kilere kaldırdım ben onuuuhadi uyuyalım vefaaa ..
vefa twister napıor
ne uykusu işşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen niye bana selam sabah vermiyom bakemmmmmmm
desen bir ben değilmişim sıyırannnnnnnn
oğlumun adı Necati Yasin canım rahmetli babamın adı necati yasinide biz koyduk.evet erbaa çok güzel şirin bir yerdir.
5 yıl da bizim var kredi gözümde büyüyo bazen hiç bitmicek gibi geliyo,buralara kadar geldin demek vefam
kilere kaldırdım ben onuuu
gece 2 de yattımmm sabah 7 de kalktım gerçi hep böyleyimdeeee
aaa vermedim miii
unutmuşumm tatlışımmm ,çok pardonnn:26::26::26:
selamünaleykümmmmm
aaa vermedim miii
unutmuşumm tatlışımmm ,çok pardonnn:26::26::26:
selamünaleykümmmmm
banada vermedin bi kerem
Kızlar liliyle konuşmuştum sabah şimdiden aradım ama oğluş yanında o yüzden detayları yazdı buraya kopyalıyorum merak etmişsiniz çünkü...
Ogretmeniyle konuştum, Ege'yi cimcikleyen çocuğu kenara çekmiş konuşmuş. Cocuk Ege'den 1 yaş küçük. Itiraf etmis yaptığını. Normalde sınıfları ayrı, sinema saatinde yan yana geldiklerinde yapmış.
Ben ailesini çağırın dedim, babası askermis ve goreve gitmiş. Annesi de calisiyormus oyuzden aile okula gelemedi.. Çocuğun babasi asker olduğu için ve göreve gittiği için çocuk hırçınlaşmış...
Iyi de neden sadece Ege de başkasına değil dimi ?
Bu ikinci oldu birde
Aksam ben ailesini aricam bu konuyu konusucam ve sizin okula geldiğinizden de bahsedicem dedi. Lütfen dedim bu konuyla ilgilenin..
Babası farketse bunu ben ne cevap veririm kendisine. Benim yaptığımı bile düşünebilir belli olmaz sağ solu dedim.
.
Ben ailesiyle konusup size geri dönucem merak etmeyin dedi
.
Ama çok kötü oldum inan
.
Ege kendini savunmuyor, böyle bişi yaşıyor ama bize anlatmiyor. Ogretmenine de anlatmiyor
Söylemek istemedim anne diyor. Bundan sonra sana kim zarar verirse bana soyliceksin bana söz ver dedim. Söz anne dedi. Çağla ogretmenime de soylimi dedi, elbette Çağla ogretmeninede soyliceksin dedim. Bak ben bugun is yerinde cok üzüldüm ağladım dedim. Annenin uzulmesini istemiyorsan bana kim sana zarar verirse korkmadan anlatacaksin tamam mi annecim dedim. Aglamaya başladı. Boynuma sarıldı söz dedi
kandil simidi yiyorum sne tatlımmm :125::125:naprsınnnnnnnnn
bakem
anlatıverrrrrrr
oyyy kıyamam çocuğu da korkttun lili yaaKızlar liliyle konuşmuştum sabah şimdiden aradım ama oğluş yanında o yüzden detayları yazdı buraya kopyalıyorum merak etmişsiniz çünkü...
Ogretmeniyle konuştum, Ege'yi cimcikleyen çocuğu kenara çekmiş konuşmuş. Cocuk Ege'den 1 yaş küçük. Itiraf etmis yaptığını. Normalde sınıfları ayrı, sinema saatinde yan yana geldiklerinde yapmış.
Ben ailesini çağırın dedim, babası askermis ve goreve gitmiş. Annesi de calisiyormus oyuzden aile okula gelemedi.. Çocuğun babasi asker olduğu için ve göreve gittiği için çocuk hırçınlaşmış...
Bu ikinci oldu birde
Aksam ben ailesini aricam bu konuyu konusucam ve sizin okula geldiğinizden de bahsedicem dedi. Lütfen dedim bu konuyla ilgilenin..
