Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

umarım relax olmayı en kısa sürede başarrım..çünkü hayatımda vermediğim kadar kilo verdim nişanlılıktan bu yana..gerçekten geniş olmak gerekiyo dediğiniz gibi..

iyiyim canım sen nasılsın

bende iyiyim canım ne olsun işler yoğun bu gün

kızlar meraba, napıyosunuz

hoşgeldin arkadaşım ben iyşiyim sen nasılsın

kesinlikle doğru bir tespit ilk yıl evlilikler zordur

kucukkurbaga04 patlıcan yemeğine bayılırım ben
ben kızartladanda kızartararakta yapıyorum patlıcanı
ama kızartınca çok yağlı oluyor bir gerçek

bir ara ayrılmayı hiç aklımdan çıkarmıyodum..eşimle ikimiz hep farklı bir dünyaymışız gibi geliyo..bi türlü aynı telden çalamıyoruz..iletişim kuramıyoruz, sağlıklı muhabbet edemiyoruz, tarzlarımız farklı...nişanlıyken doyamazdım muhabbetine ve çok yardımsever biri gibi göstermişti kendini...şimdi niye öyle değilsin dediğimde, seni tavlamak içindi onlar diyo şakayla..ama bunlar için de boşanılmaz ki diyorum..yani ne boşanıyorum ne de çocuğa adım atabiliyorumm.. hayırlısı bakalım..

gördüm ki

5,6,7 ninin toplamını almadım ama aldım daha yaaa, neyse bi tutsam... bu son yemeğim diyom her gün... yiyom

evet güzel hatunsun send şekerim zaten topicte çirkinimiz olmadı hiç, ama diyete başlaman lazımmmm kızzz yaz geliyorrrrr hemen vermezsen yapışacak üzerine o kilolar....

Dost acı söylermişşşş kızma tamam mıııı

bak şimdi biraz aceleci davranıyorsun zamana bırak biraz düzelecek bu gelgitler hepimiz yaşadık bunları ama bunu yaparkende doğruluğuna inanmadığın şeyleri sırf eşin söylüyor diye kabullenme...

anın tadını çıkar çocuğu ertele biraz. Gezin dolaşın eğlenin bak yaz geliyor başbaşa tatile gidin ne bileyimm

daha çok yenisiniz....

sen nerde hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…