Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende 29,5 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var karadenizliyim uşakta yaşıyorum eşim buralı,,özel bi şirkette santraldeyim,,inş <Rabbim nasip eder inşallah canım daha çok yeni evlisin

onun gıbı uretım planlama calısan planlama

Benim ilk çalışma alanımdır imalat planlama o yüzden sordum canımmm

çok severek yaptım 3 yıl boyunca planlama işini

sektör nedir...

yas gıdıyor yas :) kaygım bu yuzden canım benım karadenıze hıc gelmedım ama cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur

yas gıdıyor yas :) kaygım bu yuzden canım benım karadenıze hıc gelmedım ama cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur

olsun .sen stres yapma..
inşallah yakında güzel haberler alırsın..
biz zeliş e de söylüyoruz 2. yi yap diye..bi de ondan gelsin güzel haber.

evet buldum seni.

kendimi tanıtayım..
biri 2. sınıfa giden 7,5 yaşında diğeri ana okuluna giden 3 yaşında 2 oğlum var..

yaşım 37.
Düzce de yaşıyorum ..7 aydır düzce deyim.

maşallahh 2 erkek çocuk zor olmuyor mu nasıl anlaşıyorlar pekii benim oğlumda 4 yaşında 3-4 sene sonra düşünüyorum ikinciyi

hormon tahlıllerım herseyım normal ama yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor en son 16 ocakta regl olmadım sokturucu falanda ıctım hala olamadım cokta ıyı gıtmıyor acıkcası
Hmm her şeyde bi hayır wardır cnm üzülme
Kızz merdivenlerden inerken arkadan iter biri düşer,
daha küçükler yaniii

kız yazdımya yukarda dinlemiyon mu sen beniiiiiiiiiii

gerek yok artık değişti yönetmelikler ister gönderirsin ister göndermezsinnnnnnn

gelmiyim oraya bak iyi takip azıcıkkkkk
Kuzum okumadımm pardonn ...:26:

maşallahh 2 erkek çocuk zor olmuyor mu nasıl anlaşıyorlar pekii benim oğlumda 4 yaşında 3-4 sene sonra düşünüyorum ikinciyi

ilk oğlum tek kardeşken.çok yaramaz çok hareketli..istekleri hiç bitmeyen..park , bahçe, komşu, böcek , çiçek , deniz...elimizden geldiğince onun istediği gibi yaşayan çekirdek aileydik..
ikici bebeği istedik..oldu..
ikinci bebekle büyük oğlum duruldu..ayrı yapamazlar..şimdi sabahları ayrılırken üzülüyorlar..
güzel oynuyorlar..çok boğuşuyorlar..güreş , tepinme vs..kıskançlık yok..ilk başlarda oldu çabuk geçti..
iki erkek daha güzel oynuyor..kız çocuk nasıldır bilemiyorum..o yüzden kıyaslama yapamıyorum..ama yorucu..zeliş bilir beni....

olsun .sen stres yapma..
inşallah yakında güzel haberler alırsın..
biz zeliş e de söylüyoruz 2. yi yap diye..bi de ondan gelsin güzel haber.

yok yok ona zor olmuyor

arı gibi maşallah kendisi

allah kolaylık versin iki çocuk zordur valla cesaret ister
çalışan anne olunca bide koştur dur peşlerinde

bilmemmi 2 tane olmasa da

bir tanesi canımıza okumaya yetiyorrrr

bizde 2. ciyi düşünerek belamızı arıyoruz gibi gelse de

Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…