eeee dinime küfreden müslüman olsa bari deyim yerindeyseeee
böle örtmenmi olur yaaaaaa
bize örnek teşkil etmesi lazım ama
yoksa nasıl kilo vercezzzz
ben anlamam makarna mı makarna işteee
diet yapıyoruz burdaaa
ozaman sölemede canımız cekemsin alalalalalalalaal
kesinlikleeee bugün ip atlamaca mekik çekmece günü senin için:))
en büyük aşkım benim ooo((((
ne tatlı ,ne ekşii ,ne tuzlu ,ne acııı
hayatımın vazgeçilmez yiyeceğiydii o
anladımki hiç bişey vazgeçilmez değilmiş
sevgili makarna((
diet yapıyoruz burdaaa
Bi keremm yoğurtlu yada ketçaplı soslu yemezsen kilo yapmıyor makarna ...
Netten açın bakın..
Ben üstüne peynir serptim öyle yedimm
Yukarda yazdığımı oku senn
diet yapıyoruz burdaaa
Hee bu arada 10 küsür mekik de çektimmmm
KIZLAR LİLY HAKLI NASIL HERŞEYİN AZ VE KARRINDA YERSEK SOSUZ YAĞSIZ YEDİĞİMİZ ZAMAN KİLO ALDIRMAZ
BAKIN ŞU YAZIYI OKUYUN
Makarna kilo yapar mı? her kilo problemi yaşayan insanın aklına gelen bir sorudur. Çünkü makarna hem pratik bir yemektir hem karnınızın doymasını sağlar. Ancak hamurdan yapıldığı düşüncesi sizi sürekli korkutur. Makarna kilo yapmadığı gibi, çok farklı faydaları da vardır. Tabi ki sade makarnadan bahsediyoruz. İçine kattığınız her bir sosun kalorisini de hesaba katarak tüketirseniz sorun olmaz sanıyorum. Tabi ki her şeyin fazlası zarar ancak makarna zaten doyurucu bir besin olduğundan bir oturuşta bütün bir paketi yeme ihtimaliniz çok düşük. Neyse fazla uzatmadan makarnanın faydalarına geçelim;
makarna besleyici bir besindir. Ekmeğe göre mineral, protein ve lif bakımından çok daha zengindir.
Sanılanın aksine makarna kilo aldırmaz. Çünkü pişmiş makarnanın kalorisi ekmeğe oranla yarı yarıya daha düşüktür. Üstelik pişmiş makarna uzun sürede sindirildiği için tok ve dinç kalmanızı sağlar.
Yağ içermez. (Çok az %1-1,5 minör yap bileşenlerini ve yüksek oranda linoleik yağ asidi içerir.) Bu içeriği sayesinde de kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir.
Makarnanın içeriğinde bulunan kompleks karbonhidratlar kana yavaş karıştığı için tok tutar.
Kilo verme sürecinde ya da kilonuzu koruma sürecinde faydalıdır.
İştahı azaltır.
Enerji oranınızı sabit tutar.
Kalp-damar hastalıklarına yakalanma riskini düşürür.
Şeker hastalığına yakalanma riskini düşürür
[sıze=3]olimpiyatlara katılll sen[/sıze]
[sıze=3]seninn ağzınıı öpemmmm
Kızlarrr buda size kapak olsunnn[/sıze]
bende oğluşa uç uç yaptım bol bolHee bu arada 10 küsür mekik de çektimmmm
KIZLAR LİLY HAKLI NASIL HERŞEYİN AZ VE KARRINDA YERSEK SOSUZ YAĞSIZ YEDİĞİMİZ ZAMAN KİLO ALDIRMAZ
BAKIN ŞU YAZIYI OKUYUN
Makarna kilo yapar mı? her kilo problemi yaşayan insanın aklına gelen bir sorudur. Çünkü makarna hem pratik bir yemektir hem karnınızın doymasını sağlar. Ancak hamurdan yapıldığı düşüncesi sizi sürekli korkutur. Makarna kilo yapmadığı gibi, çok farklı faydaları da vardır. Tabi ki sade makarnadan bahsediyoruz. İçine kattığınız her bir sosun kalorisini de hesaba katarak tüketirseniz sorun olmaz sanıyorum. Tabi ki her şeyin fazlası zarar ancak makarna zaten doyurucu bir besin olduğundan bir oturuşta bütün bir paketi yeme ihtimaliniz çok düşük. Neyse fazla uzatmadan makarnanın faydalarına geçelim;
makarna besleyici bir besindir. Ekmeğe göre mineral, protein ve lif bakımından çok daha zengindir.
