Bende alışmakk istiyomm yaa :84::84:
Ver yawrum bana ver sen onuu
arkadaşlar bugün burada ilk günüm araya girip duruyorum ya.ben çok üşengeç bir bayanım ev işi yapmayı hiç sevmem.belki burada öyle şeyler de paylaşıyorsunuzdur.rejimden de konuşmuşsunuz şimdi de zaten kilo problemim yok da ben de yapamam hiç rejim ya aşırı yiyorum ben
arkadaşşş çikolata getirdii
kırmızı biber ve vişnelii
yurtdışından gelmişş
millett kafayı yemiş yaaa
çikolatanın içine ne koyacaklarını şaşırmışlarrr
[sıze=3]bende alışmakk istiyomm yaa :84::84:[/sıze]
[sıze=3]ver yawrum bana ver sen onuu[/sıze]
arkadaşlar bugün burada ilk günüm araya girip duruyorum ya.ben çok üşengeç bir bayanım ev işi yapmayı hiç sevmem.belki burada öyle şeyler de paylaşıyorsunuzdur.rejimden de konuşmuşsunuz şimdi de zaten kilo problemim yok da ben de yapamam hiç rejim ya aşırı yiyorum ben
kesinlikle
Acır tabiiiiii
zamanla alışıyo insan
zamanla insan neye alışmıyor ki
hımm onu biliyordum da kırmızı biberli çikolata ilk gördümmbi tane çilekli yoğurtlu var o çok güzel..
woooowww süperr, vişneli çikolataaa ,bence kesinlikle tadına bakmalısınnnn vefammmm
lütfen eksik yazma pompiş kırmızı biber ve vişneli..
artı o rejimde kötü örnek oluyosun ona
bencede yemelisin vefa
arkadaş ay çöreği almış bana onu yiyom ohh çikolu çikolu
BENDE AYNI MODDAYIM
ASLINDA ÖYLE ÇOK YİYEN BİRİ DEĞİL FAKAT HERŞEY YARIYOR BANANA
AYNEN BENDE SPORA VAKİT KALMIYOR BENMİM DE
AMA BENIM TEZ ELEDEN YÜRÜŞE BAŞLAMAM LAZIIMMMMMM
AYNEN AY SONU BİRDEEEEE POFFFFFFFFF
ANNELE ARAN İYİ Mİ BANA MI ÖYLE GELDİ
HIMMMMMMMMMMM
ALLAH KOLAY LIK VERSİNNNNNN
arkadaş ay çöreği almış bana onu yiyom ohh çikolu çikolu
yalan yok bende ev işi yapmayı sevemem ama el mecbur paspal paspal nereye kaddararkadaşlar bugün burada ilk günüm araya girip duruyorum ya.ben çok üşengeç bir bayanım ev işi yapmayı hiç sevmem.belki burada öyle şeyler de paylaşıyorsunuzdur.rejimden de konuşmuşsunuz şimdi de zaten kilo problemim yok da ben de yapamam hiç rejim ya aşırı yiyorum ben
üşenme üşenme kalk temizle evini temizlik kokusu mutlu eder insanı ben sabahları evi temizleyip işe geliyorum
Ben önceden onu heçç sewmezdim kanka,
annem alıştırttı beni ona..
Arada cnm ister alır yerimm..
Anam ağızının tadınıı biliyiii yaa
AFiyet olsun bu arada
üşenme üşenme kalk temizle evini temizlik kokusu mutlu eder insanı ben sabahları evi temizleyip işe geliyorum
Lenn üşengeçlik heçç bana göre değillll
cnm kırmızı biber reçeli bile var kv yapardııııı
afetmez kiiiiiiiii
bunada gıcık oluyom ben kilo
olamaz baya çalışkan sanırım burda herkes gerçi burada baya birşeyler öğrenebilirim.yasemin8085 neye gıcık oluyosun anlamadım canımaaa bizzz gece gündüz yapıyoruzzzz temizlikkk hastasıyızzz amaaa
hele cuma günü kendimizi kaybediyorussss
Şu içinde çikolatalı olan mı yoksaa
bende ona bayılıyorumm
yalan yok bende ev işi yapmayı sevemem ama el mecbur paspal paspal nereye kaddar
bide çocuk varr :26::26::26::26:
takdir ediyom senin enerjini alkışşşşş
olamaz baya çalışkan sanırım burda herkes gerçi burada baya birşeyler öğrenebilirim.yasemin8085 neye gıcık oluyosun anlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?