- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.181
Ah canım cok gereksiz olmuş aslında guzeldir kıskanılmak ya cok takma belki Ida dun gınundedır artık yapmaz boyle
Eyyt be adama bak ya teftişe gelıyor demek sen birde zayıfla kızzz Abovvvv sen gor ozamancumartesi gelecekmiş ziyaretime iş yerine :)
Eyyt be adama bak ya teftişe gelıyor demek sen birde zayıfla kızzz Abovvvv sen gor ozaman
Menun guzel olmus.nescafeyi normal sutle mi iciyorsun 2 si 3u bir arada olanlardan miSelam kızlar,
Dün yogunluktan giremedim mesajlarınızı şimdi okuyorum(
Dünkü menüm
Sabah: Çavdar ekmeğine Kaşarlı tost, 4 adet siyah zeytin
Öğlen: bir kase ezogelin çorba, 2 adet kadinbudu köfte
Ara: bir sutlu nescafe, bir avuç beyaz leblebi
Aksam: 2 yk yulafli 150 gr light yoğurt, bir adet orta boy muz
Ara: bir bardak light sut
Bence gelmesi iyi olur.evli mi yani baslayan kisi?aynen teftiş ya aslında bana güveniyor ama karşıdakine güvenmiyor :) altı üstü iş arkadaşı ya çok abartıyo bu erkekler
Bence gelmesi iyi olur.evli mi yani baslayan kisi?
Bence de deme duyma ihtimali yoksa evldir herhalde cocuklari var de yalan da soyleme net olarakya aslında evliymiş 3 yıl olmuş boşanmış kocaman 2 tane çocuğu var ama boşandığını ben eşime demedim
Bence de deme duyma ihtimali yoksa evldir herhalde cocuklari var de yalan da soyleme net olarak
Canim süt tozuyla içiyorum. Sütun tadını pek sevmiyorum maalesef kahvedeMenun guzel olmus.nescafeyi normal sutle mi iciyorsun 2 si 3u bir arada olanlardan mi
Selam kızlar, ya bi maruzatim var. Siz akşam oturmalarinda ne yapıyorsunuz. Bizim gün toplantıları akşam oluyor. Mesela bu aksam bi ev görme var bayan bayana. Pazartesi de gün var bi arkadasta. Ne yapmalıyım ? Hele de pazartesi günü çünkü salı tartı günüfikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var...
Aksam olanina yemek yemeden gidersin.cesitlerden en masum olani secersin.Selam kızlar, ya bi maruzatim var. Siz akşam oturmalarinda ne yapıyorsunuz. Bizim gün toplantıları akşam oluyor. Mesela bu aksam bi ev görme var bayan bayana. Pazartesi de gün var bi arkadasta. Ne yapmalıyım ? Hele de pazartesi günü çünkü salı tartı günüfikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var...
Ah canım basınız sagolsun uzuldum ama vadesi dolmuş rabbim cektırmemiş kac yasindaydı senı az cok anlıyorum yıne de cok sabırlısın rabbim sana mükafatını versın ınsallh bu arada ozledık senı az az da olsa basla tabı hem yaz buraya dertlesiriz canım
canım allah sana güzel günler versin. gerçekten zor günler geçiriyosun buna rağmen ne kadar güzel konuşmussun ne kadar anlayışlısın herkes aynısını yapamazdı. eşinin ailesine ve sana allah sabırlar versin. mutlaka düzelicektir her şey yoluna giricektir. kısa zamanda bu süreci atlatman dileğiyle
Sabır arkadaşım görümceni anliyabiliyorum ben annemler ölünce çılgına dönmüştüm kardeşlerim için işi bırakmayı düşünüyordum annemlerin emaneti gibi düşünüyordum biraz toparlanmam sürdü sen yenge değil abla olduğunu göster kazanacaksın her iki dunyada da
Allah yardımcın olsun..zor iş gerçekten
saat kaçta mesela gün toplantın öğleden sonramı karnını doyur git bence hepsinden de az az alırsın tabağına dağınık koyarsın yermiş gibi yaparsın ay zaten tok gelmiştim yada bugün midem çok kötü dersin geçiştirirsin
Şimdi iki buçuk ta evde olacam oraya yedi gibi gideriz. Pazartesi de akşam o da 7 gibi. Toplan otur masaya saat 8 oluyor. Eğer hiç yemezsem kurt gibi aç olurum. Eve gidince biraz yiyip akşam da en masum olanları mi seceyim. Ama gerçekten nazar değiyor ya dediginiz gibi bahane bulayimAksam olanina yemek yemeden gidersin.cesitlerden en masum olani secersin.
Gunduz olani da yine en hafiflerden alir aksam bisey yemezsin evde.diyet yaptigini soyleme kimseye nazar degiyor.zayiflamissin diyet mi yapiyosun derlerse de yoo oyle istahsizim biraz falan de ozel bisey yapmiyorum de
Şimdi iki buçuk ta evde olacam oraya yedi gibi gideriz. Pazartesi de akşam o da 7 gibi. Toplan otur masaya saat 8 oluyor. Eğer hiç yemezsem kurt gibi aç olurum. Eve gidince biraz yiyip akşam da en masum olanları mi seceyim. Ama gerçekten nazar değiyor ya dediginiz gibi bahane bulayim
baktın baş edemiycen tomurcuğun dediğini yap bence de eşini tanıştır yeni gelen mesai arkadaşınlaaynen öyle canım kendisine de dedim çok yersiz bir kıskançlık diye şuan biz burda huzursuz olduk o adamın haberi bile yok dedim ama erkek işte tuttu kıskançlık damarı
he vallah ben azcık manyakım yaaa saat gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorum zıbarda yat kadın diyorum bazen kendime ama o gündüz kü uykulu hal yorgunluk kalmıyor gece 11 den sonra kanım da vampirlik mi yarasalık var anlamadım gittiGunaydın kızlar ne muhabbetler donmus kaçırmişim ekim hele sen en son yatıp en erken kalıyorsun galıba
Esinde boyle mı sen tek mı takılmacahe vallah ben azcık manyakım yaaa saat gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorum zıbarda yat kadın diyorum bazen kendime ama o gündüz kü uykulu hal yorgunluk kalmıyor gece 11 den sonra kanım da vampirlik mi yarasalık var anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?