Lili seninkine kreşte ne öğretiyorlar. Matematik olarak falan.
Seninki seneye 1 e başlayacak demi?
ben akşam 6,30 da evde oluyorum 7,30a kadar yemek faslı sürüyor
evde genellikle çok yorgun diilsem oyun oynamaya çalışıyorum ama hiç bıkmıyo sıpa 3 saat aralıksız evcilik oynasak banamısın demez
bazen dışarı çıkartıyorum yan bahçede ablalarıyla oynuyo ben de onlara bakıyorum
sulu boya kuru boya yapıyoruz,resim panosu alıcam şimdi biraz yazsın çizsin bakalım diye
pasta yapacaz bugün geç olmazsa çilekli nım nım
Vefanın çocuguyla benimki aynı yaştalar 2010haziran benimki
15 ekim 2009 doğumlu.
Bu sene vermicem, bir daha ki seneye başlatıcam ilkokula..
4,5 yaşında şu an ve ders kitapları var okulda..
Orda çubuk yaptırıyor öğretmeni, birde sayıların üzerlerinden falan geçiyorlar..
İngilizce öğreniyor, drama dersi var..
Müzik dersi, dans dersi vs vs..
5 yaş biraz daha fazla görüyor..
Ben oğlan 4 yaş grubunda şu an
Gerçekten çok gidiyorlar üstüne çocukların sanki. Biz direk 1. Sınıfta gördük bunları. Bilmiyorum hangisi doğru artık..
evde sen neler yapıyorsun peki?
mesela takip ettiğiniz dergiler vs var mı?
[sıze=3]bencee sen şu an uğraşma, tatilden gelince topluca ver o kilolarııı[/sıze]
[sıze=3]ben buldum marmara deniziii florya sahiliiiii ahahahahahha[/sıze]
[sıze=3]ewett benimkide çok dakiktir o konuda, bakalım ilkokula başlayınca nasıl olucazz[/sıze]
[sıze=3]ben 6 aylık bebekliğinden beri akşam 9 oldu mu uyuturdum..
Sonra ewet uyanırdı ama uyandı diyede asla salona getirmezdim..
Odasında tekrar uyuturdum, içeriye getirsem uykusu açılacak..
Tv keyfimden çok fedakarlık ettim ben o zamanlar.. (gerçi şu an tv yüzüne baktığım bile yok doğdürüstt)
ama sabahları en geç 8'de ayaktayız, haftasonları ben bilmem 11'lere kadar uyuduğumu..
[/sıze]
aa ben daha büyük sanıyordum
benim de mayıs 2010.
Kreşe gidiyor mu?
yok hala babanesi bakıyor bu eylülde başlayacak kreşe seneyede anaokuluna gidicek
bi kreş araştırıyorum şu an ama çok istekli hemen başlamak istiyo
[sıze=3]senin kız fena ya, benim oğlana görüntülü konuşalım diyii[/sıze]
teli kapattıktan sonrada 10 dk agladı ara anne konuşalım anne kız ne meraklıymışsın dedim.arkadaşım olsun istiyorum sadece dedi...
Bir ara konuşursunuz dedim geçiştirdim kız elden gidiyiiiiii
[sıze=3]gelsinnn gelsinnnnn sen ne kadar engel olsan daaa kızz istiyiiiiii[/sıze]
senin oğlanda pek sessiz sakin bişiye benziyo valla benim kızım avcunun içine alır mum tutturur haberin olsun:)
hatta ankaraya bile taşıtırım onları hahahaha öle bön bön bakakalırsın arkalarından iyi düşün emin misin
teli kapattıktan sonrada 10 dk agladı ara anne konuşalım anne kız ne meraklıymışsın dedim.arkadaşım olsun istiyorum sadece dedi...
Bir ara konuşursunuz dedim geçiştirdim kız elden gidiyiiiiii
Gelsinnn gelsinnnnn sen ne kadar engel olsan daaa kızz istiyiiiiii
Ben warken o dediklerin olmazzz
senin oğlanda pek sessiz sakin bişiye benziyo valla benim kızım avcunun içine alır mum tutturur haberin olsun:)
hatta ankaraya bile taşıtırım onları hahahaha öle bön bön bakakalırsın arkalarından iyi düşün emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?