Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

inşallah

bilmiyorum kiii tartılamadım bir türlü evdeki bozuldu bizim o yüzden :2: sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz :26:
bende bizim evdeki tartıya gıcığım ya su içsen fark gösteriyor nerdeysee gramı hep farklı

bizde olmaz herhalde ya babam yapmaz tatill sadece 1 mayıs oda mecburiyetten
Baban da yaneeee çok kulağı çınlıyordurr.. 170 ara şikayet ett
Alo 170 çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı

şikayet detayında kimlik bilgisi de istenmiyor şekerim

Hadi yaa valla tatil olmazsa arıcam..
Kii ben gözümü karartıp izin alıcammm

gramına kadar gösteriyor dimi bizimkide öyleydi rahmetli bozuldu
sinir ediyor ancakkk zatennn

Baban da yaneeee çok kulağı çınlıyordurr.. 170 ara şikayet ett

Hadi yaa valla tatil olmazsa arıcam..
Kii ben gözümü karartıp izin alıcammm
yokh etmemm edememmm mecburi çalışacazz :126:
inşAllah tatil eder bide soramıyorum baba tatil olcakmı diyee

baba bu yaa ne olaciiik

sınav dönüşü arabayı babam zorla bana kullandırttı ben istemedim çok söylendiğini bildiğim için sinir etti beni bağrış çağrış :2:
zaten gergin olan sinir bağırınca dahada geriliyor insan ya
babam yanımda olunca arabayı gergin sürüyorum istemeden geriliyorum ya

evet bana da panik yaptırdı normalde ben hiç heyecanlanmam araba kullanırken ama babam daha arabayı çalıştırmadan bağrınıyo :26: tramvay yolundan gidiyorduk birde panikletti beni tramvayla çarpışıcaktık nerdeyse :

sonra da üzüldüğümü görünce ben aklında kalsın bir daha aynı hataları yapma diye iyiliğin için sinirleniyorum diyo üzülme tamam bişey demiycem diyo

bende daha yeni ehliyetimi almıştım arabayı 2 araba arasında parkdan çıkarcam e bende bilmiyorum daha önce gösterilmedi bana bende yanlış yaptım bana bi bağırıyor öylemi çıkarılır diye bende bi doldumm dışardada insanlarda vardı rezil olmakla kalakaldımm
e ama söyleseydi güzellikle anlatsaydı nerden bileyimm
yapmayacağımız hatayıda yaptırıyorlar ya

baba bu yaa ne olaciiik

sınav dönüşü arabayı babam zorla bana kullandırttı ben istemedim çok söylendiğini bildiğim için sinir etti beni bağrış çağrış :2:

Ahh ahhhh ilk zamanalarımı hatırladım neler çektim eşimdennnnn

Kaç kere arabayı da beni de yolda bırakıp gitti sinirden çünkü o kızdıkça bende ona kızıyordum

Ama bak o kadar zaman oldu kullanmaya başladım tek başıma çıkıyorum trafiğe filan neyseee

hala yanıma oturdukça konuşur sürekli akıl vermeler filannnn bazen bende onu delirtiyorum çenemle o an susuyor ama sonra yine aynı

onunla trafiğe çıkmak istemiyorum ama önümüzdeki ay uzun yol yapıcaz vermicem ona direksiyonu inat değilmi işte

Son düzenleme:
evet yaa öyleler ufff istemiorum zorla geç sür bişey dmeiycem diyo
bende çok sinir oldum gözlerim doldu sana kim ehliyet verdi diyor bi de rampa aşağı gaza basma diyo bende rampa bitti o kadar elim ayağıma dolandı ki şimdi gaza basayım mi dıyorum babam basmazsan nasıl gidicez diye parçalıyo kendini

shahahaha çok kötü yaa insanın şevki de kırılıyor
benım babam böyle yapıyor ama sevgilim hiiiç sinirlenmezz onunla öğrenmeyi yeğlerim yani kaç kez sürdük gıkı çıkmadı gayette rahattımm sanki ne varsa sinirlenicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…