ayyy ben karar vermedim ne alacağımaa:44::44::44::44::44:
ama k.valideme ilk defa hediye almayacağım bu kesinn
aaaa eveet anneler günü yaklaşıyorrr
bu yıl kol saati almayı düsünüyorum anneme
bu sene karar verdim kayın valideme kesinlikle güzel bişey almayacağım eşim kendi alıyosa alsın(kesinlikle almaz) ben dandik bi badi alacağım oda tabi alırsam yanii..
önce hak etsin bunca zaman herşeyin en iyisini aldımda ne oldu doğum günümde 4 kişi birden kayın babamın aldığı hediyeyi verdiler bana ki umurumda değil ama ben doğumgününde ayrı anneler gününde ayrı hediye alıyordum önce anne olmayı becersin sonra hediye beklesin..
bende bir tane alacağımmmmmmmmm
ha birde annanem varrrrrrrr ona da alırımmmmmmmmm
şu an kime ne alıp almayacağım konusunda hiç bir fikrim yokk
Kararsızım ama ikisinde de her sene aynı şeyleri alırım
ayrım yapmam
kararsızım ama ikisinde de her sene aynı şeyleri alırım
ayrım yapmam
uykum varrrrrrrrrrrrrrr
ışim çok ama hiç birşey yapmıyorummmm
Oturuyorum öleeee
en son yaptığı şey ile gözümden tamamen düştüğü için muhatap olursam otursun kalksın şükretsin..
anneme eşimde bende güzel bi kaç şey alırız..
bu sene karar verdim kayın valideme kesinlikle güzel bişey almayacağım eşim kendi alıyosa alsın(kesinlikle almaz) ben dandik bi badi alacağım oda tabi alırsam yanii..
önce hak etsin bunca zaman herşeyin en iyisini aldımda ne oldu doğum günümde 4 kişi birden kayın babamın aldığı hediyeyi verdiler bana ki umurumda değil ama ben doğumgününde ayrı anneler gününde ayrı hediye alıyordum önce anne olmayı becersin sonra hediye beklesin..
aynen bnde hiçbirşey almıcam .panda alırsa alın .çokta tın yani .
kararsızım ama ikisinde de her sene aynı şeyleri alırım
ayrım yapmam
boşver takılma canım
isterse eşin alsın o zaman
Ne yaparsa yapsın
Uykum varrrrrrrrrrrrrrr
Işim çok ama hiç birşey yapmıyorummmm
Oturuyorum öleeee
kelebek ne yaptın
moralleri düzellttin mi birazz
nasıl düzelteyim ne güzel 1 buçuk aydır konuşmuyoduk cenazede yarım ağız konuşmak zorunda kaldık gene ben konuşmazdımda cenazeye giderken arabada nasılsın dedide öyle konuştum..
sen git cenazede anneme beni şikayet et annemde ağzının payını vermiş.
sonra git kocanla olan olayları anlat.
eşime benim hakkımda dedikodu yap.(eşim onla konuşmuyordu ya konuşmak için bahane olsun die yaptı kesinlikle)
eşimde gene ağzından kaçırdı gülerek böyle yapmışsın die arabada kaynanamın yanında o olay olunca sadece 3 kişiydik eşimede bi kaynanam söyleye bilir bende dedim ki..
aa sen yoktun nerden biliyorsun kim yaptı gene dedikodum benim pardon kaynanamın o olay olurken orada olduğunu unutmuşum benimkide soru yani dedi..
sabrımı çok zorluyor yalan yere anneme yeminler etmiş düşündükçe ağlayasım geliyor ben sadece dürüstlük istedim ya yalan istemedim sadece dürüst olsun açsın ağzını yumsun gözünü önemli değil dedim ama karşıma çıkana bak ya..
kızlarrrrrrrrrrr liliiii nerde sabah girdiii çıktı :44::44::44::44::44::44::44:
kelebekimmmm herkesi kendin gibi görme yıpranırsın
insanları kişiliklerini değiştiremezsin
ama ederine kadar değer verirsin
mesafe herzaman iyidir balımmm
ben zararını görmedimmm
çok şükürrr bizim birbirimize saygısız bi halimiz yokk ama değer ilgi şevkat görmüyorum bennn
beklentileride yüksek tutmuyorum artıkk
ne kadar değer o kadar değer bundan sonraaa
günaydın cnm
boşver takmaaa
inan morel bozmaya değmezzzzzzz
:26::26:kızlarrrrrrrrrrr liliiii nerde sabah girdiii çıktı :44::44::44::44::44::44::44:
bi de ben pandayı şu konuda da anlamam .
kardesi 5.5 bin lira maas alıyor,kocasına 3 bin civarı .evlerine nerden baksanız her ay 8-9 bin para girer. ama bizim panda kendi haline bakmazz ,kardesine kıyamaz .
işte birşey olur ,biz alalım onlar almasın ya. kıyamaz hiç kızkardesine .
bi de ben pandayı şu konuda da anlamam .
kardesi 5.5 bin lira maas alıyor,kocasına 3 bin civarı .evlerine nerden baksanız her ay 8-9 bin para girer. ama bizim panda kendi haline bakmazz ,kardesine kıyamaz .
işte birşey olur ,biz alalım onlar almasın ya. kıyamaz hiç kızkardesine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?