Haydi Yine Yeniden...

Esinde boyle mı sen tek mı takılmaca
o erken yatar bazen saat 9-10 gibi kanepede tv karşısında uyur gece 1 gibi de kalkarsa azcık ya durur (2 lokma atıştırmak için ) yada gider yerine yatar uyur erken uymadıysa 11-12 arası gider yatar oğlumda saat 8 buçuk dedin mi uyur ben gece bekçisi murtaza gibi otururum işte :))

Of kızlar ya Doğu tercihleri gelmiş tercih yapacaz yaza bellı olacak simdiden stresi sardı Bu yıl insallh gondermezler bizi kalırız burda yada cikarsa hayırlı biyer cıksin
Allah yardımcınız olsun canım.Senin eşine de tüm polis ve askerlerimize de Rabbim güç kuvvet uzun ömür versin.Onların sayesinde huzur güven içerisinde yaşıyoruz.Allah eksikliklerini göstermesin.
Hayırlısı nereyse orası çıksın inşallah.Güneydoğu sıkıntılı zaten.Doğu anadoluda tercih yapsanız olmuyor mu?

Sizin niye tek çocukta kaldığınız anlaşıldı şimdi oğlan da erkenden uyuyormuş ne güzel.bi tane daha doğuraydın ya bacım

Of kızlar ya Doğu tercihleri gelmiş tercih yapacaz yaza bellı olacak simdiden stresi sardı Bu yıl insallh gondermezler bizi kalırız burda yada cikarsa hayırlı biyer cıksin
sizin tayin dönemi şimdiden başladı desene allah hayırlısı neyse onu versin bende 1 martı bekliyorum tayin çıkma ihtimali var arada aklıma gelince bi sıkıntı basıyor sonra kaderde nere varsa hayırlısıysa ora olsun diyorum geçiyor sıkıntı

baktın baş edemiycen tomurcuğun dediğini yap bence de eşini tanıştır yeni gelen mesai arkadaşınla
kuzuuu eşin sana hala deli gibi aşık bu kadar kıskandığına göre

ayı yavrusunu

hayırlısı olsun canım hakkınızda

ayı yavrusunu

hayırlısı olsun canım hakkınızda
hahahahahahah allah uzun ömür versin sana iyi güldüm :)))))))
geçen sene giden arkadaşlarla sık toplanırdık nerdeyse her gün görüşürdük ee kocaların lafıda mutlaka geçerdi en son mutlaka bu erkekler öküz derlerdi diğerleri de tastiklerdi ben gıcığı ama benim ki dana dana sevimli yaa derdim üstelik eşimin çok sert bi yapısı ve duruşu var dışardan ilk görenler asla sevimli diye düşünmez seninki de o misal

Şimdi düşünmezsin tabi de yaşları yakınken bir tane daha olsaydı bir de kız olsaydı ne güzel olurdu.Şimdi kocaman olurdu nasıl yoldaş olurdu sana
he vallah kız olsaydı ne güzel olurdu şimdi şöyle büyümüş 7-8 yaşında kızı hazırdan verseler al senin kızın deseler heheheh ona hiç yok demem :)

Cok sagolun kızlar cok secenek yok yanı istedigimiz gıbı Sıvas Artvin gumuşhane Bayburt Elazığ var en ıyı ama esim gelmez torpillı yerler dıyor benım gonlumden gecen Sıvas cok ama zor batman yada bıtlıs de ıyı insallah hıc cikmaz dunde esimin cocukluktan buyana arkadası subay patlamada yaralanmış kulak zarları patlamış hemen bilgide alamadık cok korktuk aksam da tercihleri getirince gerim gerim gerildim yanı ama esim hıc umursamaz kaderde ne varsa onu yaşarız dıyor kotu sartlarda kı kere yazık degıl mı aynı maaşı alıyoruz dıyor ama ben o kadar rahat olamıyorum

Senin kı ne ıs yapıyor sız neden tayin olacaksınız

ne yapayım ya çok kızgınım hala geçmedi kızgınlığım geceden beri başım ağrıyo dün şeytan onla tartıştıktan sonra kalk karnını bir güzel doyur abur cubur ne varsa ye dedi ama ben şeytana uymadım gittim yatağıma yattım

kızlar buğün öğlen bunları yedim çok mu acaba

1 kase yayla çorbası
1 adet şinitzel
3 kaşık bulgur pilavı

ben kendimi çok yemiş gibi hissediyorum galiba pilavın suçluluğu var

allah şifa versin inşallah kalıcı hasar olmaz eşinin arkadaşında bu ara her yer karışık tayinler kim nereye gidecek yada gidecek mi gitmeyecek mi memur kısmı için stresli bir dönem rabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin
benim ki de memur gülüm bakalım martta olmazsa yaz kararnamesinde olabilir kış kararnamesinde olabilir kimin ne olacağı belirsiz zaten 2 senedir

laneeettt gelsin o pis şeytana iyi uymamışsın valla tebrikler

kızlar buğün öğlen bunları yedim çok mu acaba

1 kase yayla çorbası
1 adet şinitzel
3 kaşık bulgur pilavı

ben kendimi çok yemiş gibi hissediyorum galiba pilavın suçluluğu var
gündüz bence hiç sıkıntı değil pilav yemek zaten 3 kaşık yemişsin bedenin bunlara da ihtiyacı var hepten kesersen de olmaz ki bir yerde sorun çıkarır vücudun önce sağlık

Amin canim sadece hayat tehlikesi degıl bu tayin işleri kotu ya demi gecen yıl cok sevdigim arkadaslarim gitti bu yıl ben gitmesemde 2 arkım var cok ıyız yuzde 80 ihtimal gidecekler tekrar alış birilerine emek ver hıc olmuyor ya ıstemıyorum kimseye baglanmak size nereler cikabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…