- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.861
Inan yediklerim ağzıma geliyor acaip tok hissediyorum bi arkadaşa gitmiştim sağolsun hazırlık yapmış bende akşam yemeği olarak saydımAfiyet olsun canım erken kapatmissin neyse ki:)) misafirlige mi gittin hayırdır
Bence iyi olmus.orcik de resim attin baya ufak zaten ara ogune musait bir yiyecek cevizli.sute tarcin da kat aksam icersenBen de menümü vereyim.
tevafuk55 Ve M Melrin Ve tüm arkadaşlarım :
Kahvaltı,ara,öğle birlikte (12-13 gibi)
2 yumurta tavada
2-3 dilim peynir
2 badem salatalık
1 dilim tb
Ara
1-2 orcik
Akşam (17:00)
1 kepçe mercimek
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurtlu mor lahana
Ara (18:30)
Ş.siz nescafe
Ara (belki acıkırsam)
1 bardak süt
1-2 kuru incir
3 lt su
Çok güzel orti süper afiyet olsuninciiitanesi ve diger fistik kizlar
sabah 08.00
1 yumurta 1 ck tereyag ile omlet
1 salatalik
1 kk dan az tulum peynir
1 dilim kepekli ekmek
Oglen 13.00
1 tavuk kanat
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
aksam 18-18.30
3 yk kiymali kapuska
1 corba kasesinde kuru fasulye
1 kase yogurt
ara
belki tarcinli sut belki yogurt kuru tam emin degilim yazarim yine
Ben takılmam böyle şeylere rahat olYoğurt suyu çok faydsliymis canım bende içine limon uydurdum. Oldu sana çakma yoğurt kürü :)) bu arada msjini sonradan gördüğüm için etiket yspmamistim kusura bakma canım
Ne bileyim bu sıra çok değişim oldu burda sizlerle sohbet etmek bana iyi geliyor senden mi benden mi bilmesemde inşallah bu sefer kalıcı oluruzYok yok kimse bi yere gitmez merak etme sen.ugursuzluk sende degil bende galiba canim
inciiitanesi ve diger fistik kizlar
sabah 08.00
1 yumurta 1 ck tereyag ile omlet
1 salatalik
1 kk dan az tulum peynir
1 dilim kepekli ekmek
Oglen 13.00
1 tavuk kanat
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
aksam 18-18.30
3 yk kiymali kapuska
1 corba kasesinde kuru fasulye
1 kase yogurt
ara
belki tarcinli sut belki yogurt kuru tam emin degilim yazarim yine
Bana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhaba
Menumu vereyim
D Deligonul783 ve arkadaşlar
Sabah 8.30 9.00 arası :
Limonlu ılık su
3 kuru kayısı
Iki yumurta 1.5 kk peynirden omlet
1 salatalık
1 zeytin
Ara 10.00: Türk Kahvesi 1 tane napoliten ç.
Ara 12.30: 5 li çay, 10 tane dut kurusu
Aksam 2.30 ile 3.15 arasi:
3 kaşık soğanlı yumurta
1 tabak mantar k.
1 kase yoğurt
Ara 20.00: 1 avuç karışık çerez(arkadaslarla)
Türk Kahvesi
3 litre su
Limonlu yoğurt suyu
D Deligonul783 vetevafuk55 yeni ortaklarım ve Sevgili arkadaşlar
08:30
Limonlu su
Kahvaltı ara öğle bir arada (09:15)
Yarım ev poğaçası, 4 dilim sucukla yapılı yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
Ara(13:00)
Şekersiz Türk kahvesi, avuçiçi fındık
Akşam (14:45)
1 poğaça, 1 dilim peynirli börek, minik kurabiye, 1 köstebek( puf) tatlısı, 1 kase patates salatasi, çay, Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
2.5 L su
Hımmm ne desem çok güzel bir gün erken saatte bitmiş hedefinde başarılarBen de menümü vereyim.
2 yumurta tavada
2-3 dilim peynir
2 badem salatalık
1 dilim tb
Ara
1-2 orcik
1 kepçe mercimek
1 tabak ıspanak
Ş.siz nescafe
Ara (belki acıkırsam)
1 bardak süt
1-2 kuru incir
3 lt su
Harika bir menü olmuş canım 1 2 orcik derken ısırığı kastettigini biliyorumBen de menümü vereyim.
