malatyadayım 29 yasındayım 9 aydır evlıyım ama hıc korunmadık ve bebegımız gelmedıozel sektorde planlama uzmanı olarak calısıyorum kafamdakı bebek konusunda kurtulmak ıcın savruluyorum canım sen neler yapıyorsun nasılsın
düzce üniversitesinde çalışıyorum..ziraat teknikeriyim.hoşşgeldin o zman tanıt kendine kaç çocugun var meslegin falan...
bende kaygılandım şimdiden daha 48 aylıkken
eşim tutturdu 2015eylülde başlayacak diye
asla olmaz dedim ela çok istyio biliyorsun dedi
ben olsam çıkana kadar beklerim bahçede o daha küçük babanesi ilgilenemez daha deim
göndermem 2016ya kadar ya
onun gıbı uretım planlama calısan planlama
bende 29,5 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var karadenizliyim uşakta yaşıyorum eşim buralı,,özel bi şirkette santraldeyim,,inş <Rabbim nasip eder inşallah canım daha çok yeni evlisin
Benim ilk çalışma alanımdır imalat planlama o yüzden sordum canımmm
çok severek yaptım 3 yıl boyunca planlama işini
sektör nedir...
yas gıdıyor yas :) kaygım bu yuzden canım benım karadenıze hıc gelmedım ama cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur
evet buldum seni.
kendimi tanıtayım..
biri 2. sınıfa giden 7,5 yaşında diğeri ana okuluna giden 3 yaşında 2 oğlum var..
yaşım 37.
Düzce de yaşıyorum ..7 aydır düzce deyim.
Hmm her şeyde bi hayır wardır cnm üzülmehormon tahlıllerım herseyım normal ama yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor en son 16 ocakta regl olmadım sokturucu falanda ıctım hala olamadımcokta ıyı gıtmıyor acıkcası
Kızz merdivenlerden inerken arkadan iter biri düşer,bende kaygılandım şimdiden daha 48 aylıkken
eşim tutturdu 2015eylülde başlayacak diye
asla olmaz dedim ela çok istyio biliyorsun dedi
ben olsam çıkana kadar beklerim bahçede o daha küçük babanesi ilgilenemez daha deim
göndermem 2016ya kadar ya
Kuzum okumadımm pardonn ...:26:kız yazdımya yukarda dinlemiyon mu sen beniiiiiiiiiii
gerek yok artık değişti yönetmelikler ister gönderirsin ister göndermezsinnnnnnn
gelmiyim oraya bak iyi takip azıcıkkkkk
maşallahh 2 erkek çocuk zor olmuyor mu nasıl anlaşıyorlar pekii benim oğlumda 4 yaşında 3-4 sene sonra düşünüyorum ikinciyi
olsun .sen stres yapma..
inşallah yakında güzel haberler alırsın..
biz zeliş e de söylüyoruz 2. yi yap diye..bi de ondan gelsin güzel haber.
maşallahh 2 erkek çocuk zor olmuyor mu nasıl anlaşıyorlar pekii benim oğlumda 4 yaşında 3-4 sene sonra düşünüyorum ikinciyi
allah kolaylık versin iki çocuk zordur valla cesaret isterilk oğlum tek kardeşken.çok yaramaz çok hareketli..istekleri hiç bitmeyen..park , bahçe, komşu, böcek , çiçek , deniz...elimizden geldiğince onun istediği gibi yaşayan çekirdek aileydik..
Ikici bebeği istedik..oldu..
Ikinci bebekle büyük oğlum duruldu..ayrı yapamazlar..şimdi sabahları ayrılırken üzülüyorlar..
Güzel oynuyorlar..çok boğuşuyorlar..güreş , tepinme vs..kıskançlık yok..ilk başlarda oldu çabuk geçti..
Iki erkek daha güzel oynuyor..kız çocuk nasıldır bilemiyorum..o yüzden kıyaslama yapamıyorum..ama yorucu..zeliş bilir beni....
Hmm her şeyde bi hayır wardır cnm üzülme
Kızz merdivenlerden inerken arkadan iter biri düşer,
daha küçükler yaniii
Kuzum okumadımm pardonn ...:26:
olsun .sen stres yapma..
inşallah yakında güzel haberler alırsın..
biz zeliş e de söylüyoruz 2. yi yap diye..bi de ondan gelsin güzel haber.
ilk oğlum tek kardeşken.çok yaramaz çok hareketli..istekleri hiç bitmeyen..park , bahçe, komşu, böcek , çiçek , deniz...elimizden geldiğince onun istediği gibi yaşayan çekirdek aileydik..
ikici bebeği istedik..oldu..
ikinci bebekle büyük oğlum duruldu..ayrı yapamazlar..şimdi sabahları ayrılırken üzülüyorlar..
güzel oynuyorlar..çok boğuşuyorlar..güreş , tepinme vs..kıskançlık yok..ilk başlarda oldu çabuk geçti..
iki erkek daha güzel oynuyor..kız çocuk nasıldır bilemiyorum..o yüzden kıyaslama yapamıyorum..ama yorucu..zeliş bilir beni....
bilmemmi 2 tane olmasa da
bir tanesi canımıza okumaya yetiyorrrr
bizde 2. ciyi düşünerek belamızı arıyoruz gibi gelse de
Çalışmalara başladınız mıı
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee
selamlarımızı ilet kendisineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?