Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Myhart1 nerde ya, internet mi yasak artık şirkette anlamadım gitti

bende merak ediyorum yasminde çok ihmal ediyor burayı myheartı ayrıca merak ediyorum ve arayamıyorum :26::26::26::26::26::26:

bakmaz mıyım.
emir için bakmıştım..kız çıkmıştı..
sonra ediz için baktım kız çıktı..
ama ikiside erkek oluverdi..

inanmıyorum artıkın ..

sen de inanma

yaaaaa aslında çok da inanmıyorum bende ben hamile kaldığımda arkadaşım bakıp erkek olacak demişti

bakmaz mıyım.
emir için bakmıştım..kız çıkmıştı..
sonra ediz için baktım kız çıktı..
ama ikiside erkek oluverdi..

inanmıyorum artıkın ..

sen de inanma

ya aslında insan hamile kaldığı tarihi de nasıl bilir ki. tam olarak. belki 2 gün önce kaldın hamile yada tahmin ettiğinden 2 gün sonra. tabi aydabir şey etmiyosanız

ya aslında insan hamile kaldığı tarihi de nasıl bilir ki. tam olarak. belki 2 gün önce kaldın hamile yada tahmin ettiğinden 2 gün sonra. tabi aydabir şey etmiyosanız

ama çin takvimi aylık gösteriyorya oradan çıkarıyorsun zaten canım. hoş geldin bu arada

ama çin takvimi aylık gösteriyorya oradan çıkarıyorsun zaten canım. hoş geldin bu arada

hımm anladım ondan öyle bakıyo herkes
hoşbulduk buarada.. ya bişey sorucam. biber kıyma soğanı aynı anda kavuruyorum şuan , kavrulmadan patlıcanıda atsam içine nolur.... nolur ha nolur, olmaz mı,

Ewett aramakta yasakk, yasmin de yok aynen,
Bi yazayım watsaptan yasmine ben bakalımm

Ewett aramakta yasakk, yasmin de yok aynen,
Bi yazayım watsaptan yasmine ben bakalımm

yaz abaklım fırçala biraz yaaa neden aksatıyorlar bizi....

kaçta bitiyo işin
... dün bana kilomu soruyodun ya. liseteme ekliyimde bak albümüme fikrin oluşsun altına kiloyla ilgili bişey yazma ama kızzz,

resim mi ekleyeceksin benide ekle bende görücemmmmm

hiççç üzülmeye değmez..

eşini böyle kabul et bence..kendini de yıpratma..

bebek olunca değişen kocalar da var..yardım edebilir..belli olmaz..ama yapmazsa da sen bilirsin..bebek istiyorsan yap..annelik güzel yaniiii

evet tanımıyo olabilirsiniz yeniyim buralarda..öğretmeniz ikimizde evimiz kira..maddiyat sorun etmez gibi yani bir bakıcı tutmayı sorun etmez..ama beni anlayışsızlığı korkutuyo malesef..yeni evliyim (10 aylık) sanırım biraz da takıyorum daha tam alışamadık birbirimize...neyse...kafamda deli sorularr.. hayırlısı bakalım..

Ahahahahahha

çok güldüm canım yaaa

harikasın..

çin takviminde gününü sormuyordu ki..annenir yaşı ve hamile kaldığı aydı sanıyorum..

ben hangi ay istemişsen geldi bebişim..çok şükür..

yumurtladığım tarihi de bilirim ...hesaplayıcılardan...

Son düzenleme:
hımm anladım ondan öyle bakıyo herkes
hoşbulduk buarada.. ya bişey sorucam. biber kıyma soğanı aynı anda kavuruyorum şuan , kavrulmadan patlıcanıda atsam içine nolur.... nolur ha nolur, olmaz mı,

patlıcan bütün yağı çeker bence önce ayrıca kızartım eklemeliydin diye düşünüyorum.... Ama bilemiyorum bu soruya dilek cevap verebilir onun ilgi alanına giriyor daha çokkkk

patlıcan bütün yağı çeker bence önce ayrıca kızartım eklemeliydin diye düşünüyorum.... Ama bilemiyorum bu soruya dilek cevap verebilir onun ilgi alanına giriyor daha çokkkk

ben dağılır diye korkuyom daha eklemedim birazdan ekiliyim bakayım azcık daha kavrulsun

öyleymiş ben ne bilim.. doktor günü soruyo ya ondan şeyettim

sağolun desteğiniz için..bunları düşününce isteğim kaçıyo..kendimi çok uzak görüyorumm..hayırlısı olsun..umarım en ideal zamanda olur..

Evet bu dönemlerde gelditler olması çok normal çünkü 2 farklı insan hayatını birleştiriyor hiç kolay değil zamanla alışacaksınız birbirinizin huyalrına birbirinizi idare etmeye ama sakınnn unutma nasıl başlarsa öyle gider....

Sakın ama sakın kabul etme bunu ne demek annelik, evin sorumluluğu kadının görevi eee kadın dışarda da çalışıyor kölemiyiz biz.....

Yeni olduğunuz için senin üzerinde hissettirmeden baskı kurmaya çalışıyor olabilir genel de hepsi yapar yersen.....

O yüzden birde zaten çok yeni evlisiniz çocuk için hiç acele etmeyin haa şuda var öğretmensiniz çalışma şartlarınız saat olarak daha uygun diğer işlere vakit ayırmaya ama bu demek değil ki tüm sorumluluk sizin acele etmeden siz eşinizin üzerinde hissettirmeden bunları kabul ettirmeye çalışın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…