amin zelişim amin hele en son çocuk cinayeti haberlerinden sonra psikopata bağladım
güvensiz yetişecekmiş cocukkk hiçç umrum değil
yetişsin özgüveni olmayacakmış olmasın arkadaş
dışarda herkes benim gözümde birer sapık
o yüzden kimseyle konuşma sana bişi vermeye kalkan olursa asla alma kendini öptürme dedim
geçen avmde babanesiyel gezerken adamın biri aynı kızıma benziyorsun bi kere öpüm demiş
elada hayır sen yabancısın öpemessin annem kızıyo demiş öptürmemiş
kv diyoki herkes sapık diil öpseydi ne var rezil oldum orada iye
ister rezil ol ister rüsva öpmeyecek kızımı kimse dedim
canım ya..ben çocuk cinayeti haberi falan duymadım..yine mi ya..Allah ım korusun ..Allah sonumuzu hayır etsin..Şeytana uydurmasın
amin zelişim amin hele en son çocuk cinayeti haberlerinden sonra psikopata bağladım
güvensiz yetişecekmiş cocukkk hiçç umrum değil
yetişsin özgüveni olmayacakmış olmasın arkadaş
dışarda herkes benim gözümde birer sapık
o yüzden kimseyle konuşma sana bişi vermeye kalkan olursa asla alma kendini öptürme dedim
geçen avmde babanesiyel gezerken adamın biri aynı kızıma benziyorsun bi kere öpüm demiş
elada hayır sen yabancısın öpemessin annem kızıyo demiş öptürmemiş
kv diyoki herkes sapık diil öpseydi ne var rezil oldum orada iye
ister rezil ol ister rüsva öpmeyecek kızımı kimse dedim
bencede kimseye öptürmesin kendisini .adam ii niyetli mi kötü niyetlimi nerden bilicez ki ,onu bırak belki de hepatitli adam .
adanada 6 yasında bi kız cocugunu ,25 yasında bi akrabası kacırıyor canım . sonra cocuga işkence ediyor .sonra kollarını baglayıp bıcaklıyor .sonra ölmeyince boguyor cocugu. öldükten sonra bir kısmını vucudunun yakıyor .
böylelerini aslında meydanlarda sallandıracaksın anasını ....
[sıze=2]genic aradı kızlar hepinize çok slmı varrr paşamız iki aylık olmuş nasıl tatlı tatlı aglıyo telde
hem benle konuştu hem onu emzirdi valla
bir ay sonra aranızdayım çok özledim dedi
mevlüt okutmuş 45 günlükken
kvsinin gelip gitmediğindene üzülmüş ama tkmıyo güçlü arkadaşım iki çocukla da tek başına garibim...
Hepinize çok selamı var arkadaşlarrrr
vefa senle telde görüşmek istiyormuş canım
hepimizin teli var onda bi seninki yokmuş istersen özelden yazıcam genicin telinşi[/sıze]
[sıze=2]genic aradı kızlar hepinize çok slmı varrr paşamız iki aylık olmuş nasıl tatlı tatlı aglıyo telde
hem benle konuştu hem onu emzirdi valla
bir ay sonra aranızdayım çok özledim dedi
mevlüt okutmuş 45 günlükken
kvsinin gelip gitmediğindene üzülmüş ama tkmıyo güçlü arkadaşım iki çocukla da tek başına garibim...
Hepinize çok selamı var arkadaşlarrrr
vefa senle telde görüşmek istiyormuş canım
hepimizin teli var onda bi seninki yokmuş istersen özelden yazıcam genicin telinşi[/sıze]
kızlarrr nerdesinizzzzzzz ??????
kızlarrr nerdesinizzzzzzz ??????
Şimdi geldim ben
bu hafta benim çok yoğunnnnnn kızlarrr
oyyyy oyyy başım ağrımadannn akşam olsa iii
oruç zorladı beniii
bu hafta benim çok yoğunnnnnn kızlarrr
oyyyy oyyy başım ağrımadannn akşam olsa iii
oruç zorladı beniii
bende niyetliim canım şükür şimdilik bir sıkıntım yok
sen nerde oturuyordun vefacım iftar kaçta okunuyor
ayy maşallah allah kabul etsin canımm
bende niyetliim canım şükür şimdilik bir sıkıntım yok
sen nerde oturuyordun vefacım iftar kaçta okunuyor
sağol arkadaşımm çocukları büyüttün değilmi kızının adı değişikti yanılmıyorum değilmiiallah kabul etsin orucunu canım.
ayyyy görmedimmmmVefaaaaaaaaaaaaa genic aradı dedim numaranı istiyo dedim hiç oralı olmadınnnn
numarasını özelden yazayımmı dedimmmm huuu uyuyonmu:47
çocuklar büyüyo canım nasya 1 sınıfta oğlanda kreşte bu sene nasyadan dolayı zorlandık biraz ama şükür çözdü okumayı yazmayı.sağol arkadaşımm çocukları büyüttün değilmi kızının adı değişikti yanılmıyorum değilmii
çocuklar büyüyo canım nasya 1 sınıfta oğlanda kreşte bu sene nasyadan dolayı zorlandık biraz ama şükür çözdü okumayı yazmayı.
nasya ....çok üzel ismiii yaaaa
bizi neler bekliyor bakalımmm
nasıl evin yerleştin mutlumusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?