2 yumurta tavada
2-3 dilim peynir
2 badem salatalık
1 dilim tb
Ara
1-2 orcik
1 kepçe mercimek
1 tabak ıspanak
Ş.siz nescafe
Ara (belki acıkırsam)
1 bardak süt
1-2 kuru incir
3 lt su
Aynen misafirlik hatırası zaman geç olsa hapı yuttuydumGayet güzel canım hep diyorum eleştirecek birşey yok düzenin süper
Hehe melrin yaaaseninle hiç alakası yok zaten herkesin kendi iradesi yapacak bişey yok ama öyle bişey olmaz :)
Gayet güzel kankim yarına bi eksi daha görürsün hadi bakalım :))
Oh melrinim afiyet olsunkaçamağın alası olmuş kız misafirlikte miydin ama erken olması bir nebze iyi tabiki
Pırasa diyetlerin vazgeçilmezi sende günü erken kapatmissin bu hareketlilikte bi lokma keki yok sayıyorumtomurcukkk
Sabah 10:30
3 tane sigara böreği
5 tane siyah zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates küçük
Ara 14:00
1 çatal makarna
1 parça bitter
Türk kahvesi
Akşam 17:00
1 kase yoğurt
1 tabak pirasa yemeği
Ara
Kahve yada süt 1 lokma kek ile
Hımmm ne desem çok güzel bir gün erken saatte bitmiş hedefinde başarılar
Iyi yapmışsın canım sen bu dengeleme olayını iyi biliyorsunInan yediklerim ağzıma geliyor acaip tok hissediyorum bi arkadaşa gitmiştim sağolsun hazırlık yapmış bende akşam yemeği olarak saydım
Afiyet olsun canım menün çok gusel sigara böreği daha az olabilirdi ama sabahta kalmış gri kalan gün de çok güzel zatentomurcukkk
Sabah 10:30
3 tane sigara böreği
5 tane siyah zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates küçük
Ara 14:00
1 çatal makarna
1 parça bitter
Türk kahvesi
Akşam 17:00
1 kase yoğurt
1 tabak pirasa yemeği
Ara
Kahve yada süt 1 lokma kek ile
Harika bir menü olmuş canım 1 2 orcik derken ısırığı kastettigini biliyorum
Artık biliyoruz yaaa kastettiklerimiziAyyy eksik yazmışım kankim tabiki de iki lokma demek istedim
Aynen canım şimdide keki fırına koydum kaynanin ne resimleri degisiyorum yani totom oturak görmedi sadece yemek ve kahve molasimda burayı merak ettiğim için ayak üstü girip bakiyomPırasa diyetlerin vazgeçilmezi sende günü erken kapatmissin bu hareketlilikte bi lokma keki yok sayıyorum
Canın sen açık yüreklilikle söyledin bence sıkıntı yok benim acindan kendine iyi bakSelam kızlar buraya bakmanın alışkanlığı surece bi kac gun galiba sunu soylemek istedim gitmeler kırılmalar gıdenlerın ıradesızlıgınden bahsedilmıs hep arada cok sayfa var okuyamadım hepsini ama ben uzerimë alınmalı mıyım yazılanları bilemedim cunku ben size anlattım ve herkes bana guzel veda etti ve ben asla burayı unutmam ve burda verdigm kiloyu inkar etmem ayrica ıradesızlıgı asla kabul etmem ben suan 69.5 oldum goruntumden de memnunm vede diyetıme devam ediyorum buraya gelir yazarım sizlere de bakarım Kim ne vermis gidişimın kimsenin motivesini dusurecegnı sanmıyorum cunku guzel bı kilo vererek ayrıldım 15 kilo zaten ben artık yazmaya cok istekli olmadıgm ıcın burayı sallıyor mus gibi olmamak için hemen paylaştım sizinle 3 gun gel 5 gun git yapmadım hicbir zaman burası sanal bı ortam olabilir ama ben gercek bı samimiyet gordum ve gosterdm asla kötü anılmak istemem uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?