- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.961
günaydın gülümGünaydın hatunlar, mutlu kacamaksiz bir pazarimiz olsune malum eşler evde
Çok canın istiyosa ye tabi canım ama çeyrek simit olsungünaydın gülüm
valla ben şimdiden niyeti bozdum canım labneyle simit istiyor :))
Hadi gozun aydin,84 gorduysen gerisi gelir.Iyi pazarlar kizlar. Bugun tartildim ve sonunda 84 gordum. 84.6 yim.
2 3 gun kacamak yaparak yemenin cezasini. 3 gun kendimi sıkarak dengelemekte buldum.
Sali gunune kadar cok sıkı tutacam kendimi.
Cok mutlu oldum. 79 a yaklasiyorum.
annem gelene kadar temizligi bitirmem lazim. Derinlemesine dip köşe basladim cam ve perdeden
Hadi gozun aydin,84 gorduysen gerisi gelir.
Temizlik islerinde kolayliklar diliyorum sana
15 dk ya hızlı trenden inecek 25 dk sonra evde olur allahın izniyle :))))))))))))))))))ekim2009 annecigin ne zaman geliyor bugün.
Iyi bakalım gözün aydın canım :)) benimde annemler bugün bana oturmaya geldi15 dk ya hızlı trenden inecek 25 dk sonra evde olur allahın izniyle :))))))))))))))))))
sağol gülüm seninde gözün aydın uzak olmaması çok iyi keşke bende annemle aynı şehirde otursamIyi bakalım gözün aydın canım :)) benimde annemler bugün bana oturmaya geldiuzakta değiller gerçi ama iyi oldu :)
Sağolasın canim bende annenin ellerinden öperimsağol gülüm seninde gözün aydın uzak olmaması çok iyi keşke bende annemle aynı şehirde otursam
anneye çok selamlar seni doğurduğu için teşekkür ettiğimi söyle ve kocaman öppp
Boyu 1.90 canim.hayatta rejim falan yapmaz.isim olmaz diyo kac kere dedim.kendisi bilir.boy baya uzun oldugu icin fazla kilolu gibi durmuyor.yapiki duruyor.bodyguard gibi kocam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?