- Konu Sahibi tomurcukkk
- #25.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kombinler bahane @butterfly143 şahane her zamanki gibi çok güzelsin maşallah sanaHadi bir de nikah kombini atayım size :)
7 kere okumalıyızAminnnn. Evden çıkarken ayetel kursi okumak lazım... Aman dikkat edin kendinize :)
Benimki baya amatör canım ama.senin formüllere baktım da ohooo çok fırın ekmek yemem lazım ama ekmek tüketmiyorum diyetteyimMaşaallah bence gayet iyi bir listeeeee :)
Kuzum ellerine sağlık :) bunu yazmak değişik geldi çünkü uzun zamandır ben hazırlıyordum hazıra kondum
Amin canım.Ayetel kürsi felak nas ihmal etme...Kızlar listeler harika olmuş ellerinize sağlık. Biz de nikaha gittik şahitlik ettim geldik. :) görenler ne kadar zayıfladığımı söylediler :) hemen nazar almışız çocuk gene düştü neyseki bişey yok. Ben de elimi vurdum dolaba. Başparmağım oynar kemik zonkluyo şişti. Ne güzel bir çiftsiniz ne kadar güzel çocuğun var falan. Sağolsunlar ama çok çabuk nazar alan bir aileyiz sanırım. Allah evlatlarımızı ve bizi korusun her türlü şerden ve kem gözden.
Insanlar bi maşallah diyemiyolar ne kadar uğraşıyorsun bu görüntü için hem yatıyolar hem kıskançlık yapıyorlar bu ne tezatlıkKızlar listeler harika olmuş ellerinize sağlık. Biz de nikaha gittik şahitlik ettim geldik. :) görenler ne kadar zayıfladığımı söylediler :) hemen nazar almışız çocuk gene düştü neyseki bişey yok. Ben de elimi vurdum dolaba. Başparmağım oynar kemik zonkluyo şişti. Ne güzel bir çiftsiniz ne kadar güzel çocuğun var falan. Sağolsunlar ama çok çabuk nazar alan bir aileyiz sanırım. Allah evlatlarımızı ve bizi korusun her türlü şerden ve kem gözden.
Ay çok güzel bayılırım leopar deseneeHadi bir de nikah kombini atayım size :)
Bende senin gibi düşünüyordum yine de ekmeğe karşı değilim tam buğday olabilirBenimki baya amatör canım ama.senin formüllere baktım da ohooo çok fırın ekmek yemem lazım ama ekmek tüketmiyorum diyetteyim
Ben mesela yüzde hesabını naptım biliyo musun = (fark*100)/geçen haftaki kilo![]()
Kuzum ellerine sağlık :) bunu yazmak değişik geldi çünkü uzun zamandır ben hazırlıyordum hazıra kondumumarım sana yük olmaz bu iş...
bende haftanın birinci ikinci ve üçüncülerini ve yüzdeliğe göre dereceleri ayarlayayım
Ben kendim diyorum maşallah deyin diye artık söylüyorum valla.onu bile yarım ağız söylüyorlar,fesatlığın böylesiInsanlar bi maşallah diyemiyolar ne kadar uğraşıyorsun bu görüntü için hem yatıyolar hem kıskançlık yapıyorlar bu ne tezatlık
Şaka takılıyorum canım zaten sabahları 1 dilim tam buğday,öğlen tost yiyorum ya genelde...Bende senin gibi düşünüyordum yine de ekmeğe karşı değilim tam buğday olabilir
Kendi işimi görecek kadar Word excel biliyorum şükür.ama takılırsam bundan sonra sana sorarım mutlakaYok yük olmaz :) Maşaallah çoğu kişi onu bile yapamıyor :)
Işin içinde olmadan için rahat etmiyor ne hoş insansın senKuzum ellerine sağlık :) bunu yazmak değişik geldi çünkü uzun zamandır ben hazırlıyordum hazıra kondumumarım sana yük olmaz bu iş...
bende haftanın birinci ikinci ve üçüncülerini ve yüzdeliğe göre dereceleri ayarlayayım
O kadar alıştım ki bu olaylara normal buymuş gibi geliyor ne kadar kirlendi dünyamızBen kendim diyorum maşallah deyin diye artık söylüyorum valla.onu bile yarım ağız söylüyorlar,fesatlığın böylesi
Biliyorum şakasına olduğunu ekmeksiz bi dünya benim için yok azda olsa tüketmeliyimŞaka takılıyorum canım zaten sabahları 1 dilim tam buğday,öğlen tost yiyorum ya genelde...
Akşam tüketmem genellikle
Ben TekirdağBu arada Kim hangi şehirde ikamet ediyorrrrr :) (gizli ajanlık yapıyor gibi hissediyorum kendimiiiii )
Kendi işimi görecek kadar Word excel biliyorum şükür.ama takılırsam bundan sonra sana sorarım mutlaka
Işin içinde olmadan için rahat etmiyor ne hoş insansın sen