Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

fulya cım ve vefa cım ..Allah kabul etsin oruçlarınızı..

kimseler gelmiyor ..bugün bi durgunluk var..lili ciğim de gelmedi..ne konuştu merak ediyorum okulda..

allah razı olsun canım
bende merak ediyorum

migren mi zor be güzelim çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız halledersin
bizimde burda 8,15te sanırım

nasya ....çok üzel ismiii yaaaa

bizi neler bekliyor bakalımmm

nasıl evin yerleştin mutlumusunnn

vefa senin kuzu küçük dimi

çok şükür canım 1 sene önce yerleştim herşey yolunda rabbim yuvalarımızdan huzuru sağlığı eksik etmesin inşaallah.en son duyduğumda sende ev almıştın nasıl memnunmusun evinden .

evet canım bende eve gireli 14 ay olduu memnunummm şükür ödemelerimiz bitsin tekk,,insanın kendi evi gibisi yokk

bende geçen hafta samsundaydım halamda tokata gitti gezmeye,,halam 3 yıl görev yapmıştıı tokattaa

samsun yakın bizede 2 saat sürüyo araçla,bizde geçen ay samsundaydık yaza düşünüyoruz inş yine gitmeyi yolunuz düşerse tokata ta beklerim canım.

ne kadarlık krediniz canım

Rabbim hepimize allah ödeme kolaylığı versin

başlandımı bitiyor bizde alalı 6 ay oldu

çocuklar büyüyo canım nasya 1 sınıfta oğlanda kreşte bu sene nasyadan dolayı zorlandık biraz ama şükür çözdü okumayı yazmayı.
anlamı ne ki naysa nın ..değişik bir isim..ilk duydum
:26::26::26::26::26:
ne yaptı kızçem ya...zaten üzüldüm..inşallah daha çok üzülmez..öğretmenlerin ağzının payını verir..nerdeymiş bu öğretmenler arkadaşı bunları yaparken..nereye bakıyorlarmış..tavana mı

nasya ....çok üzel ismiii yaaaa

bizi neler bekliyor bakalımmm

nasıl evin yerleştin mutlumusunnn
nereye yerleşti nasya
hangi il..:26::26:

samsun yakın bizede 2 saat sürüyo araçla,bizde geçen ay samsundaydık yaza düşünüyoruz inş yine gitmeyi yolunuz düşerse tokata ta beklerim canım.

anam tokat lımısın

benim eşim tokatlı..kayınvalidem ve kayınpeder de orda doğma büyüme..merkez..

nasyanın anlamı hira mağrasında açan çiçek demek canım evet tokatlıyım erbaa ilçesinde oturuyoruz.

nasyanın anlamı hira mağrasında açan çiçek demek canım evet tokatlıyım erbaa ilçesinde oturuyoruz.

anlamı güzelmiş...güzel bulmuşsun ismi.

oğluşunun adı nedir..

erbaa da güzelmiş..öyle duyuyorum akrabalarımızdan..

ne kadarlık krediniz canım

Rabbim hepimize allah ödeme kolaylığı versin

başlandımı bitiyor bizde alalı 6 ay oldu
70 lira çektik 5 yıl 1450 ödüyoruz canımmm,,,hepimizinkine versin kolaylık inşallahh

erbaada ben bi türbeye gitmiştimmmm teyzem adakı vardı abime onun içinn kurban kesmişlerdii seneler önce

anlamı güzelmiş...güzel bulmuşsun ismi.

oğluşunun adı nedir..

erbaa da güzelmiş..öyle duyuyorum akrabalarımızdan..
oğlumun adı Necati Yasin canım rahmetli babamın adı necati yasinide biz koyduk.evet erbaa çok güzel şirin bir yerdir.
70 lira çektik 5 yıl 1450 ödüyoruz canımmm,,,hepimizinkine versin kolaylık inşallahh

erbaada ben bi türbeye gitmiştimmmm teyzem adakı vardı abime onun içinn kurban kesmişlerdii seneler önce

5 yıl da bizim var kredi gözümde büyüyo bazen hiç bitmicek gibi geliyo,buralara kadar geldin demek vefam

ana gerçek mii

kıssss

memnunmusun

saçlarına bir zararı oldumu

benim saçlarım röfle yaptırmıştım ondan sonra saçlarımı hiç toparlanmadı

hep fön çektirmem gerekiyorrr birde çok kabarıyorrrrrrrr

kuaför

bunların hepsi geçer dedi inan kuoföre güvenmesem düşünmmem (not röfleyi arkadaşım vardı onun tanıdığına yaptırdım ee bilmediğin yere yaptırısan sonuç böyle olurr)

evet canım gelmişitimmmm
selam kızlarrr

napıyonuzzzz

ben sıyırmış durumdayımmmmmmmmmm

bende uyku modundayımmmm balllımmmm

yasemin bende sıyırmış durumdayım

nasya seninde evin hayırlı olsun rabbim ödeme kolaylığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…