Babası farketse bunu ben ne cevap veririm kendisine. Benim yaptığımı bile düşünebilir belli olmaz sağ solu dedim.
.
.
Ama çok kötü oldum inan
.
Ege kendini savunmuyor, böyle bişi yaşıyor ama bize anlatmiyor. Ogretmenine de anlatmiyor
Söylemek istemedim anne diyor. Bundan sonra sana kim zarar verirse bana soyliceksin bana söz ver dedim. Söz anne dedi. Çağla ogretmenime de soylimi dedi, elbette Çağla ogretmeninede soyliceksin dedim. Bak ben bugun is yerinde cok üzüldüm ağladım dedim. Annenin uzulmesini istemiyorsan bana kim sana zarar verirse korkmadan anlatacaksin tamam mi annecim dedim. Aglamaya başladı. Boynuma sarıldı söz dedi
naptın kısss 2 ye kadarrr
kesin temizlktirrrrr
ana gerçek mii
kıssss
memnunmusun
saçlarına bir zararı oldumu
benim saçlarım röfle yaptırmıştım ondan sonra saçlarımı hiç toparlanmadı
hep fön çektirmem gerekiyorrr birde çok kabarıyorrrrrrrr
kuaför
bunların hepsi geçer dedi inan kuoföre güvenmesem düşünmmem (not röfleyi arkadaşım vardı onun tanıdığına yaptırdım ee bilmediğin yere yaptırısan sonuç böyle olurr)
Kızlar liliyle konuşmuştum sabah şimdiden aradım ama oğluş yanında o yüzden detayları yazdı buraya kopyalıyorum merak etmişsiniz çünkü...
Bu ikinci oldu birde
.
.
Ama çok kötü oldum inan
.
kıskanıyormuyuz neeeeeeee
Bu ikinci oldu birde
.
.
Ama çok kötü oldum inan
.
Bir kaç gün önce oğlumun dizinin üstünde morluk izi gördüm küçük..
Buraya ne oldu oğlum diye sorduğum da cewap wermediii....
Şu ann ağlıyorumm çopk moralim bozuk..
Annem de bugünn kalçasında ve bacağının arka kısmında görmüşş aynısını,
bi şekildee ağzından lafı almışşş...
Konuşamıyorumm çok kötüyümmmm
Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...
Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...
rabbim hepimize yardımcı olsun...
yokkk kemmmm kümmmm
gece 12 de geldik misafirlikteydikkk
sahura kalmadımmmm yedim içtim yattımm:26::26::26::26:
ben memnunum canım hemde çok memnunum
kaç senedir bende hep araştırır dururum hep birilerin olumsuz bişey söyler vazgeçerim
en son ocak ayında dedimki saç yansa bile yaptırıcam en olmadı peruk alırım diye düşündüm yeminlen
sonra işte yaptırdım
benim saçık normalde hem çok fazla hem çok kabarık hemde enteresan işte fön çekmeden mümkün değil açık bırakamam saçı
bıkmıştım artık bu durumdan toplamaktan saçlarımın kenarları açıldı o derece
neyse sözün özü yaptırdım ve o dönem artık sürekli fön çektirmekten ve düzleştirmekten saçım resmen lastik gibi olmaya başlamıştı
şuan çok rahatım özel şampuan ve kremi var onları kullanıyorum
yıkadıktan sonra sadece kurutuyorum ama kurtuma makinesini saçın yukarısından tutarak kurutuyorum bu kadar
bir dahaki yıkamaya kadar saç düz kalıyor tabi bağlayarak toplarsan iz oluyor o ayrı o zamanda düzleştiriciyi bir iki gezdiriyorum saça o kadar
saçtaki keratin ısı ile etkiye geçiyor bu yüzden yani.
ben birde ayda bir boyatıyorum saçı nerdeyse ama hiç bozulma yok...
olabilir efemm :44:
Umarım çözer okul yönetimi bu durum
Paşamda annesi ile artık herşeyi paylaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?