Abimde bu kadar para olsa beni düşünürmüydü acaba :26:
tipikkk erkeklerrrr işte,,,samsuna gittiğimde eşim yeğenlerine ablasına eşine tek tek hediye aldırttırırdı,,bigünn görümcemlerde sofradayızzz görümcemin görümcesi nişanlısı var adam Çorumluymuş benimde samsunluolduğumu duyunca aa hamsisi meşhur başka neyi meşhur dedi ben tam cevap verecekken bizim enişte biz bişeyini görmedik dediiben girip çıktıgını bile görmedim
panda kendi almasa bile ,kesin kardesine der ,sen güzel birsey al ,parayı paylasalım der benden gizli .kalıbımı basarım bunu yaparlar.
oyy oyyy oyyy zor bu işler kelebekimmmbıktım affetmekten yüzünü görmeye tahammülüm yok artık gerçekten bıktım eğer eşim birgün bana ara derse gene annesini o zaman ne olur bilmiyorum kendimden daha fazla ödün vermeyeceğim..
evliliğim tehlikeye girse bile yapmayacağım bunu önce kaynanam yapması gerekenleri yapacak..
bi de ben pandayı şu konuda da anlamam .
kardesi 5.5 bin lira maas alıyor,kocasına 3 bin civarı .evlerine nerden baksanız her ay 8-9 bin para girer. ama bizim panda kendi haline bakmazz ,kardesine kıyamaz .
işte birşey olur ,biz alalım onlar almasın ya. kıyamaz hiç kızkardesine .
:26::26:
Burdayımm :26:
bize ne soruyon abine sorrrrr
bence düşürnürrrrr
haaa şöyleeee merakkk ettimmm meleğimmmmm
Ne yapıyorsunuzz bakimm çıtırlarr
açlıktan şekersiz çayıı miğdeme indiriyorummmm:120:120:120:120:120:
yemekte
sebze çorba
tas kebabı
pilav
cacık varmışşşş
Haa daha yemeğe çıkmadın sen..
Ben yedim vallah..
Püre
Çubuklu makarna
Tavuk
Kısır
Fanta
Bu arada iş yerinde tartı var tartıldım sabah..
53.5
tipikkk erkeklerrrr işte,,,samsuna gittiğimde eşim yeğenlerine ablasına eşine tek tek hediye aldırttırırdı,,bigünn görümcemlerde sofradayızzz görümcemin görümcesi nişanlısı var adam Çorumluymuş benimde samsunluolduğumu duyunca aa hamsisi meşhur başka neyi meşhur dedi ben tam cevap verecekken bizim enişte biz bişeyini görmedik dedii
benşok oldummm çok bozuldummm görümcem anladıı
sonra eniştede çevirmeye çalıtı işte karısınında gidip geldiğini düğün zamanı
onunda bişey getirmediğini söledi
görümcemde vefayı aldıkk geldikkk bizim için değerli oydu dedi sağolsunn
bundan sonra onlarada hediye alma işini bıraktımm
oyy oyyy oyyy zor bu işler kelebekimmm
evliliğini yuvanı 3.şahıslar için riske atma sakınnnn
ayynııı yaaa
bunlarınnn hepsi klonluuu kardeşşşş
beim eşimde kıyamazzzz heçççç
sadece insanı enayi yerine koyanlara tahammülümmm yokkk
Çatlada patlaaaayok yokk cuma namaz vakti çıkıcam bugün toplantı varrrr ortalığı boş bırakmaya gelmez mazalllahhh
ohhh ye iç götüüüürrr bide tartılll zayıff hatunn
Ağlama kelebek lütfen ya..yok vefa yok 5 aydır ben iyi bile sabrettim kendi gururumdan defalarca ödün verdim yapmam katlanamam dediklerimi yaptım katlandım ama bi yere kadar sabrım yok o yüzden artık bi pazarım var evi temizleyeyim yemek yapayım kendime vakit ayırayım die hayal kurdum şimdi gene o hayllerimin içine ettiler..
