- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
bende iyiyim canım ne olsun işler yoğun bu gün
hoşgeldin arkadaşım ben iyşiyim sen nasılsın
kesinlikle doğru bir tespit ilk yıl evlilikler zordur
hoşbulduk, iyiym bende napiyim yemek yerken yeni yemek yapıyorum birde aynı anda nete takılıyorum. okulda bu kadar koşturmadım...
Son yemeğim diyince veremezsin zaten..
Dikkat edince verilmiyor..
Ben 16 kilo vermiş insanım
ama ben stresten yemeğe vuruyorum
Bende açlık hissetmem, geçen sene çok fenadım..
3 gün sadece su..
Onda bile midem kalkıyordu..
Birden gitti doğum kilolarım ve eski halime döndüm 3 ayda..
bir ara ayrılmayı hiç aklımdan çıkarmıyodum..eşimle ikimiz hep farklı bir dünyaymışız gibi geliyo..bi türlü aynı telden çalamıyoruz..iletişim kuramıyoruz, sağlıklı muhabbet edemiyoruz, tarzlarımız farklı...nişanlıyken doyamazdım muhabbetine ve çok yardımsever biri gibi göstermişti kendini...şimdi niye öyle değilsin dediğimde, seni tavlamak içindi onlar diyo şakayla..ama bunlar için de boşanılmaz ki diyorum..yani ne boşanıyorum ne de çocuğa adım atabiliyorumm..hayırlısı bakalım..
hımmm iyi sonra geri almadın hee
Sitres bacım sitress
3 kilo aldımm..
Şu an 53 kiloyum..
15 gün önce 51 idim..
2 GÜN ÖNCE 53 çıktım
3 kilo aldımm..
Şu an 53 kiloyum..
15 gün önce 51 idim..
2 GÜN ÖNCE 53 çıktım
ayyy kuzum moral bozmuyayım ama bu durum değişmiycek, yapıcaksanda çocuk bunu kabullenerek yap. ama bişey diyimmi, yıllar geçtikçe şimdi üzülüp ağladığın şeyler sana çok sama gelecek, yaa kırılmaya alışacaksın, yada çok da hassaslık yapmayacaksın.. bunuda göz önünde bulundur... yani sen de şu anda aşırı hassas davranıyo olabilirsin.
3 kilo aldımm..
Şu an 53 kiloyum..
15 gün önce 51 idim..
2 GÜN ÖNCE 53 çıktım
gördüm ki
evet güzel hatunsun send şekerim zaten topicte çirkinimiz olmadı hiç, ama diyete başlaman lazımmmm kızzz yaz geliyorrrrr hemen vermezsen yapışacak üzerine o kilolar....
Dost acı söylermişşşş kızma tamam mıııı
ee yani 65 lerdemiydin ki.. belkide sen zaten hep zayıftın, snra aldın sonra verdin
eee yemiyek o zaman..az yiyek..hadi senin oturunca sıkıyo, benim her zaman sıkıyo.. yemektemi yemiyeeeek
bence de kilon çok değilkilon öyle çok değil canım maşallahın var
ben burnunu karıştıran simileyi çok sevdimSen bağaaa kurban olll
Sanırım öyle,
yalnız farkındamısın en komikk bulduğun
smiley'i yaptın
üstüne 5,6,7 daha aldımdahada alırım :44:
gordün mü??:26::26::26:nerde gördün kızzzzz
ekledimi resim yaaa hadi ekleee bak gidicem seni bekliyorum
kesinliklennn..relaxxxxxxxxxxumarım relax olmayı en kısa sürede başarrım..çünkü hayatımda vermediğim kadar kilo verdim nişanlılıktan bu yana..gerçekten geniş olmak gerekiyo dediğiniz gibi..
ayyy kuzum moral bozmuyayım ama bu durum değişmiycek, yapıcaksanda çocuk bunu kabullenerek yap. ama bişey diyimmi, yıllar geçtikçe şimdi üzülüp ağladığın şeyler sana çok sama gelecek, yaa kırılmaya alışacaksın, yada çok da hassaslık yapmayacaksın.. bunuda göz önünde bulundur... yani sen de şu anda aşırı hassas davranıyo olabilirsin.
amaan stresiten çok ne var bende. o beni yediriyo belkide, yani iştahın kapandı öylemi... başka bi tüyo yok mu
Kızzz korkutma kızın gözünü daha çok yeniler bence değişme ihtimali çok yüksek ve bu tamamen onun davranışlarına bağlıç. İnsan değişmez derler ama bal gibide değişiyor ama değiştirmeyide bileceksin tabi
bak şimdi biraz aceleci davranıyorsun zamana bırak biraz düzelecek bu gelgitler hepimiz yaşadık bunları ama bunu yaparkende doğruluğuna inanmadığın şeyleri sırf eşin söylüyor diye kabullenme...
anın tadını çıkar çocuğu ertele biraz. Gezin dolaşın eğlenin bak yaz geliyor başbaşa tatile gidin ne bileyimm
daha çok yenisiniz....
sen nerde hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?