Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende iyiyim canım ne olsun işler yoğun bu gün

hoşgeldin arkadaşım ben iyşiyim sen nasılsın

kesinlikle doğru bir tespit ilk yıl evlilikler zordur

hoşbulduk, iyiym bende napiyim yemek yerken yeni yemek yapıyorum birde aynı anda nete takılıyorum. okulda bu kadar koşturmadım...

ayyy kuzum moral bozmuyayım ama bu durum değişmiycek, yapıcaksanda çocuk bunu kabullenerek yap. ama bişey diyimmi, yıllar geçtikçe şimdi üzülüp ağladığın şeyler sana çok sama gelecek, yaa kırılmaya alışacaksın, yada çok da hassaslık yapmayacaksın.. bunuda göz önünde bulundur... yani sen de şu anda aşırı hassas davranıyo olabilirsin.

Kızzz korkutma kızın gözünü daha çok yeniler bence değişme ihtimali çok yüksek ve bu tamamen onun davranışlarına bağlıç. İnsan değişmez derler ama bal gibide değişiyor ama değiştirmeyide bileceksin tabi

3 kilo aldımm..
Şu an 53 kiloyum..
15 gün önce 51 idim..
2 GÜN ÖNCE 53 çıktım

Acil diyet sinyalleri alıyorum sankiiii

hele bugünden sonraa

hele pazardan sonra

yok kız niye kızayım, kızsam dağıtırım burayı, kimse adım atamaz
haklısın, şu mayo işi canımı sıkıyo, mayıs ortasında biz ilk denizimizi yaparız... tüüüüüh :26:

hadi senin oturunca sıkıyo, benim her zaman sıkıyo.. yemektemi yemiyeeeek
eee yemiyek o zaman..az yiyek..

kilon öyle çok değil canım maşallahın var
bence de kilon çok değil

Sen bağaaa kurban olll

Sanırım öyle,
yalnız farkındamısın en komikk bulduğun
smiley'i yaptın
ben burnunu karıştıran simileyi çok sevdim
üstüne 5,6,7 daha aldım dahada alırım :44:

nerde gördün kızzzzz

ekledimi resim yaaa hadi ekleee bak gidicem seni bekliyorum
gordün mü??:26::26::26:

umarım relax olmayı en kısa sürede başarrım..çünkü hayatımda vermediğim kadar kilo verdim nişanlılıktan bu yana..gerçekten geniş olmak gerekiyo dediğiniz gibi..
kesinliklennn..relaxxxxxxxxxx

o kadar.bitti.son .the end.nokta.

doğru söylüyosun canım..o kadar ümitsiz bir tablom yok aslında yani eşim 1 demeyle yapmasa da 10 demeyle yapabiliyo sağolsun :)) çok ümitsiz değilim yani, ondan adım ümitli ama katılıyorum belki yıllar geçince boşa üzülüp hırpalamışım dicem kendimi..

amaan stresiten çok ne var bende. o beni yediriyo belkide, yani iştahın kapandı öylemi... başka bi tüyo yok mu

Valla yok olsa neden söylemiyim tatlım..
Spor bilem yapmadım ben..
Ben bayağı fenadım ama 3 gün açlık hissetmiyordum.
Sadece su..
Biraz zor dönemden geçiyordum o sıra..
Eski eşimi boşamaya çalışıyordummm daa

şu yatak cilve olayı falan bend e tutmaz. ben değişirim ama kimseyi değiştiremem... ben değişirim been ben ben

ben de öyle düşünüyorum canım eşim illede çocuk dese de tam içim rahat edince olur inşallah..haklısın daa yeniyiz biraz alışmamız lazım..birbirimize zaman ayırmalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…