya Doğu tercihleri gelmiş tercih yapacaz yaza bellı olacak simdiden stresi sardı Bu yıl insallh gondermezler bizi kalırız burda yada cikarsa hayırlı biyer cıksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…