Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Buyrunnnn isteyennnnn

Eklentiler

• $yemek1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $yemek2.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 17

Çok karıştı birbirine ama..
Birde normal yemekte, patatez köfte sosis vardı..
Birde bunlar..
Mideme bişi olmaz inşallahh

olmaz olmaz zaten dünden beri bunu bekliyodun aç aç dimi kız biraz rahatsız ettiyse de düzelirsin birazdan

Benim aslında doğru çıktı..
Ben tek çocukk isteyenlerdenim..
Ne bilim öyle iştee

bende yaptım ama bana "olmasa da olur" çıktı kız.... Özğürlüğüme düşkünmşüm ki çok doğru ama olmasaydı olmazdı yani

Eki Görüntüle 1087093

ay kızlar bu pastaya bayıldım ben..baksanıza ne şeker...
Neylii acabaaa pastaaa
Dışı değil içi öenmli içi

olmaz inşallah.taş gibi hatunsun..miden de taş gibi sağlamdır senin...

amann test işte palavara

hepsinden yemiştir lili bi tane kalmamıştır
Yedim vallahhhh
İşte bende rahatıma düşkünüm birazz,
eğer ewlilik olursa adam 2 tane daha isterse ben naparım yaa istemem kii..
3 çocukkk nasıl bakarım ben

Merhaba hanımlar ben çalışıyorum ama henüz anne değilim...aslında korkuyorum anne olmaya..çünkü eşim benim iş yoğunluğum çok olmasına rağmen evde hep hizmet bekliyo..ataerkil bir yapısı var ve neyazikki canı istemezse çok zorlansam bile yardım etmiyo..çocuk yapmaktan buyüzden korkuyorum..iki kişi bile ev işlerinin hakkından gelemiyorum ve pratik değilim,sevmiyorumda pek açıkçası...sonuç: çocuk yapmak benim için kabus gibi geliyo...lütfen eşi benimkisi gibi olanlar ya da tavsiyesi olanlar yardımlarınızı bekliyorum ((

şimdiden buna dertlenme istersen... Evlenirsen o evlilikte seninde söz hakkın olur merak etme zaten böyle bir hakkın olmayacak sa evlenme daha en baştan dimi ama

Bu arada dün bir arkadaşım resmni paylaşmış face den uzun zamandır yoktur piyasada oğlunun 23 nisan gösterisinde çekilmiş resimler.

1. evliliği çok sorunluydu ve ayrıldı. Boşandı ve 2-3 sene kadar sonra yeni biriyle evlendi. Bir oğlu vardı zaten eski evliliğinden şimdi karnı burnunda resimlerinde.. Yüzü gülüyor belli ki çok mutlu....

2. evliliğinde kendi gelinlik giydi oğluşunada smokin giydirmişti çok şeker olmuşlardı

Darısı başına inşallah lilicannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…