Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aslında son zamanlarda buralardayım ama pek karşılaşmıyoruz. Sen ne yapıyorsun?? Bir yaz gelse tatillere gitsek… o günler gelir mi ki?

ayyyy hiç sorma canım yaa her akşam bunu düşünür oldum sanırım çok ihtiyacım var tatile
ama henüz rezerve filanda yaptırmadık
kızım geçen seneki oteli istiyor yine bakalım ramazan bayramında yada eylülde düşünüyoruz
yaz gelsinnnnnnnn artıkkkkkkkk

kahve bende söyledim gelecek inşallah ipek
senle tanışmadık sanırım
ben çalışan anneyim kamuda çalışıyorum
bir oğlum var 6 yaşında

kızlar bu ay sonu izmir seferihisarda eşim seminerde görevlendirildi
5 yıldızlı bir otel oğlanla sizde gelin diyor 5 günlüğüne gitsem mi karar veremedim

canımmm bizde ramazan bayramı haftasını birleştirip gidiyoruz biliyorsunya

bu sayede senelik iznimede dokunmamaış olacağımmm

sonra yılın belli zamanlarında kullanırım izinlerimi

hangi otel ben de farklı bir arayıştayım. fikir olur belki..
nerede?

Tatil planları, ben daha hiç plan yapmadım..
Ne zaman izin kullanacağım bile belli değilll

canımmm bizde ramazan bayramı haftasını birleştirip gidiyoruz biliyorsunya

bu sayede senelik iznimede dokunmamaış olacağımmm

sonra yılın belli zamanlarında kullanırım izinlerimi

Ben de bu sene ayarlayabilirsem ramazanı birleştirmeyi düşünüyorum. Ama ben hiç erken rezervasyondan falan yaralanamıyorum. Son hafta belli oluyor benim iznim. Hatta son birkaç günde kesinlik kazanıyor. Böyle aylar öncesinden plan yapanlara çok özeniyorum.

hadi yaaa İzmir meselesi ne oldu peki

canım bizimde çok net değil aslında ama iptal sigortası yaptırdım otel girişine 24 saat kalana kadar koşulsuz vazgeçme hakkımız var bende buna güvenerek ödedim bile tatil parasını

Canım sen de oğluşu alıp gitsene bir yerlere. İkiniz için de mükemmel olur.
Hem aslında hani durumunuzu bilmiyorum ama babası da katılsa oğlun için çok güzel olur.

Aldığın tatil paketi kapsamında değil mi iptal sigortası. Yani benim bildiğim acenteden ayarlarsan ki genelde öyle yapıyoruz biz de çok geçerli nedenlerde bir süre kala yardımcı oluyorlar. Ama hiç o duruma düşmemek lazım tabi. Ben bir tatilimde gittiğim oteli beğenmedim de acentem yakın civarda uygun otel bulamadı. He buldu birini de fiyatı çok astronomikti. Benim de ayağım alışmış hep ETS den yapıyorum ama sanki diğer acentelerin alternatifleri daha geniş. ETS zayıf kalıyor artık. Bakalım bu sene değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…