Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı yapayım çocukları bugün parka götürmeliyim evde temizlenecek ütüde var işlerim bitince gelirim

Gunaydin fistiklar benimde esim bugun donuyor oglus gece hic uyutmadi sabaha kadar sayikladi sipam dunya utum var beyazlari atcam makinaya daha ama cNim hic istemiyo yinede yapilacak mecburum ....kacakmaksiz guzel bir pazar olsun canlarim

Iyi pazarlar kizlar. Bugun tartildim ve sonunda 84 gordum. 84.6 yim.
2 3 gun kacamak yaparak yemenin cezasini. 3 gun kendimi sıkarak dengelemekte buldum.
Sali gunune kadar cok sıkı tutacam kendimi.
Cok mutlu oldum. 79 a yaklasiyorum.
annem gelene kadar temizligi bitirmem lazim. Derinlemesine dip köşe basladim cam ve perdeden

Hadi gozun aydin,84 gorduysen gerisi gelir.
Temizlik islerinde kolayliklar diliyorum sana

Bende saglam bi kahvalti yaptim.oglenle birlesti tabi.gec yatinca gec uyandim zaten.aksama da ne yicez bilmiyorum simdiden dusunmeye basladim.esim kofte istiyor.buzlukta vardi onlari indiririm.bakalim gunler de uzadi biraz daha gec yemek yemeye baslariz heralde.
bende temizlik islerine girisicem simdi.camasirim yok bugun sukur.bi dip kose supur sil yaparim.derinlemesine bi toz alirim.kisliklari da secerim biraz fala kalinlar giyilmiyor artik...

kahvaltı değil yıllık yeme yaptım sanki unutmadan yazayım akşama unuturum belki
1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 tatlı kaşığı bal
ve bombaa 1 tüm simit

yedim diye pişman değilim ama ağırlık yaptı kötü şiştim ona pişmanım :))

Iyi bakalım gözün aydın canım :)) benimde annemler bugün bana oturmaya geldi uzakta değiller gerçi ama iyi oldu :)
sağol gülüm seninde gözün aydın uzak olmaması çok iyi keşke bende annemle aynı şehirde otursam
anneye çok selamlar seni doğurduğu için teşekkür ettiğimi söyle ve kocaman öppp

sağol gülüm seninde gözün aydın uzak olmaması çok iyi keşke bende annemle aynı şehirde otursam
anneye çok selamlar seni doğurduğu için teşekkür ettiğimi söyle ve kocaman öppp
Sağolasın canim bende annenin ellerinden öperim

Boyu 1.90 canim.hayatta rejim falan yapmaz.isim olmaz diyo kac kere dedim.kendisi bilir.boy baya uzun oldugu icin fazla kilolu gibi durmuyor.yapiki duruyor.bodyguard gibi kocam benim

Hahaha ama iyidir erkek boylu poslu olsun. Bizim sülalede de erkekler uzun boylu. Oğluşum da şimdiden belli etti kendini boylu olacak baya maşallah. Senin kilolu olman hiç göze batmaz eşinin yanında. Gerçi şimdi baya verdin de. Benim eşim boy 1.83 kilo 80 ya da 80 küsür. Aşırı yese de almaz çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…