ooo senin hayallerin güzel ..hadi bakalım ..önce 1 taşla 2 kuş vurcan..bi de 2 kuş da kız tutcak..sonra 1 de erkek ..ooyy..hadi bakalım görelim seni eylüll...ben ikiz kız bir de erkek istiyorum hayalim nasip olur inşallah
off mis mis..aferin kız..akıllı bacıHepsinden aldımm tabağa,
hatta arkadaşımla ortak tabak bile yaptıkkk
İlaç firması cnm, ecza deposuu
aaa..biliyorum özgürlügüne düşkünsün ama çocuk seni hiç bir zaman kısıtlamıyor onu da biliyorum..sen nereye oğluş oraya.olmaz olmaz zaten dünden beri bunu bekliyodun aç aç dimi kız biraz rahatsız ettiyse de düzelirsin birazdan
bende yaptım ama bana "olmasa da olur" çıktı kız.... Özğürlüğüme düşkünmşüm ki çok doğru ama olmasaydı olmazdı yani
sen pastacıydın demi kuzum..şimdilik dursun..doğum günleri geçti..yapıyım mı sana bundan
Alınma len hemennaahahaah yok kız beğenmiş diye dedim
Aminn cnmmşimdiden buna dertlenme istersen... Evlenirsen o evlilikte seninde söz hakkın olur merak etme zaten böyle bir hakkın olmayacak sa evlenme daha en baştan dimi ama
Bu arada dün bir arkadaşım resmni paylaşmış face den uzun zamandır yoktur piyasada oğlunun 23 nisan gösterisinde çekilmiş resimler.
1. evliliği çok sorunluydu ve ayrıldı. Boşandı ve 2-3 sene kadar sonra yeni biriyle evlendi. Bir oğlu vardı zaten eski evliliğinden şimdi karnı burnunda resimlerinde.. Yüzü gülüyor belli ki çok mutlu....
2. evliliğinde kendi gelinlik giydi oğluşunada smokin giydirmişti çok şeker olmuşlardı
Darısı başına inşallah lilicannnnnnn
hayaller güzelde dediğin gibi hepsni tutturabılecek mıyım bakalımooo senin hayallerin güzel ..hadi bakalım ..önce 1 taşla 2 kuş vurcan..bi de 2 kuş da kız tutcak..sonra 1 de erkek ..ooyy..hadi bakalım görelim seni eylüll...
off mis mis..aferin kız..akıllı bacı
aaa..biliyorum özgürlügüne düşkünsün ama çocuk seni hiç bir zaman kısıtlamıyor onu da biliyorum..sen nereye oğluş oraya.
sen pastacıydın demi kuzum..şimdilik dursun..doğum günleri geçti..
bi de kaç para pastalar..
şehir dışına nasıl yolluyorsun..
onu da bilelim..gerektiğinde yaptırırız ..demi yanii..
zor bi durum..o zaman eşine güvenmeyeceksin ev işleri ve bebek bakımı konusunda..bunu kabullenerek yapabilirsin çocuk neden olmasın..Merhaba hanımlar ben çalışıyorum ama henüz anne değilim...aslında korkuyorum anne olmaya..çünkü eşim benim iş yoğunluğum çok olmasına rağmen evde hep hizmet bekliyo..ataerkil bir yapısı var ve neyazikki canı istemezse çok zorlansam bile yardım etmiyo..çocuk yapmaktan buyüzden korkuyorum..iki kişi bile ev işlerinin hakkından gelemiyorum ve pratik değilim,sevmiyorumda pek açıkçası...sonuç: çocuk yapmak benim için kabus gibi geliyo...lütfen eşi benimkisi gibi olanlar ya da tavsiyesi olanlar yardımlarınızı bekliyorum((
darısı başına liliyciyymmmşimdiden buna dertlenme istersen... Evlenirsen o evlilikte seninde söz hakkın olur merak etme zaten böyle bir hakkın olmayacak sa evlenme daha en baştan dimi ama
Bu arada dün bir arkadaşım resmni paylaşmış face den uzun zamandır yoktur piyasada oğlunun 23 nisan gösterisinde çekilmiş resimler.