Sanılanın aksine makarna kilo aldırmaz. Çünkü pişmiş makarnanın kalorisi ekmeğe oranla yarı yarıya daha düşüktür. Üstelik pişmiş makarna uzun sürede sindirildiği için tok ve dinç kalmanızı sağlar.
Yağ içermez. (Çok az %1-1,5 minör yap bileşenlerini ve yüksek oranda linoleik yağ asidi içerir.) Bu içeriği sayesinde de kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir.
Makarnanın içeriğinde bulunan kompleks karbonhidratlar kana yavaş karıştığı için tok tutar.
İştahı azaltır.
Şeker hastalığına yakalanma riskini düşürür
ulennnn yasmin oldumu bu şimdikızlar lily haklı nasıl herşeyin az ve karrında yersek sosuz yağsız yediğimiz zaman kilo aldırmaz
bakın şu yazıyı okuyun
makarna kilo yapar mı? her kilo problemi yaşayan insanın aklına gelen bir sorudur. çünkü makarna hem pratik bir yemektir hem karnınızın doymasını sağlar. Ancak hamurdan yapıldığı düşüncesi sizi sürekli korkutur. Makarna kilo yapmadığı gibi, çok farklı faydaları da vardır. Tabi ki sade makarnadan bahsediyoruz. Içine kattığınız her bir sosun kalorisini de hesaba katarak tüketirseniz sorun olmaz sanıyorum. Tabi ki her şeyin fazlası zarar ancak makarna zaten doyurucu bir besin olduğundan bir oturuşta bütün bir paketi yeme ihtimaliniz çok düşük. Neyse fazla uzatmadan makarnanın faydalarına geçelim;
Sanılanın aksine makarna kilo aldırmaz. çünkü pişmiş makarnanın kalorisi ekmeğe oranla yarı yarıya daha düşüktür. üstelik pişmiş makarna uzun sürede sindirildiği için tok ve dinç kalmanızı sağlar.
Yağ içermez. (çok az %1-1,5 minör yap bileşenlerini ve yüksek oranda linoleik yağ asidi içerir.) bu içeriği sayesinde de kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir.
Iştahı azaltır.
şeker hastalığına yakalanma riskini düşürür
Hee senin derdin buymuşş yanee canının çekmesii
Yoksa soslu yenmediği sürece makarnanın o şekilde yenmesine
haklı buluyorsun.. Bana katıldığın içn mersi şekerimmm
Vucut bazen haftalraca kilo vermez o zaman 2-3 günlük şok diyet verirle vucudu şaşırtmak içinnn
diyetisyenler bile 3 günlük makarna diyeti verirler biliyonuz mu siz
Bende bugün pek bi süslendim maşa yaptım saçıma güzel giyindim şıkır şıkır arada ii geliyo yaaaaa
bu arada eşimle limoniyiz dün yataga gelmedi
gitti oturma odasında annesiyle yattı sinirden kudurdum aptal herif
Kızımm bittin senn bugünnulennnn yasmin oldumu bu şimdi
lilinin agzına laf veriyon yaaaa
al şimdi akşama kadar benlen ugraşcak
tamam tamam anladık haklısında sen yinede bu süreçte makarna konusunu açma şekerimmmm
yemicem allah Allah yaaaaaaa
aynennnnnn bak nasııı bildinnnnhahahaaaaaaaaaaa
send adama inat işe süslenip mi gittin
bende oğluşa uç uç yaptım bol bol
heee tadı tuzu olmaz kii onun öle yaaa saman gibiyoğurtla yesek olurmu kii
ulennnn yasmin oldumu bu şimdi
lilinin agzına laf veriyon yaaaa
al şimdi akşama kadar benlen ugraşcak
bende bugün pek bi süslendim maşa yaptım saçıma güzel giyindim şıkır şıkır arada ii geliyo yaaaaa
Bende bugün pek bi süslendim maşa yaptım saçıma güzel giyindim şıkır şıkır arada ii geliyo yaaaaa
Kızımm bittin senn bugünn
Ne yedinizz diye sordular bende söyledim, yalan mı söyleseydimm
aynennnnnn bak nasııı bildinnnn
bi de ögle arsında arkedeşlerle foto atarım
sen istediğin kadar atarlarn,ben gayet iyiyim izlenimi kudursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?