Ahh ahhhh ilk zamanalarımı hatırladım neler çektim eşimdennnnn
Kaç kere arabayı da beni de yolda bırakıp gitti sinirden çünkü o kızdıkça bende ona kızıyordum
Ama bak o kadar zaman oldu kullanmaya başladım tek başıma çıkıyorum trafiğe filan neyseee
hala yanıma oturdukça konuşur sürekli akıl vermeler filannnn bazen bende onu delirtiyorum çenemle o an susuyor ama sonra yine aynı
onunla trafiğe çıkmak istemiyorum ama önümüzdeki ay uzun yol yapıcaz vermicem ona direksiyonu inat değilmi işte
Kaç kere arabayı da beni de yolda bırakıp gitti sinirden çünkü o kızdıkça bende ona kızıyordum
Ama bak o kadar zaman oldu kullanmaya başladım tek başıma çıkıyorum trafiğe filan neyseee
hala yanıma oturdukça konuşur sürekli akıl vermeler filannnn bazen bende onu delirtiyorum çenemle o an susuyor ama sonra yine aynı
onunla trafiğe çıkmak istemiyorum ama önümüzdeki ay uzun yol yapıcaz vermicem ona direksiyonu inat değilmi işte
kulak asma diyecem ama olmuyorkiiievet yaa öyleler ufffistemiorum zorla geç sür bişey dmeiycem diyo
bende çok sinir oldum gözlerim doldusana kim ehliyet verdi diyor bi de rampa aşağı gaza basma diyo bende rampa bitti o kadar elim ayağıma dolandı ki şimdi gaza basayım mi dıyorum babam basmazsan nasıl gidicez diye parçalıyo kendini
shahahaha çok kötü yaa insanın şevki de kırılıyor
benım babam böyle yapıyor ama sevgilim hiiiç sinirlenmezz onunla öğrenmeyi yeğlerim yani kaç kez sürdük gıkı çıkmadı gayette rahattımmsanki ne varsa sinirlenicek
ama kendileri yanlış-hata yapınca bişi yok
yolcu koltuğunda oturmak iyieşin yanlış yapınca sende kız-konuş
kulak asma diyecem ama olmuyorkiiişaşırtıyorlar yaaa ben babamla sürmem belki 2 senede ya 3 kere yada 5 kere sürmüşümdür herhalde normalde rahat oluyorum babamla geriliyorum ya
evet bana da panik yaptırdı normalde ben hiç heyecanlanmam araba kullanırken ama babam daha arabayı çalıştırmadan bağrınıyo :26: tramvay yolundan gidiyorduk birde panikletti beni tramvayla çarpışıcaktık nerdeyse:
sonra da üzüldüğümü görünce ben aklında kalsın bir daha aynı hataları yapma diye iyiliğin için sinirleniyorum diyoüzülme tamam bişey demiycem diyo
Bende ehliyet almak istiyorum sınavlar zor mu ya :18:
geçmiş olsun canım..
ben de bilmiyorum araba kullanmayı..
öğrencim inşallah..
herkese günaydınnnn
gel lili kız ikimiz de alalım ehliyet..
herkeşin var ..bizim de olsun..
tabi canım sınav stresiiiiaynennnbeni işte sınavdan dönerken zorla sürdürtüyor sonra da diyor ki tamam anlıyorum seni şimdi sınav stresinde var heyecanlandın ne alaka halbuki
geçmiş olsun canım..
öğrencim inşallah..
herkese günaydınnnn
tabi canım sınav stresiiiisessiz dursalar nasıl güzel kullandığımızı görcekler ama işte
Ben vites atmayı unutuyorumm
Ve aynalara da bakmayı unutuyorumm araba kullanırkenn
evet yaa öyleler ufffistemiorum zorla geç sür bişey dmeiycem diyo
bende çok sinir oldum gözlerim doldusana kim ehliyet verdi diyor bi de rampa aşağı gaza basma diyo bende rampa bitti o kadar elim ayağıma dolandı ki şimdi gaza basayım mi dıyorum babam basmazsan nasıl gidicez diye parçalıyo kendini
shahahaha çok kötü yaa insanın şevki de kırılıyor
benım babam böyle yapıyor ama sevgilim hiiiç sinirlenmezz onunla öğrenmeyi yeğlerim yani kaç kez sürdük gıkı çıkmadı gayette rahattımmsanki ne varsa sinirlenicek
Bende ehliyet almak istiyorum sınavlar zor mu ya :18:
ama kendileri yanlış-hata yapınca bişi yok
yolcu koltuğunda oturmak iyieşin yanlış yapınca sende kız-konuş
kulak asma diyecem ama olmuyorkiiişaşırtıyorlar yaaa ben babamla sürmem belki 2 senede ya 3 kere yada 5 kere sürmüşümdür herhalde normalde rahat oluyorum babamla geriliyorum ya
geçmiş olsun canım..
