Canım sen de oğluşu alıp gitsene bir yerlere. İkiniz için de mükemmel olur.
Hem aslında hani durumunuzu bilmiyorum ama babası da katılsa oğlun için çok güzel olur.
heheeee sonra öldürsün lili adamı
hoşgeldin zelişcim nasılsın tatlım
benimde belli değilll nasıl yapacağız bilmiyorummm:44::44::44::44:
Aldığın tatil paketi kapsamında değil mi iptal sigortası. Yani benim bildiğim acenteden ayarlarsan ki genelde öyle yapıyoruz biz de çok geçerli nedenlerde bir süre kala yardımcı oluyorlar. Ama hiç o duruma düşmemek lazım tabi. Ben bir tatilimde gittiğim oteli beğenmedim de acentem yakın civarda uygun otel bulamadı. He buldu birini de fiyatı çok astronomikti. Benim de ayağım alışmış hep ETS den yapıyorum ama sanki diğer acentelerin alternatifleri daha geniş. ETS zayıf kalıyor artık. Bakalım bu sene değiştireceğim.
günaydınlarrrrrr
hoşbulduk canım çok saol iyiyim sen nasılsın canımcımmmm
senin eşinin izni de kalmadı dimi vefaaaa ancak sizde bayramı kullanabilirsiniz belkimmmm
Bende ETS den yaptırdım canım. Evet dediğin gibi paket içinde otele girişten 72 saat öncesine kadar iptal edilebilir deniyor sözleşmede ancak bir de üzerine ben iptal sigortası yaptırdım daha garanti olsun diye böylelikle 24 saat öncesine kadar iptal hakkımız oldu...
Aslında yaşamadan bilinmez ama sanki olabilitesi mümkün gibi… yani çocuk için unutulmaz bir şey olur ve hakkı da aslında.
Var mı gidip tavsiye ettiğin oteller?
Günaydın. Sen de mi geldin?? Bdv de dolanıp duruyordun. Hiç bir şey yok. Geçen hafta baya ekşın vardı. Bu hafta durgun.
kesinlikle katılıyorum bunaaaa
hatta bu durumda bir arkadaşım var baya sorunlu bir boşanma yaşadılar aslında ama
ayda bir kez anne baba çocuk birlikte yemek yiyorlar
amaç aslında çocukla ilgili konuları onunda katıldığı bir ortamda konuşmak
bunu onlara gittikleri danışman yaptırmıştı ilk etapta çocuğa çok iyi geldiğini görünce devam ediyorlar şimdi
bence çok da güzel oluyorböylesiii
hangi bölgeye gideceksinizzz
günaydınnnnnn tatlışlarrrrrr
Daha belli değil işteeehadi yaaa İzmir meselesi ne oldu peki
canım bizimde çok net değil aslında ama iptal sigortası yaptırdım otel girişine 24 saat kalana kadar koşulsuz vazgeçme hakkımız var bende buna güvenerek ödedim bile tatil parasını
Babasıda mıCanım sen de oğluşu alıp gitsene bir yerlere. İkiniz için de mükemmel olur.
Hem aslında hani durumunuzu bilmiyorum ama babası da katılsa oğlun için çok güzel olur.
Offf kader arkadaşım benimmmbenimde belli değilll nasıl yapacağız bilmiyorummm:44::44::44::44:
Günaydın tanışıyor muyuzzgünaydınlarrrrrr
günaydınnnnnn tatlışlarrrrrr
Bence de çok önemli ama Türk insanı zor yapar bunu. Hele de taraflardan biri ya da ikisi birden evlendiyse. Tamamen kendi egolarımız için çocuğu harcıyoruz aslında. Ben yapabilir miydim bilmiyorum ama sonuna kadar hakkı ve bu hakkı yaşatmamak onun hayatından çalmak.
Senin nickini görünce aklıma Hilal Cebeci gereksiz kadını geliyor..
günaydın pompişimmmmmm
)
Her bölgeye açığım aslında Karadeniz hariç. Bir de otelde taşkın Ruslar olmazsa ayrıca sevinirim.
hangi otel ben de farklı bir arayıştayım. fikir olur belki..
nerede?
aa günaydınn nn gözüm bi yerden ısırıyorrr sziiiiigünaydınlarrrrrr
5 gün izin kaldı canımcımmmhoşbulduk canım çok saol iyiyim sen nasılsın canımcımmmm
senin eşinin izni de kalmadı dimi vefaaaa ancak sizde bayramı kullanabilirsiniz belkimmmm
Bende ETS den yaptırdım canım. Evet dediğin gibi paket içinde otele girişten 72 saat öncesine kadar iptal edilebilir deniyor sözleşmede ancak bir de üzerine ben iptal sigortası yaptırdım daha garanti olsun diye böylelikle 24 saat öncesine kadar iptal hakkımız oldu...
günaydınnngünaydınnnnnn tatlışlarrrrrr
Daha belli değil işteee
Babasıda mı
BenIpek'cim bu mümkün değil..
Sanki hiç boşanmamışız gibi ben o insanla asla yan yana gelmem..
Yeterince muhattap olmak zorunda kalıyorum zaten
Zaten aile böyle bir şeye asla müsade etmez..
Offf kader arkadaşım benimmm
Günaydın tanışıyor muyuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?