aaa bizzz gece gündüz yapıyoruzzzz temizlikkk hastasıyızzz amaaa
hele cuma günü kendimizi kaybediyorussss
yalan yok bende ev işi yapmayı sevemem ama el mecbur paspal paspal nereye kaddar
bide çocuk varr :26::26::26::26:
takdir ediyom senin enerjini alkışşşşş
ahh teşekkür ederim beni onure ettiniz bayan
evet aynen o canım çok güzel enerjide veriyo üstündede findukk var
Sütü ocağa koymadan önce tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmazz...
Kuru baklagilleri saklarken, içine 1-2 diş sarımsak atarsanız bakliyatların böceklenmesini önlemiş olursunuz...
Yemeğin taştığı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuğuncaya kadar öyle kalsın.. Soğuduktan sonra kolayca temzilenir..
Kahvenin kalıcı olarak hafızayı ve refleksleri güçlendirdiği bilimsel olarak ıspatlanmıştır..
Güzelliğinizin sırrını soda da keşfedebilirsiniz. Sabahları yüzünüzü sodayla yıkamayı deneyin. Cildinizi tazelik ve rahatlama hissedeceksiniz..
Yoğurt tüketmek ciğerlerinizi temizleyerek alkol ve sigaranın verdiği zararları azaltır..
Öğürmeyi sol baş parmağınızın içine alıp sıkarak önleyebilirsiniz..
Ter lekelerini beyazlardan çıkarmak için limonla ovalayıp güneşte kurutun..
Hemeroid, gastrit ve migren için kahvaltıda yediğiniz siyah zeytin çekirdeğinide yutun. Uzun yıllar uygulanan doğal bir tedavi yöntemidir..
Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun. Bir saat bekletin ve çıkartın.. Kolayca çıkacaktır.
Pastaların üzerinde kullanılan meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonşu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz..
Psikiyatristlere göre bir insanın en çok acı çektiği an, içten içe üzüldüğü ama bunu kimsenin farketmediği anmışş..
Şimdilikk bu kadarrrr
Sütü ocağa koymadan önce tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmazz...
Kuru baklagilleri saklarken, içine 1-2 diş sarımsak atarsanız bakliyatların böceklenmesini önlemiş olursunuz...
Yemeğin taştığı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuğuncaya kadar öyle kalsın.. Soğuduktan sonra kolayca temzilenir..
Kahvenin kalıcı olarak hafızayı ve refleksleri güçlendirdiği bilimsel olarak ıspatlanmıştır..
Güzelliğinizin sırrını soda da keşfedebilirsiniz. Sabahları yüzünüzü sodayla yıkamayı deneyin. Cildinizi tazelik ve rahatlama hissedeceksiniz..
Yoğurt tüketmek ciğerlerinizi temizleyerek alkol ve sigaranın verdiği zararları azaltır..
Hemeroid, gastrit ve migren için kahvaltıda yediğiniz siyah zeytin çekirdeğinide yutun. Uzun yıllar uygulanan doğal bir tedavi yöntemidir..
Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun. Bir saat bekletin ve çıkartın.. Kolayca çıkacaktır.
Pastaların üzerinde kullanılan meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonşu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz..
Psikiyatristlere göre bir insanın en çok acı çektiği an, içten içe üzüldüğü ama bunu kimsenin farketmediği anmışş..
Şimdilikk bu kadarrrr
süperrrmişşşşş içinde bilmediklerimde var iiyi oldu buuu
aynensırf haftasonu daha verimli geçsin diee ah biz yokmuyuz biz
benim koca temizliğim bitmek üzere bu akşam 1 satte bal dök yala yapmış haftalık temizliğimi bitirmiş olurum..
sonrada gelsin haftasonu
ah ahhh evlenmeden önce bunların pekiciğini yalayıp yuttuydum
ayyy kelebek atla gelll hemen taze çay demliyorum babyyyy
aynen
bu akşam oğlan babaannede kalır
ben işleri bitiririmmm
eşim geç gelir büyük ihtimalll
yarına misafirlere hazırlık yaparım olduda bitttiii
evet çocuk olunca iş çok zorlaşıyor hele bir de bebeğin varsa
ben yarında çalışıyorum hemide 4 de kadar
bak benim bebeğim yok die öyle deme benimde evimde koca bi bebek var ya işim o kadarda kolay değil aslında
atla gelemem ama sen çayı koy ben otobüsle gelcem
ay çöreğide getircem bunlarada söylemem yediğini merak etme sen sır olcak
o konuda sana katılamayacağım kelebeğimmm
bi olsunda bebeişş ozaman görecem seniii
heeçç benzemiyor oo koca bebeklerr bizimmm yaramazların yanında ohooooo melek melekkk
evet yasmin iyi yakaladın
bu aralar insanlarla aramdaki ilişkileri düzeltmeye çalışıyorum
annemler kv eşim herkes dahilll
Şu içinde çikolatalı olan mı yoksaa
bende ona bayılıyorumm
olamaz baya çalışkan sanırım burda herkes gerçi burada baya birşeyler öğrenebilirim.yasemin8085 neye gıcık oluyosun anlamadım canım
neye olacak zayıflığına
Şimdilikk bu kadarrrr
Bende yutayım demiii
atla gelemem ama sen çayı koy ben otobüsle gelcem
ay çöreğide getircem bunlarada söylemem yediğini merak etme sen sır olcak
ben yarında çalışıyorum hemide 4 de kadar
bende 1 de çıkıyorum zaten
o konuda sana katılamayacağım kelebeğimmm
bi olsunda bebeişş ozaman görecem seniii
heeçç benzemiyor oo koca bebeklerr bizimmm yaramazların yanında ohooooo melek melekkk
tmam babyyy
ayrıl da gell
sonra bizim eve temizliğee gidieriz olur mu :)
aman iyi ol cnm
allah bozmasın
ne güzel diyet yapıyonuz beeee
rejimmmmmmmmmm konuısusssuna
işte bir sinir tip te burdaaaa
kopyala yapıştırr he hanginisini yapıyonnnnnnnnnnnn
gec bile kalmışsınnnnnnnnn yutmayaaaaa
myheartt gittti seni diyet
çalışın çalışın
bize tatil demi llilynnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?