- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.001
Canim bütün günün güzel olmuş ama galiba ben olsam o saatte mantı yemezdim herhalde. Yerine yiyebilecegin bir şey varsa onu ye canım bence@inciiitanesi
sabah oglen 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kucuk domates
yarim salatalik
3 zeytin
biraz tulum biraz lor peyniri
2 catal patates kizartmasi
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
oglen 15.00
1 tavuk incik
bir sure sonra 5 adet badem
aksam 19.00 civari
1 kase manti uzerine yogurt
Olur muyum dersin yasüt icecem canım inş :))
Canim bence ilk güne göre harika bir menü olmuş.bu menu sana eksi getirir demedi demeMenümü vereyim ben de kankilerimtevafuk55 M Melrin Ve tüm arkadaşlarım
Kahvaltı,ara,öğle birlikte (12:00)
yarımdan az simit
1 yumurta tavada
1-2 dilim peynir
domates salatalık
şekersiz çay
Ara (16:00)
yarımdan az simit
kahv. sos, tel peynir
2 dilim bitter
Ş.siz nescafe
Akşam (19:00)
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
1-2 kuru incir
2,5 lt su
Canim bence ilk güne göre harika bir menü olmuş.bu menu sana eksi getirir demedi demeAfiyet olsun.
@inciiitanesi
sabah oglen 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kucuk domates
yarim salatalik
3 zeytin
oglen 15.00
1 tavuk incik
aksam 19.00 civari
Bende şimdi bulasiklari hallettim süt pişirmistim onu kaldırdım. kızımı yikayayom eşime çay yaptım onları halledeyim yine gelirimKızlar nerdesiniz yahu kimseler gelmemiş yine :)
Yok canim uzulmedim.nasip kismet degilmis.2 2.5 aylik falan dusuyordu hep.olsun Rabbim ogluma saglikli uzun omur versin.olmayanlara evlat nasip etsinSen de benim gibisin canım. Çok geçmiş olsun. Öncelikle sağlığına kavuş. Evlatlarımıza sağlam anne lazım. Gebeliklerin ilerlemiş miydi? Üzdüysem özür dilerim canımben de hamile kalsam şu an bu değerlerle (cushing sendromu var) düşük çok yüksek ihtimalle olurmuş. Vücut kortizolden ötürü sürekli streste olduğu için kasılma olur ya düşük ya erken doğum. Sonraki hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. Hiç yaşamadım Allah ta nasip etmesin. Yıpranırsın tabi kolay mı
Daha yapmadim zaten canim.bende onu yazacaktim simdi.benim saskin kocam onu da yemek istemedi.bugun aserip duruyor.mantidan vazgectik yani.ben bisey yemicem bu saatten sonra.cok da ac degilim acikcasi.belki su peynir alti suyundan icerim.bakayim da duruma.hic ac degilimCanim bütün günün güzel olmuş ama galiba ben olsam o saatte mantı yemezdim herhalde. Yerine yiyebilecegin bir şey varsa onu ye canım bence
Regl etkisine ragmen cok iyi bir menu cikarmissin cnm.iradenize hayranim tevafukla senin.masallahMenümü vereyim ben de kankilerimtevafuk55 M Melrin Ve tüm arkadaşlarım
yarımdan az simit
1 yumurta tavada
1-2 dilim peynir
domates salatalık
şekersiz çay
yarımdan az simit
kahv. sos, tel peynir
2 dilim bitter
Ş.siz nescafe
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
1-2 kuru incir
2,5 lt su
Sanki hiçbir şey yemeden de olmaz canım ya. Butterfly gibi süt içip yanına hurma incir falan yiyebilirsin hem de meto çalışırDaha yapmadim zaten canim.bende onu yazacaktim simdi.benim saskin kocam onu da yemek istemedi.bugun aserip duruyor.mantidan vazgectik yani.ben bisey yemicem bu saatten sonra.cok da ac degilim acikcasi.belki su peynir alti suyundan icerim.bakayim da duruma.hic ac degilim
Yok canim uzulmedim.nasip kismet degilmis.2 2.5 aylik falan dusuyordu hep.olsun Rabbim ogluma saglikli uzun omur versin.olmayanlara evlat nasip etsin
cushing sendromunu biliyorum canim.aydede surat seklinde bir siskinlik oluyor.bende kortizon hapi kullandim yuksek dozda aylarca.aslinda sen yine iyi basa cikiyorsun.ben sifir tuza ragmen odem tuttugum zamanlar oldu.
nasipse olur birer tane daha nasibimizde kaderimizde yoksa allah verdi birer tane cok sukur onlar saglikli olsun yeter
Ya valla bugun adaptasyon sorunu yasiyorum resmen.saatler beni allak bullak ediyor hep.dedigin gibi hurma ile sut iceyim ben bari.yarindan itibaren duzene girerim artik.bugunluk boyle olsun.menu de karman corman oldu.daha yemeden bildirim yaparsam olacagi oSanki hiçbir şey yemeden de olmaz canım ya. Butterfly gibi süt içip yanına hurma incir falan yiyebilirsin hem de meto çalışır
Pazar günü olmasına rağmen güzel bi menü olmuş bayağı erken kapatmissin süpersin vallaIlk menu benden gelsin o halde
D Deligonul783 ve M Melrin
Sabah 9.30 :1.5 kk peynir 1.5 yumurtadan omlet
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 12.00: 2 küçük kek, yarım milföy poğaça
Aksam 2.30: 1 kepçe çorba
4 kaşık t. Fas, 2 kaşık pilav
Yoğurtlu lahana sal(1 kase)
Ara 16.00: 1 avuç kuruyemiş
Ara:Türk Kahvesi
Süt de içerim
3 lt su
Mantı yemedin ama süt hurma tüket çokta aç bırakma kendini@inciiitanesi
sabah oglen 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kucuk domates
yarim salatalik
3 zeytin
oglen 15.00
1 tavuk incik
aksam 19.00 civari
Gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımMenümü vereyim ben de kankilerimtevafuk55 M Melrin Ve tüm arkadaşlarım
yarımdan az simit
1 yumurta tavada
1-2 dilim peynir
domates salatalık
şekersiz çay
yarımdan az simit
kahv. sos, tel peynir
2 dilim bitter
Ş.siz nescafe
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
1-2 kuru incir
2,5 lt su
Gecmis olsun canim.menunde pek bi fazlalik yok bulantindan sanirim.Iyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Sabah 11 00 iki dilim bazlama cok kucuk kestim dilimleri
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Uc tane kucuk biber dolma
Iki kasik yogurt
Misir hasliyorum ogluma gunlerdir kocanli misir istiyodu esim memleketten getirmis belki bir issirik yiyebilirim sekersiz cay iccem uzerine
ekim2009
Bu kadar mide bulantısı hayırlı bir haberimi anlatıyor yok değilse doktora gitmelisin çok geçmiş olsun kocan geldi uzaklardan başım dişim ağrıyor dinlemez onlarIyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Sabah 11 00 iki dilim bazlama cok kucuk kestim dilimleri
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Uc tane kucuk biber dolma
Iki kasik yogurt
Misir hasliyorum ogluma gunlerdir kocanli misir istiyodu esim memleketten getirmis belki bir issirik yiyebilirim sekersiz cay iccem uzerine
ekim2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?