Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende de aynalara bakmak yok sinyal yakarken farları da yakıyorum

O bende de war, gerçi ben sinyal vermeyide unutuyomm :26:
ben otomatik bilem kullanmadım daha

baban delirmiş olmasın eylülçüüümmm

vites atmayı mı unutuyon..düz vites kullanma sakın..otomatiğe bin sen heppp

abboooowww...

neyse ..yorum yapmaycamm
Otomatikk kullancammm ewet uğraşamam vitesle debrajla ben ayağım ağrıyor, hem üşenirim zırt
pırt değiştirmeyee

amaann hepsi aynıı erkeklere göre kadınlar berbat kullanıyor

gazla freni karıştırmayalımda

Balataları mı yakmışsınnn
Senin bence bizimkinden daha da vahimmiş durumun ama toparlamışsınn..
Sen yaptıysan başardıysan bende yaparımmm kararlıyım..
Ehliyeti alayım yalnız otomatikten başkasını kullanmam ama

evet balataları yaktım yada öyle sandım ama kimseye bişey demedim şirkete gelince sadece aracın camlarını açık bırakıp parkettim koku çıksın diye ama sonrasında kimseden ses çıkmadı eşim dedi balatalar gitmiştir diye

tabi yaparsın canım altı üstü bir makineyi kullanıyorsunnnn ekstra bir zeka yada yetenek gerektirmiyor teyzem 45inden sonra aldı ehliyeti kullanmayı da yeni yeni o zaman öğrendi 3 yıldır kullanıyor geçen birlikte yola çıktık bana diyor ki sen yavaş gidiyorsun acemi olduğun belli diyor yavaş dediği hız da 100 km yani

Ooo teyzenn aşmışşş galibaaa kendiniiii 100 km bilem yawaşş diyii baksana

amaann hepsi aynıı erkeklere göre kadınlar berbat kullanıyor

gazla freni karıştırmayalımda
öyle..önümüzden yavaş giden bi araç varsa ilk yorum kesin bayandır.

aman karıştırmayın gazla freni he..duyuyoruz öyle haberler..Allah korusun .

aaaaaaaaa.
.sen varya senn..çakal ...
araba sizin miydi , şirketin mi peki..

ya bak yumurta çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali..bağlantı olmadı biraz ama idare edin gariii

canım araç şirketin aracıydı

hatta şirketinde değil şirket araçları kiralık bizde birazda o yüzden ses çıkarmadım ama bişey olsa illa sorarlardı çünkü ondan önceki 3 gün araç bende kalmıştı

Bende gelmem asla o gazlaraa valla

lilicim

bu akşam çarşıya uğrayıp bir pantolon ve trençkot bakıcam kendime

iki arada nasıl olacaksa artık

açık kahve rengi dar paça pantolon almayı düşünüyorum beje yakın yaniiii

hani kot gibi oluyorya onlardannn

altına nasıl ayakkabı alsam

çok topuklu olmaz araba kullanamıyorum o zaman

babetde olmaz çünkü boyum zaten kısaaa

varmı önerin

Evet zannımca o anasının karnında başlamış tecrübe etmeye
herhalde öyledir babalar oğullarına erkenden gösteriyor benim kardeşim 13 yaşında nerdeyse biliyor hatta biliyor üstüne bide arabayıda park ediyor babam bana hiç göstermediki ben 3 günlük düz vites eğitimle sınava girdim 90 puan aldım

evet ya kötü sürsün en ufak bi yanlış kesin bayandır kendilerine yada erkek sürücelere demezler erkek kötü sürer diye
otomatik sürüyom bende düz vites değil 1-2 kere karıştırdım sadece oda park yerinden çıkarkenn

az topuklu babetler olur mu ki..

yok yok yine de sen babetten vazgeçme zeliş...

ben topuklu giyemiyorum ya...hiç beceremiyorum yürümeyi öyle...erkeklere topuklu giydirisen nasıl yürüyemez ,,ayni oluyorum..:26:

hehehhe..benim kocam da ilk kez ehliyet aldı..araba aldık..büyük bi park yerinden çıkıyordu..biz de ilk kez binmiştik oğluşumla arabasına...
geri geri çıkarken gaza bi bastı..ayağını da kaldıramadı bi vakit..olduğumuz yerde daire çizdik ...biz oğlumla ciyak çiyak..sonra bizi attı arabadan..bi daha arabama binmeyin diye..sanki bi daha ben arabasına binermişim gibi.panik yaptırmışız öyle dedi...

az topuklu babetler olur mu ki..

yok yok yine de sen babetten vazgeçme zeliş...

ben topuklu giyemiyorum ya...hiç beceremiyorum yürümeyi öyle...erkeklere topuklu giydirisen nasıl yürüyemez ,,ayni oluyorum..:26:

bende dolgu topuk babet mi baksam diyorum ama zamanımda çok az olacak bakalımmm bulabilirsem eğer

birde kredi kartı ekstreme bakmam lazım bu arada unutmadan

yimek vakti..

ben pırasa yemeği getirdim. peynir getirdim.elma ve portakal var ...fındık ve kuru üzümm..

sizde ne var kızlar.

yimek vakti..

ben pırasa yemeği getirdim. peynir getirdim.elma ve portakal var ...fındık ve kuru üzümm..

sizde ne var kızlar.

çok acıktım ben bugünnn

yayla çorba
tavuk sote
pialv
irmik helva
semizotu salata
varmış

bende dolgu topuk babet mi baksam diyorum ama zamanımda çok az olacak bakalımmm bulabilirsem eğer

birde kredi kartı ekstreme bakmam lazım bu arada unutmadan

nedense o dolgu olanları da beğenemiyorum..ama sen bulursun kendine yakışanı...

yüklüyse extren alma zeliş..günah ya..olanları eskit önce:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…