Haydi Yine Yeniden...

Canim menun cok cok iyi gercekten cok begendim sakin bisey yeme sut ic yogurt ye cacik ye ama cis yeme kuzumm
yemedim gülüm cıslardan zaten o açlıkta geçti şu an duygusal yeme isteği var bildiğin şekerli şeyler istiyor canım olmadı çay oldu şimdi içicem bir iki kuru kayısı yerim nerden açıldı birden bu iştahım yaaa ne güzel canım hiçbişey istemiyordu önce

Evett gelelim bana ekim2009
Sabah : 10 30
Bir dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Uc dilim domates salatalik
Oglen 14 :00
Bir dilim patatesli borek
Ince bir dilim yaspasta
Kucuk bir dilim muzlu kek
Uc tane sarma
Iki catal uc renkli salata
Kizlar muthis migdem bulaniyo galiba nazara geldim arkadasin komsulari yasima inanamadilar sok oldular gun boyu gozler uzerimdeydi benim cesit cok fazlaydi o kadar bol duki anlatamam kurabiyelerden falan hic yemedim tam menu yaziyodum esim aradi malum memlekete gitti kusuruma bakmayin gecikti menu

Kocam bu akşam baya gecikecek kızlar sıkıldım yahu iki laflayak :) hepinizin kocişi evde mi :)
benim ki evde çay beliyor bende aldım önüme kuru soğanı üstelik küçücükler soyup doğrıycam güya ki iç hazırlıyım heheheh

maşallah demek yok yine değil mi tövbe tövbe
yarın ben geliyim sana senle o arkadaşına gidelim hala duruyordur kurabiyeleri yazık zayi olmasın ben yerim şu an kendimi kurabiye canavarı ilan edicem nerdeyse

O
maşallah demek yok yine değil mi tövbe tövbe
yarın ben geliyim sana senle o arkadaşına gidelim hala duruyordur kurabiyeleri yazık zayi olmasın ben yerim şu an kendimi kurabiye canavarı ilan edicem nerdeyse
kesin yirmi kisi daha agirlar cok hazirlik yapmis ciss onlar bosver cisss

tamam canim dokmem zaten.pogaca falan yapacaktim ama madem icilmesi daha faydali icerim tabiki.sagol

Cok abartmadan atlatmissin ama artik toparlan pazartesinden itibaren kacamaksin menu istiyorum senden canim.motiveni toparla kararli ol devami gelir zaten.gjnler uzuyor yuruyusler de yaparsin zaten

Kocam bu akşam baya gecikecek kızlar sıkıldım yahu iki laflayak :) hepinizin kocişi evde mi :)
Benim herif de evde.cay icmez benimkisi.nescafe canavari.agzi da hic bos durmaz.cerez bitti simdi albeni yiyor.birazdan sirada ne var diye sorar ben bu adamla iyi dayaniyorum valla kacamaklara

Cok abartmadan atlatmissin ama artik toparlan pazartesinden itibaren kacamaksin menu istiyorum senden canim.motiveni toparla kararli ol devami gelir zaten.gjnler uzuyor yuruyusler de yaparsin zaten
Evett artik toparlanma zamani geldi bir an once kurtulmak istiyorum su an on kilo fazlam var ve gitmesi lagzim

tamam canim dokmem zaten.pogaca falan yapacaktim ama madem icilmesi daha faydali icerim tabiki.sagol

Canım faydalarının yazdığı bir yazı buldum ama copy yapamadım ekran görüntüsü aldım bir bak istersen.

Eklentiler

• Screenshot_20160326-221218.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 22
Benim herif de evde.cay icmez benimkisi.nescafe canavari.agzi da hic bos durmaz.cerez bitti simdi albeni yiyor.birazdan sirada ne var diye sorar ben bu adamla iyi dayaniyorum valla kacamaklara

Hahaha aynı benim kocam gibi bir de benim koca zayıf ona rağmen

Benimki de özledi heralde oyuncağını kulağına koyup alo demeye başladı :)
Oyy kiyamam benim oglus uyuyamadihalen kuzusu ve kedisi elinde geziniyo yatacak ama baba boslugunu dolduramadim ins uyur biran once rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin cok zor valla

Canım faydalarının yazdığı bir yazı buldum ama copy yapamadım ekran görüntüsü aldım bir bak istersen.
Supermis canim ya.gercekten cok faydali.tam bana gore diyebilirim.gunluk kalsiyum almam gerekiyor zaten.suda eriyen tabletlerden iciyorum.her sabah 1 cay bardagi falan icerim heralde peynir suyu.cok sagol emegin icin paylasimin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…