Haydi Yine Yeniden...

Evet eskiden pek anlasilmiyordu yan yanayken o da iri yari oldugu icin ama simdi ben zayifladim onun yaninda minnacik durmaya basladim.spor ayakkabi yada babet giyince cok boy farkimiz oluyor.yuksek topuk yada platform ayakkabiyla bile farki kapatamiyorum cunku ben 1.62 yim

Orta boylusun canım kısa değilsin. Omuzlarına gelirsin. Topukluyla az daha yaklaşırsın :))

Ayyyy mujdemi isterimi okuyumca hamile mi dedim icim cizzz etti megerse baska turlu mujdeymis bu.
bende yarin bekliyorum bakalim tesrif ederlerse

Hahahaha kızzz yokk ayyy bu kiloyla hayal edemiyorum. Şu süreçte düşünmediğim için pek iyi olmaz. Ama zamanı gelince tabiki de isticez oğluma kardeş. 60 kiloya düşeyim de bakarız şu kan değerlerim de düzelsin. Sonra tabiki buyursun gelsin bir minnoş daha :) sen düşünmüyor musun? Büyümüş seninki :)

Orta boylusun canım kısa değilsin. Omuzlarına gelirsin. Topukluyla az daha yaklaşırsın :))
Her zaman topuklu giymem mumkun olmuyor zaten canim.benim iki ayagimda da topuk dikeni var ve cok ayakta kalinca ve yuruyunce batiyor.esimde topuklu ayakkabi delisi.duz birsey aldigim zaman bile gizli aliyorum kiziyor cunku.e ne yapayim bende ayaklarim batiyor yuksek topukta.ne anlayissiz herif bu yahuuu

Ilk menu benden gelsin o halde
D Deligonul783 ve M Melrin

Sabah 9.30 :1.5 kk peynir 1.5 yumurtadan omlet
Ara: Türk Kahvesi

Öğle 12.00: 2 küçük kek, yarım milföy poğaça

Aksam 2.30: 1 kepçe çorba
4 kaşık t. Fas, 2 kaşık pilav
Yoğurtlu lahana sal(1 kase)

Ara 16.00: 1 avuç kuruyemiş

Ara:Türk Kahvesi

Süt de içerim
3 lt su

Canim ben oglumdan once 4 kez dusuk yaptim.kan pihtilasmasindan.sonra sukur oglum oldu.bi de gecen sene mayis ayinda hamile kaldim kazara ama o da dustu.sonra spiral taktirdim bende.cok yipraniyorum zaten hamile kalmadan once iyiden iyiye hazirlik yapmaliyim ki dusuk olmasin yine.zaten behcet hast. Dolayi ilaclarim var simdi dusunmuyoruz.Allah olmayanlara nasip etsin.bende ilerleyen surecte nasip kismet olursa ve hastaligimin bebek uzerine olumsuz bir etkisi olmayacaksa dusunebilirim...

Ay ciddi misin yaa rahatsızsın ama yapacak bişeyin yok ki. Bari dolgu topuk gibi rahat bişeyler tercih et.

Ayyy saat 6 olmuuuus hic farkinda degilim yaaa.bi tuhaf bu saatler ileri alininca adaptasyon sorunu yasiyorum ben.hala acikmadim ki
aksam yemegi saati 14.30 mu ben mi yanlis okudum canim.cok erken degil mi.acikirsin.ama pazar gunu menusu ancak bu kadar guzel olabilirdi yani

Kankim ne kadar erken yemişsin yahu :) kız yarına bir kilo verme sonra :) kek milföy var ama bir hayli erken. O yüzden ekside bile olursun bu menüyle. Akşama süt falan iç bari.

Ay ciddi misin yaa rahatsızsın ama yapacak bişeyin yok ki. Bari dolgu topuk gibi rahat bişeyler tercih et.
Behcet hastaliginda gorulebilen bir durummus bu canim .iki ayakta da topuk dikeni.
Aynen dedigin gibi bende genelde dolgu topuk aliyorum.ozel gunlerde ancak daha ince topuklular giyebiliyorum

Canim öğlen yediğim o cisslar olmasaydı belki bir çorba daha yerdim ama açılknca süt icecem canım o beni tutar inş

Kankim ne kadar erken yemişsin yahu :) kız yarına bir kilo verme sonra :) kek milföy var ama bir hayli erken. O yüzden ekside bile olursun bu menüyle. Akşama süt falan iç bari.
Olur muyum dersin ya süt icecem canım inş :))

inciiitanesi
sabah oglen 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kucuk domates
yarim salatalik
3 zeytin
biraz tulum biraz lor peyniri
2 catal patates kizartmasi
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi

oglen 15.00
1 tavuk incik
bir sure sonra 5 adet badem

aksam 19.00 civari
1 kase manti uzerine yogurt

Sen de benim gibisin canım. Çok geçmiş olsun. Öncelikle sağlığına kavuş. Evlatlarımıza sağlam anne lazım. Gebeliklerin ilerlemiş miydi? Üzdüysem özür dilerim canım ben de hamile kalsam şu an bu değerlerle (cushing sendromu var) düşük çok yüksek ihtimalle olurmuş. Vücut kortizolden ötürü sürekli streste olduğu için kasılma olur ya düşük ya erken doğum. Sonraki hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. Hiç yaşamadım Allah ta nasip etmesin. Yıpranırsın tabi kolay mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…