Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hoşgeldin cnm öncelikle aramızzaaa

5 yıl dediğin nedir

göz açıp kapayıncaya kadar biterrrrrrrrrr

Kızlar liliyle konuşmuştum sabah şimdiden aradım ama oğluş yanında o yüzden detayları yazdı buraya kopyalıyorum merak etmişsiniz çünkü...

Ogretmeniyle konuştum, Ege'yi cimcikleyen çocuğu kenara çekmiş konuşmuş. Cocuk Ege'den 1 yaş küçük. Itiraf etmis yaptığını. Normalde sınıfları ayrı, sinema saatinde yan yana geldiklerinde yapmış.
Ben ailesini çağırın dedim, babası askermis ve goreve gitmiş. Annesi de calisiyormus oyuzden aile okula gelemedi.. Çocuğun babasi asker olduğu için ve göreve gittiği için çocuk hırçınlaşmış...
Iyi de neden sadece Ege de başkasına değil dimi ?
Bu ikinci oldu birde
Aksam ben ailesini aricam bu konuyu konusucam ve sizin okula geldiğinizden de bahsedicem dedi. Lütfen dedim bu konuyla ilgilenin..
Babası farketse bunu ben ne cevap veririm kendisine. Benim yaptığımı bile düşünebilir belli olmaz sağ solu dedim.
.

Ben ailesiyle konusup size geri dönucem merak etmeyin dedi
.

Ama çok kötü oldum inan
.

Ege kendini savunmuyor, böyle bişi yaşıyor ama bize anlatmiyor. Ogretmenine de anlatmiyor

Söylemek istemedim anne diyor. Bundan sonra sana kim zarar verirse bana soyliceksin bana söz ver dedim. Söz anne dedi. Çağla ogretmenime de soylimi dedi, elbette Çağla ogretmeninede soyliceksin dedim. Bak ben bugun is yerinde cok üzüldüm ağladım dedim. Annenin uzulmesini istemiyorsan bana kim sana zarar verirse korkmadan anlatacaksin tamam mi annecim dedim. Aglamaya başladı. Boynuma sarıldı söz dedi

sorun ne bilmiyorum amma

neyse ben akşam ararım lilynnnnn

naprsınnnnnnnnn

bakem

anlatıverrrrrrr
kandil simidi yiyorum sne tatlımmm :125::125:
oyyy kıyamam çocuğu da korkttun lili yaa

ben memnunum canım hemde çok memnunum

kaç senedir bende hep araştırır dururum hep birilerin olumsuz bişey söyler vazgeçerim

en son ocak ayında dedimki saç yansa bile yaptırıcam en olmadı peruk alırım diye düşündüm yeminlen

sonra işte yaptırdım

benim saçık normalde hem çok fazla hem çok kabarık hemde enteresan işte fön çekmeden mümkün değil açık bırakamam saçı

bıkmıştım artık bu durumdan toplamaktan saçlarımın kenarları açıldı o derece

neyse sözün özü yaptırdım ve o dönem artık sürekli fön çektirmekten ve düzleştirmekten saçım resmen lastik gibi olmaya başlamıştı

şuan çok rahatım özel şampuan ve kremi var onları kullanıyorum

yıkadıktan sonra sadece kurutuyorum ama kurtuma makinesini saçın yukarısından tutarak kurutuyorum bu kadar

bir dahaki yıkamaya kadar saç düz kalıyor tabi bağlayarak toplarsan iz oluyor o ayrı o zamanda düzleştiriciyi bir iki gezdiriyorum saça o kadar

saçtaki keratin ısı ile etkiye geçiyor bu yüzden yani.

ben birde ayda bir boyatıyorum saçı nerdeyse ama hiç bozulma yok...

oyyy kıyamamm kuzuya yaaaa

korkmuşşş demekkiiii

kıskanıyormuyuz neeeeeeee

olabilir efemm :44:

Umarım çözer okul yönetimi bu durum
Paşamda annesi ile artık herşeyi paylaşır

of of okudum

çok sinir bozucu bir durmmmmmmm

yokkk kemmmm kümmmm

gece 12 de geldik misafirlikteydikkk

sahura kalmadımmmm yedim içtim yattımm:26::26::26::26:

allah kabul etsinnnnnnnnn

bende yaptıracak gibiyim vallla

birde keratin saçı besliyor zatennnnnnnn

Vefaaaaaaaaaaaaaaaaa bosta kutun dolu boşalt mesaj atamıyommmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…