- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
senin çocuk var sanırım.
Kaç yaşında ki 10 da yatabiliyorsun?
[sıze=3]hmm ewet çocuk olunca daha ayrıntılı bakmak lazım..
Ben gece hayatını sewerim ama çocuk olunca zor gitmekk öyle yee tatilde,
yanında çocuğunu emanet edebileceğin biri olmalıı[/sıze]
[sıze=3] sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum derken anlamadım en demek istediğini..
Ben ayrılalı 1,5 sene oldu zatenn[/sıze]
[sıze=3]hmm kura çekelimmm[/sıze]
3 sene önce ben de gittim holiday resort’a. Gerçekten çok havadar basık değil. Benim de beğendiğim oteller arasındadır. Sadece koyda kalmasından dolayı benim gittiğimde denizi çok soğuktu. Aslında temmuz ortasında gitmiştim ama şans belki de. Odalar falan çok temizdi. Bir de benim için önemli olan odaların halı kaplı olması. Burada da vardı.ben de çok beğendim burayı.
gel biz ikimiz gidelim tatille cnm
sende koca yaok bende koca yokkkkkkkk
kızlar ben göreve gidiyorumm , gelince görüsürüz ...
AYNI FİKİRDEYİM CANIM
BEN GEÇEN SENE DİDİMDE RESORT OTELE GİTMİŞTİM OTELİN HAVUZU DENİZİ VE KONFORU SÜPER
AMA YEMEKLER DAHADA ARTTIRILABİLİRDİ
http://www.etstur.com/Holiday-Resort-Didim
DİDİM ÇOK GÜZELDİ ZELİŞCİM BEN ÇOK BEĞENDİM BODRUMA BİLE GİTTİK GEZDİK
KUŞADASINDA HANGİ OTEL CANIM
BU YIL MERSİNDE GİDİNCE SİLİFKE KIZKALESİNDE BİRKAÇ GÜN KALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ
Ben de bazen duyuyorum gittiğim yerlerde her sene bu otele geliyoruz diye. Ben de her sene farklı yere gidiyorum. Hatta çatlak mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama geçen sene 6 gece kaldım 3 otel değiştirdim. Ben sıkılıyorum yemeklerinden aynı düzenden.
Bu sene 3 otel yerine 2 otele rezervasyon yaptıracağız. Yakın mesafe 2 farklı mekan. Mesela Marmaris Bodrum gibi…
Örnek olarak..3 gece birinde kalacağız,2 gece birinde. 1 gece de gelirken yolda İzmir’de falan kalıyoruz. Geze geze…
3 sene önce ben de gittim Holiday Resort’a. Gerçekten çok havadar basık değil. Benim de beğendiğim oteller arasındadır. Sadece koyda kalmasından dolayı benim gittiğimde denizi çok soğuktu. Aslında temmuz ortasında gitmiştim ama şans belki de. Odalar falan çok temizdi. Bir de benim için önemli olan odaların halı kaplı olması. Burada da vardı.ben de çok beğendim burayı.
10 da yattımmm uzun zamandır erken yatmıyordumKaçta yattın da aldın uykunu? Çocuk var mıydı senin?
sizin köydennnnerden acabbbbbbbba...............
Senin çocuk var sanırım.
Kaç yaşında ki 10 da yatabiliyorsun?
var canım bir oğlum 6 yaşında benimle yattı oda
senin yavrun kaç yaşında
lili neler yaşandı boşanma noktasına nasıl gelindi
boşanma sonrasında çocuğuna nasıl davrandı
senin bu süreçte ne gibi sıkıntıların oldu onları bilmiyorum demek istedim
ben eylül başında gittim suyu süperdi ipek
10 da yattımmm uzun zamandır erken yatmıyordum
sizin köydennn
evet var 4 yaşında yaramazmı yaramaz bi oğlum var canımm
Ben anlatırım sana bi ara özeldenvar canım bir oğlum 6 yaşında benimle yattı oda
senin yavrun kaç yaşında
lili neler yaşandı boşanma noktasına nasıl gelindi
boşanma sonrasında çocuğuna nasıl davrandı
senin bu süreçte ne gibi sıkıntıların oldu onları bilmiyorum demek istedim
ben eylül başında gittim suyu süperdi ipek
canım biz geçen sene haziranın 17 sinde gittik fazla sıcaga kalmamak adına
ilk gittik aman allahım dedim her yer rus ailelerle dol ertesi gün bir baktımki
3 4 aile gelmiş haftanın sonunda %70 türk aileler vardı.her yerde türk şarkılar çaldırdık
Hatta çogu ankaralıydı denk geldik
Bir kaç aileyle sözleştik hatta seneye yine buradayız diye
haziran 17 de gittik 5 gün kaldık herşey dahil ekstra kızım için yatak istedik 1000 tlye kaldık
bu sene eylül gibi düşünüyoruz fiyat 1250filan olacakmış konuştuk otelle bakalım hiç biyer ayarlayamassak yine burası olcak:)))
Sen burda kesin kilo alıp geri gelirsinn
[sıze=3]mesela neresiiii olabilerrrr[/sıze]
[sıze=3]kuzummmm napin la konuşamadık,
gelince görüşürüzzz[/sıze]
Benim 4 yaşında canım da ne mümkün uyumuyor. Dün gece 11 de yattı. Benim yatmam 12 yi buldu.
bak kuşadası’na gidersen eğer efes pricess otel var orada. Ben geçen sene çok istedim gitmeyi ama başka yere kaydı aklım. Bu sene gidebilirim.
