Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ben ikiz kız bir de erkek istiyorum hayalim nasip olur inşallah
ooo senin hayallerin güzel ..hadi bakalım ..önce 1 taşla 2 kuş vurcan..bi de 2 kuş da kız tutcak..sonra 1 de erkek ..ooyy..hadi bakalım görelim seni eylüll...

Hepsinden aldımm tabağa,
hatta arkadaşımla ortak tabak bile yaptıkkk

İlaç firması cnm, ecza deposuu
off mis mis..aferin kız..akıllı bacı
aaa..biliyorum özgürlügüne düşkünsün ama çocuk seni hiç bir zaman kısıtlamıyor onu da biliyorum..sen nereye oğluş oraya.
yapıyım mı sana bundan
sen pastacıydın demi kuzum..şimdilik dursun..doğum günleri geçti..
bi de kaç para pastalar..
şehir dışına nasıl yolluyorsun..
onu da bilelim..gerektiğinde yaptırırız ..demi yanii..

aahahaah yok kız beğenmiş diye dedim
Alınma len hemenn
Aminn cnmm

hayaller güzelde dediğin gibi hepsni tutturabılecek mıyım bakalım

ama ikiz kızlarım olmasını çoook istiyorum :2::2:

istanbul dışına pasta gönderimi yok canım malum pasta bozulabileceğinden ama butik kurabiye kargoyla gidiyor her yere

zor bi durum..o zaman eşine güvenmeyeceksin ev işleri ve bebek bakımı konusunda..bunu kabullenerek yapabilirsin çocuk neden olmasın..

1 bakıcı alırsın..hem bebek bakar evde ..hem evi toparlar..geçinir gidersiniz..korkma hiç..

darısı başına liliyciyymmm

Doğru valla ben nereye oğluş oraya oda gezenti oldu sayemde

Dilek varya sendeki bu enerji üçüncü çocuğu bile kaldırır bak ben sana söyleyim nasılsa boş duramıyosun için kaynıyor 3. cüyüde büyütürsün bide kız oldumu tamam hımmmm

Alınma len hemenn

Aminn cnmm

al işte hemen duygusala bağladı yineee kızzzz iyi bişey söyledim niye ağladın hemen yaaaaaaaaaaaa

anladım canım..benim bir arkadaşım da pastacı..güzel yapıyor..ona sorduğumda da söylemişti şehir dışı yollanmıyor diye..

İşteeee napimmm

anladım canım..benim bir arkadaşım da pastacı..güzel yapıyor..ona sorduğumda da söylemişti şehir dışı yollanmıyor diye..

Evet benim etrafımda çoğaldı bu işi yapanlar hem çok güzel işler çıkarıyorlar hemde maddi kazanç sağlıyorlar ama yapan çoğaldı artık gerçekten. 3-5 sene öncesine kadar yoktu bu işleri yada yoğun değillerdi bu kadar...

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
Ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Hz. Mevlâna

hahhaha...enerjikim , boş duramıyorum..haklısın..

kız olacağını bilsem yaparım belki zeliş...kızları çok seviremmmm

2. hamilelikte kız için neler yaptım,tutmadı beyaaa erkek oldu yine..

sağolun tavsiyeniz için :) benim de en son çare olarak aklıma bu geliyo...yalnız çoğu zaman da bu adam neden halimden anlamıyo benim diye yıpratıyorum kendimi..çünkü kibarca yaptırınca sen ne işe varsın diyo ben çalışıyorum deyince ikisini birden halledenler var diyo..hem çocuk istiyo..hemde gündüz yorulup gece uykusuz kalcam sen de yardımcı olursun değilmi geceleri deyince valla o iş annenin işi diyo...yani yıllarca okudum, çalışan biri olurum eşim çok beklentiye girmez diye,boşaymış..görümcemle kıyaslıyo..o hem çalışıyo hem iyi ev hanımı vs vs... çok üzülüyorumm ((

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
Ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Hz. Mevlâna

Sabır canım sabırrrrrr

hahhaha...enerjikim , boş duramıyorum..haklısın..

kız olacağını bilsem yaparım belki zeliş...kızları çok seviremmmm

2. hamilelikte kız için neler yaptım,tutmadı beyaaa erkek oldu yine..

evet ya bilinmiyor işte çin takvimine baktınmıydı sen

Evet senin kızın olsa varya amma süslersin onuuu

Myhart1 nerde ya, internet mi yasak artık şirkette anlamadım gitti

Sabır canım sabırrrrrr

evet ya bilinmiyor işte çin takvimine baktınmıydı sen

Evet senin kızın olsa varya amma süslersin onuuu

bakmaz mıyım.
emir için bakmıştım..kız çıkmıştı..
sonra ediz için baktım kız çıktı..
ama ikiside erkek oluverdi..

inanmıyorum artıkın ..

sen de inanma

Gelim dimiii gelim benn zelişimmm

gel gel canım sen bana

Bence eşin böyle düşünüyorsa ki değişmeli bence o değişene kadar çocuk fikrini ara vermelisin ama nedenlerini açık açık ifade ederek... Tanımıyoruz sizi bu yüzden yorumlamak da kolay değil. Hangi şehirdesiniz. ne iş yapıyorsunuz, ev kendinizin mi kiramı eşinizin kazancı nasıl vs vs önemli detaylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…