gebertirim seni..kulak yapmış bide..Sarıll bana dost şevkati gösterrr
hayır olmaz...koyma..hımm anladım ondan öyle bakıyo herkes
hoşbulduk buarada.. ya bişey sorucam. biber kıyma soğanı aynı anda kavuruyorum şuan , kavrulmadan patlıcanıda atsam içine nolur.... nolur ha nolur,olmaz mı,
hımmm...evet tanımıyo olabilirsiniz yeniyim buralarda..öğretmeniz ikimizde evimiz kira..maddiyat sorun etmez gibi yani bir bakıcı tutmayı sorun etmez..ama beni anlayışsızlığı korkutuyo malesef..yeni evliyim (10 aylık) sanırım biraz da takıyorum daha tam alışamadık birbirimize...neyse...kafamda deli sorularr..hayırlısı bakalım..
gel gel sensiz olmaz ..
ya ben ya bennnben dağılır diye korkuyom daha eklemedim birazdan ekiliyim bakayım azcık daha kavrulsun
Evet bu dönemlerde gelditler olması çok normal çünkü 2 farklı insan hayatını birleştiriyor hiç kolay değil zamanla alışacaksınız birbirinizin huyalrına birbirinizi idare etmeye ama sakınnn unutma nasıl başlarsa öyle gider....
Sakın ama sakın kabul etme bunu ne demek annelik, evin sorumluluğu kadının görevi eee kadın dışarda da çalışıyor kölemiyiz biz.....
Yeni olduğunuz için senin üzerinde hissettirmeden baskı kurmaya çalışıyor olabilir genel de hepsi yapar yersen.....
O yüzden birde zaten çok yeni evlisiniz çocuk için hiç acele etmeyin haa şuda var öğretmensiniz çalışma şartlarınız saat olarak daha uygun diğer işlere vakit ayırmaya ama bu demek değil ki tüm sorumluluk sizin acele etmeden siz eşinizin üzerinde hissettirmeden bunları kabul ettirmeye çalışın....
yaz abaklım fırçala biraz yaaa neden aksatıyorlar bizi....
resim mi ekleyeceksin benide ekle bende görücemmmmm
aynen başıma gelenler
Görüştüm çok yoğunmuş selamı var..
Myhart1 de yoğunmuş ve grip olmuşş.
Ve dün öğlen ewe gitmiş hasta diye..
ahahaah hemen yazcam oraya kilonu
evet tanımıyo olabilirsiniz yeniyim buralarda..öğretmeniz ikimizde evimiz kira..maddiyat sorun etmez gibi yani bir bakıcı tutmayı sorun etmez..ama beni anlayışsızlığı korkutuyo malesef..yeni evliyim (10 aylık) sanırım biraz da takıyorum daha tam alışamadık birbirimize...neyse...kafamda deli sorularr..hayırlısı bakalım..
Takma boşverrr ben dövcem onuu
Ahaaa bi geberten daha çıktıı zeliş benim gibi gördün müüügebertirim seni..kulak yapmış bide..
o elin taş olur taşşşşş
hayır olmaz...koyma..
hımmm...
alışırsınız alışırsınız....
çok alıngan , hassas olma..kocalar anlamaz öyle şeylerden...boş verrrrrrrr..
ya ben ya bennn
sana cevap yazamadımmesajlarım silindiiii giden kutusuda gelen kutusu da boş noliyii
Arkadaşıma katılıyorım % 100
ümitli canım acele etme daha dur, sizin en tartışmalı zamanlarınızdır şimdi genelde ilk bikaç yıl böyledir... az daha bi otursun bence evlilik... gerçi bebiş doğruğunda iki yıl olmuş olur. ama ayrılmayı düşünmüyosan yap . eninde sonunda olacak çünkü
Abooowwwww ne oluyiii hakkattennn :18::18:
çocuktan kaçış yok diyorsun yaniii
Ahaaa bi geberten daha çıktıı zeliş benim gibi gördün müüü
Evet bu dönemlerde gelditler olması çok normal çünkü 2 farklı insan hayatını birleştiriyor hiç kolay değil zamanla alışacaksınız birbirinizin huyalrına birbirinizi idare etmeye ama sakınnn unutma nasıl başlarsa öyle gider....
Sakın ama sakın kabul etme bunu ne demek annelik, evin sorumluluğu kadının görevi eee kadın dışarda da çalışıyor kölemiyiz biz.....
Yeni olduğunuz için senin üzerinde hissettirmeden baskı kurmaya çalışıyor olabilir genel de hepsi yapar yersen.....
O yüzden birde zaten çok yeni evlisiniz çocuk için hiç acele etmeyin haa şuda var öğretmensiniz çalışma şartlarınız saat olarak daha uygun diğer işlere vakit ayırmaya ama bu demek değil ki tüm sorumluluk sizin acele etmeden siz eşinizin üzerinde hissettirmeden bunları kabul ettirmeye çalışın....
yaniii dimi ama, yapılacaksa eninde sonuda ilk iki yıl iyi sanki. hadi senin hatrına 3 olsun
yaniii dimi ama, yapılacaksa eninde sonuda ilk iki yıl iyi sanki. hadi senin hatrına 3 olsun
Pantolann oturunca sıkmaya başladı höküzzz gibi yemişim cidden yaa
Sen bağaaa kurban olllgördüm gördüm ikinizde asabisiniz.....
yavaş yavaş gidiyom galibaa
kilon öyle çok değil canım maşallahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?