ayy yeşil ve maviii doğa harikasııı tavsiyeedilirrryas gıdıyor yas :) kaygım bu yuzden canım benım karadenıze hıc gelmedım ama cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur
yorucu bir meslek olsa gerekevet bende sevıyorum ısımı :) canım cagrı merkezı sektorum
ilk oğlum tek kardeşken.çok yaramaz çok hareketli..istekleri hiç bitmeyen..park , bahçe, komşu, böcek , çiçek , deniz...elimizden geldiğince onun istediği gibi yaşayan çekirdek aileydik..
ikici bebeği istedik..oldu..
ikinci bebekle büyük oğlum duruldu..ayrı yapamazlar..şimdi sabahları ayrılırken üzülüyorlar..
güzel oynuyorlar..çok boğuşuyorlar..güreş , tepinme vs..kıskançlık yok..ilk başlarda oldu çabuk geçti..
iki erkek daha güzel oynuyor..kız çocuk nasıldır bilemiyorum..o yüzden kıyaslama yapamıyorum..ama yorucu..zeliş bilir beni....
hayır şekerim başlamadıkkkkk
yağmurcumla sözleştikkkk
kısmetse sonbahar gibi hamile kalınacak
ayy yeşil ve maviii doğa harikasııı tavsiyeedilirrr
yorucu bir meslek olsa gerek
inşş benimkide durulur,,,zor vallahii ikinci çocuk çalışan anne için,,sen kurtarmışsın paçayı:))
Resimleri atıyommm
ben kaçtımmm yemeğeeee myheart harikasınnn yavrummmm
gördüm bebem
çok çiksinnnnnnnnnn
ben kaçtımmm yemeğeeee myheart harikasınnn yavrummmm
yani öyle oluyor aynen..ama ben 7 aydır çalışıyorum..ondan öncesi ev hanımıydım..bunca zaman çocukları kendim baktım..allah kolaylık versin iki çocuk zordur valla cesaret ister
çalışan anne olunca bide koştur dur peşlerinde
hadi inşallah.kız benımkı olsun hemen arkasından 2. cı gelecek ınsallah:)
bilmemmi 2 tane olmasa da
bir tanesi canımıza okumaya yetiyorrrr
bizde 2. ciyi düşünerek belamızı arıyoruz gibi gelse de
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee
nereye ??Resimleri atıyommm
nerde kalmıştık kızlar geriye dönüp okuyamıyacağımmmmm
yani öyle oluyor aynen..ama ben 7 aydır çalışıyorum..ondan öncesi ev hanımıydım..bunca zaman çocukları kendim baktım..
o yüzden şimdi çalışmak daha kolay geliyor..akşam eve gidince tabi çok yorucu oluyor..
hadi inşallah.
tek çocuk çoook rahatmış zeliş ..ikinci olunca onu anladım...heheheheh..şaka şaka
nereye ??
Anneciğime para wericem
şirinevlere gidecek
benim oğlana gömlek ve papyon bakıcak, bulursa alıcak..
Okulda profosyonel resim çekineceklermiş, kağıt gönderdi okul ewe..
Oyuzden dedim anne gidip alsana ne olur, zevkimi biliyosun işte bulursan al dedim..
Oyuzden gelicekk yanımaa,
anne şevkati alam bareee kıskanmayınnn çok ayıppp
Hiç bir sorun yok her anlamda
Akşam hoşgeldn der öyle karşılarım eşimi öperiz birbirimizi
Yemek hazırlarken yardım eder kaldırıken yardım eder
Çok yorulduysam oğlum anneyi rahat bırak dinlensin der
Olmayan şey çekişmeli halimizz :)
Birbirimze olan hırsımız
Bide artık sinirlendiysem hayatta trip atmıyom ok diorm.
Suratım düşüyor sadece eşimde hemen gönlümü almaya çalışıyorr :)
He bide artık ağlamıyormmm
merhaba tatalı bayanlar bende claısıyorum ama henuz anne olamadım calısmalara devam ediyorum benıde aranıza alırmsıınız
yani öyle oluyor aynen..ama ben 7 aydır çalışıyorum..ondan öncesi ev hanımıydım..bunca zaman çocukları kendim baktım..
O yüzden şimdi çalışmak daha kolay geliyor..akşam eve gidince tabi çok yorucu oluyor..
Hadi inşallah.
Tek çocuk çoook rahatmış zeliş ..ikinci olunca onu anladım...heheheheh..şaka şaka
Nereye ??
kıss ben gönderem sana papyonnn
süpersinnnnn
ağlamak yok
hoşgeldin cnmmmmmm
öyleyimdirrr :)
tipim kurusun
malatyadayım 29 yasındayım 9 aydır evlıyım ama hıc korunmadık ve bebegımız gelmedıozel sektorde planlama uzmanı olarak calısıyorum kafamdakı bebek konusunda kurtulmak ıcın savruluyorum canım sen neler yapıyorsun nasılsın
evet buldum seni.
kendimi tanıtayım..
biri 2. sınıfa giden 7,5 yaşında diğeri ana okuluna giden 3 yaşında 2 oğlum var..
yaşım 37.
Düzce de yaşıyorum ..7 aydır düzce deyim.
hoşgelldin cnmm
ümitsizliğe kapılma allahtan ümit kesilmezzzzzzz
hoşgeldin cnm
allah bağışlasın çocuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?