Beni en çok cezbeden de burada çocuk menüsü olması, çocuk havuzunda bile çocuk cafesi varmış ayrıymış her şey. Web sayfasına bir bak istersen.
Benim paşamm 9'da yatakta..
Bazen 8.30 bile oluyor..
Bebekliğinden beri öyle şükürr
Benim paşamm 9'da yatakta..
Bazen 8.30 bile oluyor..
Bebekliğinden beri öyle şükürr
iyi gezmeler şimdidennn canıommmm
Aa kaçta uyuyor o tosba??
Kreşe falan gidiyor mu?
Evet bu tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyor canım sende güzel bir alışkanlık edindirmişsin
Büyüme hormonu çocuklarda gece saat 11 ile 2 arasında etkin olurmuş
eğer çocuk bu saatlerde uyuyor olursa bu hormon daha etkin salgılanıyormuş
bizde ilk okula başlayana kadar hep böyleydik 8:30 - 9 oldumu hooop yatakta
ama 1. sınıftan beri yatış saatimiz önce 9:30 sonra şimdilerde 10:00 olduu
çok dakiktir 10 oldumu yatakta olur illaaa benimki de
Alla allalalalalalalala nasıl becerdin. Ben de çok özeniyorum böyle erken uyuyan çocuklara. Benimki yatmasa hiç yatmaz. Dün gece 11 gibi uyudu. 3 te WC ye uyandı. Sabah 6,30 da benle ayaktaydı. O saatten sonra uyumasa uyumaz da babası uyuttu.
Aslında 9 da uyusa benim kız o da kötü 7,30 a doğru evde oluyorum. Yemek vs derken mutfaktan çıkmam 9 u buluyor. Yarım saat sonra uyursa bu sefer hiç oynayamayız. Ama 11 de pek geç.
iyi gezmeler şimdidennn canıommmm
ayyy hiç sorma normalde bizimkide o saatte yatmaz gündüz bisiklet sürmüş çok yorulmuşş
biz pazarları bile 8 de kalkıyoruzzz
yatırmasam 12-1e kadar oturuyordu
mücadele ile 10 da yatmaya başlasak 11 de anca uyuyoruzzz
kreşe eylülde gidecek
Bencee sen şu an uğraşma, tatilden gelince topluca ver o kilolarıııyağmurum fiyatlar çok iyiymiş gerçektennnn
evet kesin alırım
o yüzden giderken bütün fazlalıkları vermiş olayımda gelince aldıklarımı veririm
Ben buldum marmara deniziii florya sahiliiiii ahahahahahhabilmem kiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ewett benimkide çok dakiktir o konuda, BAKALIM İLKOKULA başlayınca nasıl olucazzEvet bu tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyor canım sende güzel bir alışkanlık edindirmişsin
Büyüme hormonu çocuklarda gece saat 11 ile 2 arasında etkin olurmuş
eğer çocuk bu saatlerde uyuyor olursa bu hormon daha etkin salgılanıyormuş
bizde ilk okula başlayana kadar hep böyleydik 8:30 - 9 oldumu hooop yatakta
ama 1. sınıftan beri yatış saatimiz önce 9:30 sonra şimdilerde 10:00 olduu
çok dakiktir 10 oldumu yatakta olur illaaa benimki de
Ben 6 aylık bebekliğinden beri akşam 9 oldu mu uyuturdum..Alla allalalalalalalala nasıl becerdin. Ben de çok özeniyorum böyle erken uyuyan çocuklara. Benimki yatmasa hiç yatmaz. Dün gece 11 gibi uyudu. 3 te WC ye uyandı. Sabah 6,30 da benle ayaktaydı. O saatten sonra uyumasa uyumaz da babası uyuttu.
Aslında 9 da uyusa benim kız o da kötü 7,30 a doğru evde oluyorum. Yemek vs derken mutfaktan çıkmam 9 u buluyor. Yarım saat sonra uyursa bu sefer hiç oynayamayız. Ama 11 de pek geç.
Bencee sen şu an uğraşma, tatilden gelince topluca ver o kilolarııı
Ben buldum marmara deniziii florya sahiliiiii ahahahahahha
Ewett benimkide çok dakiktir o konuda, BAKALIM İLKOKULA başlayınca nasıl olucazz
Ben 6 aylık bebekliğinden beri akşam 9 oldu mu uyuturdum..
Sonra ewet uyanırdı ama uyandı diyede asla salona getirmezdim..
Odasında tekrar uyuturdum, içeriye getirsem uykusu açılacak..
Tv keyfimden çok fedakarlık ettim ben o zamanlar.. (gerçi şu an tv yüzüne baktığım bile yok doğdürüstt)
Ama sabahları en geç 8'de ayaktayız, haftasonları ben bilmem 11'lere kadar uyuduğumu..
2010 hangi ay?
Evde akşam falan neler yapıyorsunuz mesela? Hani kaliteli zaman olarak?
Aynı yaşta çocuklarımız da ondan soruyorum benim kızım mayıs 2010 doğumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?