- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
fulya cım ve vefa cım ..Allah kabul etsin oruçlarınızı..
kimseler gelmiyor ..bugün bi durgunluk var..lili ciğim de gelmedi..ne konuştu merak ediyorum okulda..
ayy maşallah allah kabul etsin canımm
benimde sıkıntım yok
migrenim oluyor ondan korkuyorummm
ben uşaktayımmm 8de okunuyorrr
sağol arkadaşımm çocukları büyüttün değilmi kızının adı değişikti yanılmıyorum değilmii
ayyyy görmedimmmm
kuzummm numarasını versene bebeğimmmm
nasya ....çok üzel ismiii yaaaa
bizi neler bekliyor bakalımmm
nasıl evin yerleştin mutlumusunnn
çok şükür canım 1 sene önce yerleştim herşey yolunda rabbim yuvalarımızdan huzuru sağlığı eksik etmesin inşaallah.en son duyduğumda sende ev almıştın nasıl memnunmusun evinden .
evet canım bende eve gireli 14 ay olduu memnunummm şükür ödemelerimiz bitsin tekk,,insanın kendi evi gibisi yokk
bende geçen hafta samsundaydım halamda tokata gitti gezmeye,,halam 3 yıl görev yapmıştıı tokattaa
evet canım bende eve gireli 14 ay olduu memnunummm şükür ödemelerimiz bitsin tekk,,insanın kendi evi gibisi yokk
bende geçen hafta samsundaydım halamda tokata gitti gezmeye,,halam 3 yıl görev yapmıştıı tokattaa
anlamı ne ki naysa nın ..değişik bir isim..ilk duydumçocuklar büyüyo canım nasya 1 sınıfta oğlanda kreşte bu sene nasyadan dolayı zorlandık biraz ama şükür çözdü okumayı yazmayı.
:26::26::26::26::26:yok canımmm
nereye yerleşti nasyanasya ....çok üzel ismiii yaaaa
bizi neler bekliyor bakalımmm
nasıl evin yerleştin mutlumusunnn
samsun yakın bizede 2 saat sürüyo araçla,bizde geçen ay samsundaydık yaza düşünüyoruz inş yine gitmeyi yolunuz düşerse tokata ta beklerim canım.
anlamı ne ki naysa nın ..değişik bir isim..ilk duydum
:26::26::26::26::26:
ne yaptı kızçem ya...zaten üzüldüm..inşallah daha çok üzülmez..öğretmenlerin ağzının payını verir..nerdeymiş bu öğretmenler arkadaşı bunları yaparken..nereye bakıyorlarmış..tavana mı
nereye yerleşti nasya
hangi il..:26::26:
nasyanın anlamı hira mağrasında açan çiçek demek canım evet tokatlıyım erbaa ilçesinde oturuyoruz.
70 lira çektik 5 yıl 1450 ödüyoruz canımmm,,,hepimizinkine versin kolaylık inşallahhne kadarlık krediniz canım
Rabbim hepimize allah ödeme kolaylığı versin
başlandımı bitiyor bizde alalı 6 ay oldu
nasyanın anlamı hira mağrasında açan çiçek demek canım evet tokatlıyım erbaa ilçesinde oturuyoruz.
allah razı olsun canım
bende merak ediyorum
migren mi zor be güzelim çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız halledersin
bizimde burda 8,15te sanırım
vefa senin kuzu küçük dimi
oğlumun adı Necati Yasin canım rahmetli babamın adı necati yasinide biz koyduk.evet erbaa çok güzel şirin bir yerdir.anlamı güzelmiş...güzel bulmuşsun ismi.
oğluşunun adı nedir..
erbaa da güzelmiş..öyle duyuyorum akrabalarımızdan..
70 lira çektik 5 yıl 1450 ödüyoruz canımmm,,,hepimizinkine versin kolaylık inşallahh
erbaada ben bi türbeye gitmiştimmmm teyzem adakı vardı abime onun içinn kurban kesmişlerdii seneler önce
var tabiii yasminim ocak ayında yaptırdım ben...
benim saçlarımda şuan bu fön var Ocak ayı önceki resimlerime bak face den saçlar hep topluydu ben bu fön sayesinde açabildim saçlarımı, istediğini sorabilirsin şekerim....
evet canım gelmişitimmmmoğlumun adı Necati Yasin canım rahmetli babamın adı necati yasinide biz koyduk.evet erbaa çok güzel şirin bir yerdir.
5 yıl da bizim var kredi gözümde büyüyo bazen hiç bitmicek gibi geliyo,buralara kadar geldin demek vefam
selam kızlarrr
napıyonuzzzz
ben sıyırmış durumdayımmmmmmmmmm
evet canım gelmişitimmmm
bende uyku modundayımmmm balllımmmm
evet canım gelmişitimmmm
bende uyku modundayımmmm balllımmmm
hadi uyuyalım vefaaa ..
vefa twister napıor
yasemin bende sıyırmış durumdayım
nasya seninde evin hayırlı olsun rabbim ödeme kolaylığı versin
ben boş boş nette takılıyorum yasminnn .bugün iş yokkk.
zaman bile gecmiyorrrr ...
ne uykusu işşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen niye bana selam sabah vermiyom bakemmmmmmm
n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?