Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hoşgeldin zelişcim nasılsın tatlım

hoşbulduk canım çok saol iyiyim sen nasılsın canımcımmmm

benimde belli değilll nasıl yapacağız bilmiyorummm:44::44::44::44:

senin eşinin izni de kalmadı dimi vefaaaa ancak sizde bayramı kullanabilirsiniz belkimmmm

Bende ETS den yaptırdım canım. Evet dediğin gibi paket içinde otele girişten 72 saat öncesine kadar iptal edilebilir deniyor sözleşmede ancak bir de üzerine ben iptal sigortası yaptırdım daha garanti olsun diye böylelikle 24 saat öncesine kadar iptal hakkımız oldu...

Var mı gidip tavsiye ettiğin oteller?

Aslında yaşamadan bilinmez ama sanki olabilitesi mümkün gibi… yani çocuk için unutulmaz bir şey olur ve hakkı da aslında.

kesinlikle katılıyorum bunaaaa

hatta bu durumda bir arkadaşım var baya sorunlu bir boşanma yaşadılar aslında ama

ayda bir kez anne baba çocuk birlikte yemek yiyorlar

amaç aslında çocukla ilgili konuları onunda katıldığı bir ortamda konuşmak

bunu onlara gittikleri danışman yaptırmıştı ilk etapta çocuğa çok iyi geldiğini görünce devam ediyorlar şimdi

bence çok da güzel oluyorböylesiii

Günaydın. Sen de mi geldin?? Bdv de dolanıp duruyordun. Hiç bir şey yok. Geçen hafta baya ekşın vardı. Bu hafta durgun.

hım hım geldim..bdvye artık yorum yazasım gelmiyor nedense çok sıkıyor beni orası laf anlamayan konu sahipleri oluyo

Son düzenleme:

Bence de çok önemli ama Türk insanı zor yapar bunu. Hele de taraflardan biri ya da ikisi birden evlendiyse. Tamamen kendi egolarımız için çocuğu harcıyoruz aslında. Ben yapabilir miydim bilmiyorum ama sonuna kadar hakkı ve bu hakkı yaşatmamak onun hayatından çalmak.

Daha belli değil işteee
Canım sen de oğluşu alıp gitsene bir yerlere. İkiniz için de mükemmel olur.
Hem aslında hani durumunuzu bilmiyorum ama babası da katılsa oğlun için çok güzel olur.
Babasıda mı
BenIpek'cim bu mümkün değil..
Sanki hiç boşanmamışız gibi ben o insanla asla yan yana gelmem..
Yeterince muhattap olmak zorunda kalıyorum zaten
Zaten aile böyle bir şeye asla müsade etmez..

benimde belli değilll nasıl yapacağız bilmiyorummm:44::44::44::44:
Offf kader arkadaşım benimmm
günaydınlarrrrrr
Günaydın tanışıyor muyuzz

günaydınnnnnn tatlışlarrrrrr

günaydın pompişimmmmmm

eğer bahsettiğim arkadaşım yapmasaydı çocuğunun durumu çok kötüye gitmeye başlamıştı hiç kolay değil çünküüü çocuk açısından da ebebeynler açısından da Allah kolaylık versinnn

Ben olsam yapardım ama şimdiki eşimle olsa yaniiii (ama Allah bozmasın diyelim yinede )

Her bölgeye açığım aslında Karadeniz hariç. Bir de otelde taşkın Ruslar olmazsa ayrıca sevinirim.

Eğer gitmsdiyseniz Ayvalı'ğa gidin

Ama orada da pek herşey dahil koseptli otel bulmak zor sanırım

ancak ben tekrar gitsem yine oda kahvaltı olan bir yere giderim çünkü yemek anlamında seçenekler oldukça iyi ve fiyat olarak da uçuk değil

ayrıca gezilecek yerlerden dolayı sürekli otele tıkılıp kalmıyor insan her gün başka yerden denize girilebilir

hangi otel ben de farklı bir arayıştayım. fikir olur belki..
nerede?

ALANYA DA OTEL ÇOK ÇOK KONFORLU DİİLDİ AMA YEMEKLERİ YAVUZU ÇOCUKLAR İÇİN ANİMASYONLARI ÇOK ÇOK İYİYDİ ELA HALA ORAYI SAYIKLIYOR YANİ O DERECE http://www.greenpeacehotel.com/ BURASI CANIM BİR BAK İSTERSEN FİYATIDA ÇOK UYGUN ACENTELERLE DE ANLAŞABİLİRSİN

günaydınlarrrrrr
aa günaydınn nn gözüm bi yerden ısırıyorrr sziiiii
5 gün izin kaldı canımcımmm

yanında çalışan arkadaşı hapse girince işe çağırdılarr geriii,pazarları mesai yaparsa izini artırabilir
günaydınnnnnn tatlışlarrrrrr
günaydınnn

Canım sen daha iyi bilirsin tabi yine söylüyorum yaşamadan bilinmez. Benim ailem nasıl yorumlardı bilmiyorum ama kaç yaşına gelmiş insanlarız diyesi geliyor bir taraftan da..
Sen hafta sonları falan olabildiğince 3 lü planlar. Sevmek zorunda değilsin kesinlikle ama onun babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…