- 30 Nisan 2014
- 47
- 6
- 28
arkadaşlar merhaba, bende çalışan bir anneyim maalesefhem işimi hemde yöneticilerimi sevmiyorum ama çalışmaya mecbur olduğum için buradayım.
çocuğum 3 yaşında annem bakıyor:) sabah evden çıkarken akşam onunla çok ilgileneceğim diyerek çıkıyorum akşam olunca ise elim kolum kalkmıyorişten dolayı psikolojim de çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olanınız yada bana yardım edebilecek olanınız var mı? :)
Arkadaşlar merhaba, bende çalışan bir anneyim maalesefHem işimi hemde yöneticilerimi sevmiyorum ama çalışmaya mecbur olduğum için buradayım.
Çocuğum 3 yaşında annem bakıyor:) Sabah evden çıkarken akşam onunla çok ilgileneceğim diyerek çıkıyorum akşam olunca ise elim kolum kalkmıyorİşten dolayı psikolojim de çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olanınız yada bana yardım edebilecek olanınız var mı? :)
Siz benim kayınvalideliğime kurban olun besenin işin zor gibi görünüyorrrrrrrrrr
öyle görünüyorrrrrrr
bencedede ama ikinizde cazgırsınız
başta lilyn gibi kv olduktan sonraaaa
Arkadaşlar merhaba, bende çalışan bir anneyim maalesefHem işimi hemde yöneticilerimi sevmiyorum ama çalışmaya mecbur olduğum için buradayım.
Çocuğum 3 yaşında annem bakıyor:) Sabah evden çıkarken akşam onunla çok ilgileneceğim diyerek çıkıyorum akşam olunca ise elim kolum kalkmıyorİşten dolayı psikolojim de çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olanınız yada bana yardım edebilecek olanınız var mı? :)
haftasonu ufak bir tatile çıkıyorusss
nereye kacıyosunuz bakalımmm ,19 mayısı mı birlestirdiniz ????
Nereye nasıl niçinnnn
19 mayısta tatillllllll
3 gün tatillllllllllllll cumartesi,pazar,pazartesiii
evet canımm
afyona yakın gidiyoruz ama olsunnn
değişiklik değişikliktir
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Bende ayaşa yada haymanaya hamama gidesim var ama hafta sonu çok sıcak olacakmış yanarmıyım ki pansiyon kiralayıp kafa dinlerdik ohh dağ havası kaplıca mis
[ı][sıze=3]napin lann[/sıze][/ı]
Nereye nasıl niçinnnn
19 mayısta tatillllllll
3 gün tatillllllllllllll cumartesi,pazar,pazartesiii
sen beni unutuyon hani beni de götürecektşin tatile
hem cumartesi çalışmıyon mu
ayyy ne güzellll ,simdiden ii eglencelerrrr, hatta cocuguna kv dene bırakın tam kaçamak olsun sizin için
kopuyom lan 3 gün tatil yaa dans ediyommmmm gel kopalımmmmmmm:13::13::13::118::118::118::118::122::122::122::122::122:
oğlumun bise ihtiyacııı var yaaa bırakamam kiii:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?