Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Arkadaşlar merhaba, bende çalışan bir anneyim maalesef Hem işimi hemde yöneticilerimi sevmiyorum ama çalışmaya mecbur olduğum için buradayım.
Çocuğum 3 yaşında annem bakıyor:) Sabah evden çıkarken akşam onunla çok ilgileneceğim diyerek çıkıyorum akşam olunca ise elim kolum kalkmıyor İşten dolayı psikolojim de çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olanınız yada bana yardım edebilecek olanınız var mı? :)

hoşgeldin öncelikle
işini sevmiyorsan iş değişikliği yapabilirsin ne iş yapıyorsun bu arada
çocugunda maşallah büyümüş annende bakıyormuş ne güzel şanslısın
nerelisin bu arada

biz kadınların heryere yetmeye çalışan bi çabası var,,ve herşey bizim kontrolümüzde olsun mükemmel olsun istiyorusss

çalışmak zorunluluğunuz olduğunu bilmek ve mutsuz çalışma hayatı zaten başlı başına sizi yoruyordur

iş değiştirme imkanınız yokmu,,,

ev işlerinde eşinizden destek isteyip çocuğunuza ortak vakit ayırmayı deneyinnn

her anne gibi kolay değil yaşam şartlarınız ama kolaylaştırmak bazende bizim elimizdee

senin işin zor gibi görünüyorrrrrrrrrr

öyle görünüyorrrrrrr

bencedede ama ikinizde cazgırsınız

başta lilyn gibi kv olduktan sonraaaa
Siz benim kayınvalideliğime kurban olun be

Ne iş yapıyorsunuz öncelikle onu sorayım, ewet çalışmak zor ama
ewe gelince elim kolum kalkmıyor demeyin.. özellikle yawrunuza karşı, onun size ihtiyacı varr

Bende ayaşa yada haymanaya hamama gidesim var ama hafta sonu çok sıcak olacakmış yanarmıyım ki pansiyon kiralayıp kafa dinlerdik ohh dağ havası kaplıca mis

Bende ayaşa yada haymanaya hamama gidesim var ama hafta sonu çok sıcak olacakmış yanarmıyım ki pansiyon kiralayıp kafa dinlerdik ohh dağ havası kaplıca mis

Haftasonu hava güzel olsun ya,
oğalnı gezdiricem sünnet içinnn

Kocişle tek gitt

Nereye nasıl niçinnnn

19 mayısta tatillllllll

3 gün tatillllllllllllll cumartesi,pazar,pazartesiii

sen beni unutuyon hani beni de götürecektşin tatile

hem cumartesi çalışmıyon mu

sattım yasmin seniii

cmtsi 12de çıkıyorum ögelden sonra
ayyy ne güzellll ,simdiden ii eglencelerrrr, hatta cocuguna kv dene bırakın tam kaçamak olsun sizin için

oğlumun bise ihtiyacııı var yaaa bırakamam kiii:44::44::44::44:

Hava biraz daha iyi olsaydı şurdan bi amasra yapardık ya 1,5-2 saat filan ankaraya
ama henüz havanın hali belli olmadığından hamam yapıp geliriz
vefa sendemi hamama gidicen kaplıca filanmı

Atahan doğunca da böle diyebilcen mi bakalım pompiş çanta gibi yanında taşıyası geliyo insanın valla
hem suçlu hissediyorsun hafta içi yanında olamadığdan tatilkende onsuz hiç bişi yapamıyorsun
annelik böle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…