1. evliliği çok sorunluydu ve ayrıldı. Boşandı ve 2-3 sene kadar sonra yeni biriyle evlendi. Bir oğlu vardı zaten eski evliliğinden şimdi karnı burnunda resimlerinde.. Yüzü gülüyor belli ki çok mutlu....
2. evliliğinde kendi gelinlik giydi oğluşunada smokin giydirmişti çok şeker olmuşlardı
Darısı başına inşallah lilicannnnnnn
ooo senin hayallerin güzel ..hadi bakalım ..önce 1 taşla 2 kuş vurcan..bi de 2 kuş da kız tutcak..sonra 1 de erkek ..ooyy..hadi bakalım görelim seni eylüll...
off mis mis..aferin kız..akıllı bacı
aaa..biliyorum özgürlügüne düşkünsün ama çocuk seni hiç bir zaman kısıtlamıyor onu da biliyorum..sen nereye oğluş oraya.
sen pastacıydın demi kuzum..şimdilik dursun..doğum günleri geçti..
bi de kaç para pastalar..
şehir dışına nasıl yolluyorsun..
onu da bilelim..gerektiğinde yaptırırız ..demi yanii..
Alınma len hemenn
Aminn cnmm
hayaller güzelde dediğin gibi hepsni tutturabılecek mıyım bakalım
ama ikiz kızlarım olmasını çoook istiyorum :2::2:
istanbul dışına pasta gönderimi yok canım malum pasta bozulabileceğinden ama butik kurabiye kargoyla gidiyor her yere
Doğru valla ben nereye oğluş oraya oda gezenti oldu sayemde
Dilek varya sendeki bu enerji üçüncü çocuğu bile kaldırır bak ben sana söyleyim nasılsa boş duramıyosun için kaynıyor 3. cüyüde büyütürsün bide kız oldumu tamam hımmmm
al işte hemen duygusala bağladı yineee kızzzz iyi bişey söyledim niye ağladın hemen yaaaaaaaaaaaa
anladım canım..benim bir arkadaşım da pastacı..güzel yapıyor..ona sorduğumda da söylemişti şehir dışı yollanmıyor diye..
İşteeee napimmm
Doğru valla ben nereye oğluş oraya oda gezenti oldu sayemde
Dilek varya sendeki bu enerji üçüncü çocuğu bile kaldırır bak ben sana söyleyim nasılsa boş duramıyosun için kaynıyor 3. cüyüde büyütürsün bide kız oldumu tamam hımmmm
al işte hemen duygusala bağladı yineee kızzzz iyi bişey söyledim niye ağladın hemen yaaaaaaaaaaaa
senin bir terapiye değişikliğe ihtiyacın varrrrr sen gel bana en kısa zamanda
zor bi durum..o zaman eşine güvenmeyeceksin ev işleri ve bebek bakımı konusunda..bunu kabullenerek yapabilirsin çocuk neden olmasın..
1 bakıcı alırsın..hem bebek bakar evde ..hem evi toparlar..geçinir gidersiniz..korkma hiç..
darısı başına liliyciyymmm
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
Ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Hz. Mevlâna
hahhaha...enerjikim , boş duramıyorum..haklısın..
kız olacağını bilsem yaparım belki zeliş...kızları çok seviremmmm
2. hamilelikte kız için neler yaptım,tutmadı beyaaaerkek oldu yine..
İşteeee napimmm
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
Ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Hz. Mevlâna
Sabır canım sabırrrrrr
evet ya bilinmiyor işte çin takvimine baktınmıydı sen
Evet senin kızın olsa varya amma süslersin onuuu
Gelim dimiii gelim benn zelişimmm
sağolun tavsiyeniz için :) benim de en son çare olarak aklıma bu geliyo...yalnız çoğu zaman da bu adam neden halimden anlamıyo benim diye yıpratıyorum kendimi..çünkü kibarca yaptırınca sen ne işe varsın diyo ben çalışıyorum deyince ikisini birden halledenler var diyo..hem çocuk istiyo..hemde gündüz yorulup gece uykusuz kalcam sen de yardımcı olursun değilmi geceleri deyince valla o iş annenin işi diyo...yani yıllarca okudum, çalışan biri olurum eşim çok beklentiye girmez diye,boşaymış..görümcemle kıyaslıyo..o hem çalışıyo hem iyi ev hanımı vs vs... çok üzülüyorumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?