- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.981
Oh beeeeKızlarrrr müjdemi isterimmmm beklenen geldiii
Oh beeeeartık rahatlarsin canım
Canim ilk gün sabah hem siş hem de artidaydim şu an 3. Gün artıdan kurtuldum. Ben regl olunca acayip wc ye çıkarım ondan sanırım. Senin de öyle olur inşİnşallah canım şu artıdan kurtulsam yeterdi
Evet eskiden pek anlasilmiyordu yan yanayken o da iri yari oldugu icin ama simdi ben zayifladim onun yaninda minnacik durmaya basladim.spor ayakkabi yada babet giyince cok boy farkimiz oluyor.yuksek topuk yada platform ayakkabiyla bile farki kapatamiyorum cunku ben 1.62 yimHahaha ama iyidir erkek boylu poslu olsun. Bizim sülalede de erkekler uzun boylu. Oğluşum da şimdiden belli etti kendini boylu olacak baya maşallah. Senin kilolu olman hiç göze batmaz eşinin yanında. Gerçi şimdi baya verdin de. Benim eşim boy 1.83 kilo 80 ya da 80 küsür. Aşırı yese de almaz çok fazla.
Ayyyy mujdemi isterimi okuyunca hamile mi dedim icim cizzz ettiKızlarrrr müjdemi isterimmmm beklenen geldiii
Evet eskiden pek anlasilmiyordu yan yanayken o da iri yari oldugu icin ama simdi ben zayifladim onun yaninda minnacik durmaya basladim.spor ayakkabi yada babet giyince cok boy farkimiz oluyor.yuksek topuk yada platform ayakkabiyla bile farki kapatamiyorum cunku ben 1.62 yim
Ayyyy mujdemi isterimi okuyumca hamile mi dedim icim cizzz ettimegerse baska turlu mujdeymis bu.
bende yarin bekliyorum bakalim tesrif ederlerse
Her zaman topuklu giymem mumkun olmuyor zaten canim.benim iki ayagimda da topuk dikeni var ve cok ayakta kalinca ve yuruyunce batiyor.esimde topuklu ayakkabi delisi.duz birsey aldigim zaman bile gizli aliyorum kiziyor cunku.e ne yapayim bende ayaklarim batiyor yuksek topukta.ne anlayissiz herif bu yahuuuOrta boylusun canım kısa değilsin. Omuzlarına gelirsin. Topukluyla az daha yaklaşırsın :))
Canim ben oglumdan once 4 kez dusuk yaptim.kan pihtilasmasindan.sonra sukur oglum oldu.bi de gecen sene mayis ayinda hamile kaldim kazara ama o da dustu.sonra spiral taktirdim bende.cok yipraniyorum zaten hamile kalmadan once iyiden iyiye hazirlik yapmaliyim ki dusuk olmasin yine.zaten behcet hast. Dolayi ilaclarim var simdi dusunmuyoruz.Allah olmayanlara nasip etsin.bende ilerleyen surecte nasip kismet olursa ve hastaligimin bebek uzerine olumsuz bir etkisi olmayacaksa dusunebilirim...Hahahaha kızzz yokk ayyy bu kiloyla hayal edemiyorum. Şu süreçte düşünmediğim için pek iyi olmaz. Ama zamanı gelince tabiki de isticez oğluma kardeş. 60 kiloya düşeyim de bakarızşu kan değerlerim de düzelsin. Sonra tabiki buyursun gelsin bir minnoş daha :) sen düşünmüyor musun? Büyümüş seninki :)
Her zaman topuklu giymem mumkun olmuyor zaten canim.benim iki ayagimda da topuk dikeni var ve cok ayakta kalinca ve yuruyunce batiyor.esimde topuklu ayakkabi delisi.duz birsey aldigim zaman bile gizli aliyorum kiziyor cunku.e ne yapayim bende ayaklarim batiyor yuksek topukta.ne anlayissiz herif bu yahuuu
Ayyy saat 6 olmuuuusIlk menu benden gelsin o halde
D Deligonul783 ve M Melrin
Sabah 9.30 :1.5 kk peynir 1.5 yumurtadan omlet
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 12.00: 2 küçük kek, yarım milföy poğaça
Aksam 2.30: 1 kepçe çorba
4 kaşık t. Fas, 2 kaşık pilav
Yoğurtlu lahana sal(1 kase)
Ara 16.00: 1 avuç kuruyemiş
Ara:Türk Kahvesi
Süt de içerim
3 lt su
Ilk menu benden gelsin o halde
D Deligonul783 ve M Melrin
Sabah 9.30 :1.5 kk peynir 1.5 yumurtadan omlet
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 12.00: 2 küçük kek, yarım milföy poğaça
Aksam 2.30: 1 kepçe çorba
4 kaşık t. Fas, 2 kaşık pilav
Yoğurtlu lahana sal(1 kase)
Ara 16.00: 1 avuç kuruyemiş
Ara:Türk Kahvesi
Süt de içerim
3 lt su
Behcet hastaliginda gorulebilen bir durummus bu canim .iki ayakta da topuk dikeni.Ay ciddi misin yaa rahatsızsın ama yapacak bişeyin yok ki. Bari dolgu topuk gibi rahat bişeyler tercih et.
Canim öğlen yediğim o cisslar olmasaydı belki bir çorba daha yerdim amaAyyy saat 6 olmuuuushic farkinda degilim yaaa.bi tuhaf bu saatler ileri alininca adaptasyon sorunu yasiyorum ben.hala acikmadim ki
aksam yemegi saati 14.30 mu ben mi yanlis okudum canim.cok erken degil mi.acikirsin.ama pazar gunu menusu ancak bu kadar guzel olabilirdi yani
Olur muyum dersin yaKankim ne kadar erken yemişsin yahu :) kız yarına bir kilo verme sonra :) kek milföy var ama bir hayli erken. O yüzden ekside bile olursun bu menüyle. Akşama süt falan iç bari.
Canim ben oglumdan once 4 kez dusuk yaptim.kan pihtilasmasindan.sonra sukur oglum oldu.bi de gecen sene mayis ayinda hamile kaldim kazara ama o da dustu.sonra spiral taktirdim bende.cok yipraniyorum zaten hamile kalmadan once iyiden iyiye hazirlik yapmaliyim ki dusuk olmasin yine.zaten behcet hast. Dolayi ilaclarim var simdi dusunmuyoruz.Allah olmayanlara nasip etsin.bende ilerleyen surecte nasip kismet olursa ve hastaligimin bebek uzerine olumsuz bir etkisi olmayacaksa dusunebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?