Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Sütü ocağa koymadan önce tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmazz...

Kuru baklagilleri saklarken, içine 1-2 diş sarımsak atarsanız bakliyatların böceklenmesini önlemiş olursunuz...

Yemeğin taştığı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuğuncaya kadar öyle kalsın.. Soğuduktan sonra kolayca temzilenir..

Kahvenin kalıcı olarak hafızayı ve refleksleri güçlendirdiği bilimsel olarak ıspatlanmıştır..

Güzelliğinizin sırrını soda da keşfedebilirsiniz. Sabahları yüzünüzü sodayla yıkamayı deneyin. Cildinizi tazelik ve rahatlama hissedeceksiniz..

Yoğurt tüketmek ciğerlerinizi temizleyerek alkol ve sigaranın verdiği zararları azaltır..

Öğürmeyi sol baş parmağınızın içine alıp sıkarak önleyebilirsiniz..

Ter lekelerini beyazlardan çıkarmak için limonla ovalayıp güneşte kurutun..

Hemeroid, gastrit ve migren için kahvaltıda yediğiniz siyah zeytin çekirdeğinide yutun. Uzun yıllar uygulanan doğal bir tedavi yöntemidir..

Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun. Bir saat bekletin ve çıkartın.. Kolayca çıkacaktır.

Pastaların üzerinde kullanılan meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonşu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz..

Psikiyatristlere göre bir insanın en çok acı çektiği an, içten içe üzüldüğü ama bunu kimsenin farketmediği anmışş..

Şimdilikk bu kadarrrr

aaa bizzz gece gündüz yapıyoruzzzz temizlikkk hastasıyızzz amaaa

hele cuma günü kendimizi kaybediyorussss

sırf haftasonu daha verimli geçsin diee ah biz yokmuyuz biz
benim koca temizliğim bitmek üzere bu akşam 1 satte bal dök yala yapmış haftalık temizliğimi bitirmiş olurum..
sonrada gelsin haftasonu

ah ahhh evlenmeden önce bunların pekiciğini yalayıp yuttuydum

sırf haftasonu daha verimli geçsin diee ah biz yokmuyuz biz
benim koca temizliğim bitmek üzere bu akşam 1 satte bal dök yala yapmış haftalık temizliğimi bitirmiş olurum..
sonrada gelsin haftasonu
aynen
bu akşam oğlan babaannede kalır
ben işleri bitiririmmm
eşim geç gelir büyük ihtimalll
yarına misafirlere hazırlık yaparım olduda bitttiii

bak benim bebeğim yok die öyle deme benimde evimde koca bi bebek var ya işim o kadarda kolay değil aslında

o konuda sana katılamayacağım kelebeğimmm

bi olsunda bebeişş ozaman görecem seniii

heeçç benzemiyor oo koca bebeklerr bizimmm yaramazların yanında ohooooo melek melekkk

evet yasmin iyi yakaladın

bu aralar insanlarla aramdaki ilişkileri düzeltmeye çalışıyorum

annemler kv eşim herkes dahilll

aman iyi ol cnm

allah bozmasın

Şu içinde çikolatalı olan mı yoksaa

bende ona bayılıyorumm

ne güzel diyet yapıyonuz beeee

olamaz baya çalışkan sanırım burda herkes gerçi burada baya birşeyler öğrenebilirim.yasemin8085 neye gıcık oluyosun anlamadım canım

rejimmmmmmmmmm konuısusssuna

neye olacak zayıflığına

işte bir sinir tip te burdaaaa

kopyala yapıştırr he hanginisini yapıyonnnnnnnnnnnn

Bende yutayım demiii

gec bile kalmışsınnnnnnnnn yutmayaaaaa

atla gelemem ama sen çayı koy ben otobüsle gelcem
ay çöreğide getircem bunlarada söylemem yediğini merak etme sen sır olcak

myheartt gittti seni diyet

ben yarında çalışıyorum hemide 4 de kadar

bende 1 de çıkıyorum zaten

çalışın çalışın

bize tatil demi llilynnnnn

o konuda sana katılamayacağım kelebeğimmm

bi olsunda bebeişş ozaman görecem seniii

heeçç benzemiyor oo koca bebeklerr bizimmm yaramazların yanında ohooooo melek melekkk

katılıyorummmmmmm

heleki myheart bebişi bir fırlama gibi geliyorrrrrrr

leeennn yasemin sana hafta içide tatilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…