Myhart1 nerde ya, internet mi yasak artık şirkette anlamadım gitti
bakmaz mıyım.
emir için bakmıştım..kız çıkmıştı..
sonra ediz için baktım kız çıktı..
ama ikiside erkek oluverdi..
inanmıyorum artıkın ..
sen de inanma
bakmaz mıyım.
emir için bakmıştım..kız çıkmıştı..
sonra ediz için baktım kız çıktı..
ama ikiside erkek oluverdi..
inanmıyorum artıkın ..
sen de inanma
ya aslında insan hamile kaldığı tarihi de nasıl bilir ki. tam olarak. belki 2 gün önce kaldın hamile yada tahmin ettiğinden 2 gün sonra. tabi aydabir şey etmiyosanız
ama çin takvimi aylık gösteriyorya oradan çıkarıyorsun zaten canım. hoş geldin bu arada
bende merak ediyorum yasminde çok ihmal ediyor burayı myheartı ayrıca merak ediyorum ve arayamıyorum :26::26::26::26::26::26:
yaaaaa aslında çok da inanmıyorum bende ben hamile kaldığımda arkadaşım bakıp erkek olacak demişti
bugunn bir bitemedi
Ewett aramakta yasakk, yasmin de yok aynen,
Bi yazayım watsaptan yasmine ben bakalımm
kaçta bitiyo işin
... dün bana kilomu soruyodun ya. liseteme ekliyimde bak albümüme fikrin oluşsunaltına kiloyla ilgili bişey yazma ama kızzz,
aynen başıma gelenlerHe ya aynennn
kaçta bitiyo işin
... dün bana kilomu soruyodun ya. liseteme ekliyimde bak albümüme fikrin oluşsunaltına kiloyla ilgili bişey yazma ama kızzz,
sağolun tavsiyeniz için :) benim de en son çare olarak aklıma bu geliyo...yalnız çoğu zaman da bu adam neden halimden anlamıyo benim diye yıpratıyorum kendimi..çünkü kibarca yaptırınca sen ne işe varsın diyo ben çalışıyorum deyince ikisini birden halledenler var diyo..hem çocuk istiyo..hemde gündüz yorulup gece uykusuz kalcam sen de yardımcı olursun değilmi geceleri deyince valla o iş annenin işi diyo...yani yıllarca okudum, çalışan biri olurum eşim çok beklentiye girmez diye,boşaymış..görümcemle kıyaslıyo..o hem çalışıyo hem iyi ev hanımı vs vs... çok üzülüyorumm((
gel gel canım sen bana
Bence eşin böyle düşünüyorsa ki değişmeli bence o değişene kadar çocuk fikrini ara vermelisin ama nedenlerini açık açık ifade ederek... Tanımıyoruz sizi bu yüzden yorumlamak da kolay değil. Hangi şehirdesiniz. ne iş yapıyorsunuz, ev kendinizin mi kiramı eşinizin kazancı nasıl vs vs önemli detaylar...
resim mi ekleyeceksin benide ekle bende görücemmmmm
ya aslında insan hamile kaldığı tarihi de nasıl bilir ki. tam olarak. belki 2 gün önce kaldın hamile yada tahmin ettiğinden 2 gün sonra. tabi aydabir şey etmiyosanız
hımm anladım ondan öyle bakıyo herkes
hoşbulduk buarada.. ya bişey sorucam. biber kıyma soğanı aynı anda kavuruyorum şuan , kavrulmadan patlıcanıda atsam içine nolur.... nolur ha nolur,olmaz mı,
patlıcan bütün yağı çeker bence önce ayrıca kızartım eklemeliydin diye düşünüyorum.... Ama bilemiyorum bu soruya dilek cevap verebilir onun ilgi alanına giriyor daha çokkkk
Ahahahahahha
çok güldüm canım yaaa
harikasın..
çin takviminde gününü sormuyordu ki..annenir yaşı ve hamile kaldığı aydı sanıyorum..
ben hangi ay istemişsen geldi bebişim..çok şükür..
yumurtladığım tarihi de bilirim ...hesaplayıcılardan...
hiççç üzülmeye değmez..
eşini böyle kabul et bence..kendini de yıpratma..
bebek olunca değişen kocalar da var..yardım edebilir..belli olmaz..ama yapmazsa da sen bilirsin..bebek istiyorsan yap..annelik güzel yaniiii
evet tanımıyo olabilirsiniz yeniyim buralarda..öğretmeniz ikimizde evimiz kira..maddiyat sorun etmez gibi yani bir bakıcı tutmayı sorun etmez..ama beni anlayışsızlığı korkutuyo malesef..yeni evliyim (10 aylık) sanırım biraz da takıyorum daha tam alışamadık birbirimize...neyse...kafamda deli sorularr..hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?