öğrencim inşallah..
herkese günaydınnnn
gel lili kız ikimiz de alalım ehliyet..
herkeşin var ..bizim de olsun..
aaaa.. bak sen enüşteme...:26::26::26::26::26::26:
Ben direksiyon dersinden korkuyorum..
Gözler üstümdeyken ben araba kullanamam...
Ama otomatik arabayı çok güzell kullanırım haa
Ama sınavda da otomatik kullandırtmıyorlar ya :26:
bencede henüz sevgiliyken öğrendin öğrendin sonrası fena oluyor ha baba ha eş
yok canım ya zor olan o yola girmek gerisi geliyor kendiliğinden
zaten varya dilimle bitiriyorum onu... Birde bana diyorki sen bana bakma ben tescrübeliyim diyor ya.. Ama ben susamıyorum zaten normalde de intikamım acı oluyor
evet evet birlikte başlayın derslerde de yardımcı olursunuz birbirinize daha şevkli olur...
ne fenadır var ya bir bilsennnn insanı bitirir diliyle ama bende ondan aşa kalmam yani... malum züm üzüme baka baka kararırmış ya
otomatik olmaz unut...
eskiden senin yanına direksiyon hocası oturuyordu sınavlarda ve onun ayağının altında da fren pedalı oluyordu onlarda müdahale edebiliyorlardı gerekli olduğunda ama hala öylemidir bilmiyorum ama hiç korkma şekerim öyle gözünde büyütecek kadar değil yani
zor olan trafiğe çıkmak arabayı gerçekten kullanmak yoksa sınavlar prosedürden ibaret...
ben otomatik bilem kullanmadım dahaBen direksiyon dersinden korkuyorum..
Gözler üstümdeyken ben araba kullanamam...
Ama otomatik arabayı çok güzell kullanırım haa
Ama sınavda da otomatik kullandırtmıyorlar ya :26:
baban delirmiş olmasın eylülçüüümmmsağol canım sorma babam delirtti beni
inşallah günaydın sanaada
vites atmayı mı unutuyon..düz vites kullanma sakın..otomatiğe bin sen hepppBen vites atmayı unutuyorumm
abboooowww...bende de aynalara bakmak yok sinyal yakarken farları da yakıyorum
sorma gülesim geldiyok babam hep böyleydi zamanında annemde kullanırken yıkardı arabayı
bende de aynalara bakmak yok sinyal yakarken farları da yakıyorum
sen tecrübeli olmadığın içinmiymişşbencede henüz sevgiliyken öğrendin öğrendin sonrası fena oluyor ha baba ha eş
yok canım ya zor olan o yola girmek gerisi geliyor kendiliğinden
zaten varya dilimle bitiriyorum onu... Birde bana diyorki sen bana bakma ben tescrübeliyim diyor ya.. Ama ben susamıyorum zaten normalde de intikamım acı oluyor
evet evet birlikte başlayın derslerde de yardımcı olursunuz birbirinize daha şevkli olur...
ne fenadır var ya bir bilsennnn insanı bitirir diliyle ama bende ondan aşa kalmam yani... malum züm üzüme baka baka kararırmış ya
otomatik olmaz unut...
eskiden senin yanına direksiyon hocası oturuyordu sınavlarda ve onun ayağının altında da fren pedalı oluyordu onlarda müdahale edebiliyorlardı gerekli olduğunda ama hala öylemidir bilmiyorum ama hiç korkma şekerim öyle gözünde büyütecek kadar değil yani
zor olan trafiğe çıkmak arabayı gerçekten kullanmak yoksa sınavlar prosedürden ibaret...
yok o beni delirttiben otomatik bilem kullanmadım daha
baban delirmiş olmasın eylülçüüümmm
vites atmayı mı unutuyon..düz vites kullanma sakın..otomatiğe bin sen heppp
abboooowww...
neyse ..yorum yapmaycamm
amaann hepsi aynıı erkeklere göre kadınlar berbat kullanıyor
gazla freni karıştırmayalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?