Haydi Yine Yeniden...

Guzel saglam kahvaltin olmus ortim.insan ozluyor ev kahvaltisini.aksamina da guzel dengelemissin.
Sen de benim gibi suyu yazmamissin.eş oldugumuz belli olsun hani

Yok güzelim bunlarin seninle ilgisi yok emin olabilirsin. Sen en doğru şekilde rica ettin ve herkes sana anlayış gösterdi. Çok sevindim canım kilo veriyor olmana. :)

Allah tamamina erdirdirsin canim darisi basina iyisallah kardesin bol bol dua etsin sana bak gor cokk yakin zamanda sendende mujdeli haber alicaz oyle bir hissiyatim var ve ben inaniyorumki olucak rabbimin izni ile ...

Seninle kesinlikle ve kesinlikle uzaktan yakindan alakasi yok yazilanlarin.senin ayrilma gerekcen cok farkli.kaldigin sure icerisinde iradeni de motiveni de cok iyi ogrendik canim.detay okursan ancak anlayabilirsin yazilanlari.genel konusulmussa ve sen de uzulduysen ozur dilerim kendi adima.
Her zaman gel yaz gir cik istedigin yorumu yap basimin ustunde yeriniz var.
iyi ki yazdin soyledin icindekini bu huyunu da seviyorum acik sozlusun

angelina35 ve kızlar
sabah 11
8 dilim sucuk çeyrek yumurta
1 kk peynir
1 poğaça (3 lokmalık)

15:50
1 fincan süte sade nescafe

17:00
1 amut

19 :30
4 yemek kaşığı zeytinyağlı baklaya sarımsaklı yoğurt

ben hiç doymadım yaaa yiyesim var hala bişeyler çok güzel çiçek almış benimkiler ondan istiyor canım
zeytinle yada çikolata sürüp yiyesim varrrr

Sutum kaynatirken kesildi.lor peyniri yaptim bende.
Kalan peynir alti suyunu nasil degerlendirebilirim acaba.icsem olur mu ? Fikir istiyorum bilenlerden.
Ekim de anlar bu islerden ekim2009
bilmiyorum ki gülüm bende süt kesilince lor yapıyorum suyunu döküyorum hazır paket gıdıların içeriğinde yazar peynir altı suyu ama ben hiç denemedim bişeye

protein yönünden zengin güzel menün afiyet olsun :))

sağlıklı güzel menü afiyet olsun :))

gezmedeydin galiba :)) erken yemişsin aman aman çokta değil bence afiyet şifa olsun :))

Aslinda menun cok guzel.bahsettigin kacamagi yapmasan da cicek ekmegin ust kismini az cikolatayla yesen keser mi seni devami gelir mi

hafta sonu ama senin menüde çok güzel gülüm afiyet olsun :)

bilmiyorum ki gülüm bende süt kesilince lor yapıyorum suyunu döküyorum hazır paket gıdıların içeriğinde yazar peynir altı suyu ama ben hiç denemedim bişeye
Tamam cnm sagol.netten bakayim bi.pogacalara falan koyuluyor biliyorum ama baya artti ne sekilde degerlendirebilecegimi bi arastirayim en iyisi

Aslinda menun cok guzel.bahsettigin kacamagi yapmasan da cicek ekmegin ust kismini az cikolatayla yesen keser mi seni devami gelir mi
kendimden korkuyorum tomurcuğum elimi atmayayım şimdilik :))
biri beni şimdi çağırsa şu 10 çeşit kurabiyelerden de yapmış olsa saate falan bakmam anasını ağlatırım gibime geliyor

afiyet şifa olsun menün gayet güzel salıya gelsin eksiler:)

allah hayrını versin kim seni kötü anacak kızz senle ilgisi yok sen ne zaman istersen uğra 2 hal hatır sorup sohbet ederiz kilo verdikçe yazarsın zaten :))

Canim menun cok cok iyi gercekten cok begendim sakin bisey yeme sut ic yogurt ye cacik ye ama cis yeme kuzumm

Sutum kaynatirken kesildi.lor peyniri yaptim bende.
Kalan peynir alti suyunu nasil degerlendirebilirim acaba.icsem olur mu ? Fikir istiyorum bilenlerden.
Ekim de anlar bu islerden ekim2009

Canım sakın atma o suyu mutlaka iç bildiğin şifadır o su. Annem bi ara içiyordu. Şekeri olana çok iyi geliyo. Kemik hastalığına kemik erimesine falan iyi geliyo diye biliyorum.

Canım baya az yemişsin tüm gün. O yüzden börek kek görmüyorum bile :)))

Canım çok iyi menün bişi yeme kendini tutabilirsen.

Filik canım yazılanları sakın üzerine alınma arkadaşlar da yazmış zaten ben de yazayım dedim. Sen her zaman açık sözlüydün ve o şekilde de veda ettin zaten. Ha geldim ha gelicem deyip geçiştirebilirdin de. Ya da türlü bahanelerle izin alırdın sık sık ama yapmadın. Her zaman istikrarlı ve burayı aksatmayan biriydin. Kilo verme davasında devamlılık ve başarı dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…