kayın babam aradı pazar günü cenazenin olduğu yere gidecekmişiz..
gene bizim adımıza alınan kararlar var..
ya her sabah erken kalkıyorum artık vucudum dayanmıyor dünyanın yolunu gidip geliyorum bu pazarda dinlenemeyeceğim..
bıktım artık ve kafamdaki saçlar dikelmeye başladı ben dayanıklı biride değilim ki diyeyim bünyem sağlam dayanırım die..
pazar sabahın köründe gdip gece yarısı döneceğiz ben hangi ara dinleneceğim..
sinirden ağlıyorum ya en nefret ettiğim şey birilerinin benim yerime karar alması aklımı oynatacağım annemi aradım ona dert yandım üzdüm onuda
iyi ama onla konuşmassam kimle konuşacağım ki kimsem kalmadı artık çok yalnız hissediyorum kendimi
yok vefa yok 5 aydır ben iyi bile sabrettim kendi gururumdan defalarca ödün verdim yapmam katlanamam dediklerimi yaptım katlandım ama bi yere kadar sabrım yok o yüzden artık bi pazarım var evi temizleyeyim yemek yapayım kendime vakit ayırayım die hayal kurdum şimdi gene o hayllerimin içine ettiler..
ya her sabah erken kalkıyorum artık vucudum dayanmıyor dünyanın yolunu gidip geliyorum bu pazarda dinlenemeyeceğim..
bıktım artık ve kafamdaki saçlar dikelmeye başladı ben dayanıklı biride değilim ki diyeyim bünyem sağlam dayanırım die..
sinirden ağlıyorum ya en nefret ettiğim şey birilerinin benim yerime karar alması aklımı oynatacağım annemi aradım ona dert yandım üzdüm onuda
iyi ama onla konuşmassam kimle konuşacağım ki kimsem kalmadı artık çok yalnız hissediyorum kendimi
yok vefa yok 5 aydır ben iyi bile sabrettim kendi gururumdan defalarca ödün verdim yapmam katlanamam dediklerimi yaptım katlandım ama bi yere kadar sabrım yok o yüzden artık bi pazarım var evi temizleyeyim yemek yapayım kendime vakit ayırayım die hayal kurdum şimdi gene o hayllerimin içine ettiler..
ağlama canımmm benimmmm
eşinle konuşşş hasta olduğunu anlattt dinlenmeye ihtiyacın olduğunu söyle balımmm
vallahiii pesss sen her isteklerini yaptıkça bence bunlar öle olmuşşş
çok şükür bizimkilerin öyle yaptırımııı yokk
bu işi çözecek tek şeyy eşinle konuşmannn canımmm
cumaretesi günü kadıköye gelecektinn
plan program nasıl lili gelmese de biz buluşsak mı ki:)
cumaretesi günü kadıköye gelecektinn
plan program nasıl lili gelmese de biz buluşsak mı ki:)
Biz yarın istanbul forumda buluşcazzz Zelişleee
Yaww ulaş kızkardeşine niden ulaşamıyosun yahuuuben konuştuğumuz o hafta geldim Kadıköy'e ama tiyatro için değil gezdik vapura bindik filan ama sonra üşüttük
Kesin olmamakla birlikte yarını ayarlamaya çalışıyoruz lilicanla
gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lütfennnnnnnnnnnn
kız acele etme kardeşime ulaşamadım daha
eşimle konuştum dediğim gibi sorun yok
onunla kahvaltı yapıp onu satarız
[sıze=3]biz yarın istanbul forumda buluşcazzz zelişleee[/sıze]
ben konuştuğumuz o hafta geldim kadıköy'e ama tiyatro için değil gezdik vapura bindik filan ama sonra üşüttük
kesin olmamakla birlikte yarını ayarlamaya çalışıyoruz lilicanla
gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lütfennnnnnnnnnnn
kız acele etme kardeşime ulaşamadım daha
eşimle konuştum dediğim gibi sorun yok
Onunla kahvaltı yapıp onu satarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?