Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

tamam canım bu tutar seni ama yarın için bu akşamdan hazırlığını yapta simit olayını aş artıkkk

bizde hatlar karıştı niye burdan yazıyozzzz

evet çözmem lazımmm:26::26::26::26:

ama bakarsan bugün için akşam ekmek yemicemmm sıkıntı yaratmazzz :44::44::44:

Haziran ayında 2 kız kardeşiminde doğum günü varrrr

babalar günü varrrrrr

kardeşlere alırım birşeylerde eşim için ne yapsam yaaaa

ihtiyacı olan bir sey al birde işyerine çikolata felan yolla, güzel bir jest olur .

Benim öyle bir sey aklımda amaaaa osb nde calışıyorrr .kim bırakır ki oraya pasta felan

alakasız ama sütün gelmeye başladımı kız bzı gebelerde gözlenen bişi bu gögsünü sıkınca hafif hafif gelmeye başlar artık
kız iyice genişledinmi çok merak ediyom seni kaç kilo oldun

alakasız ama sütün gelmeye başladımı kız bzı gebelerde gözlenen bişi bu gögsünü sıkınca hafif hafif gelmeye başlar artık

gögüsler büyüyor tatlım ama daha süt müt yok

genişledim ve agırlastım diyebilirim . gecen hafta 73 tüm en son .bu hafta belki bir kilo almışımdır :26::26:

75 i aşmak istemiyoruuuuummmmmm.....
ama çikolatalar dondurmalar keklerrrr ne güzelllllllllllllllllllll

ihtiyacı olan bir sey al birde işyerine çikolata felan yolla, güzel bir jest olur .

benim öyle bir sey aklımda amaaaa osb nde calışıyorrr .kim bırakır ki oraya pasta felan

bende ailece güzel bir yemek veya kahvaltı düşündüm birde hediye alırım diyorum aslında ama bakalımmm

ben artık ona ve ailesine hediye alma cezası uyguladığım için,,babalar gününde hediyeyi kendime almayı planlıyrummm

süpersin canımmmm

oda sana anneler gününde almamıştı dimiii

ye kız ye benim yerimede ye atahan paşamıza kan can olsun
nasılsa verirsin emzirirken filan
sıkma canını sen dozunu bilirsin ne kadar yemen gerketiğini
hamişsin ya canın ne çekerse ye
birde unutmadan
dolunayda nar ye bebeğin ay gibi parlak olur gözleri renkli olur..test edip onaylandı
ayva yiyip gamze işareti yap birde batıl ama elada işe yaradı gülünce minik gamzeleri var

benim doğuma kadar hiçç gelmmeiştii
sen kendine öyle bir hediye alsan ,adamın kendisine almasından daha hosuna gider

hediyemi göstercemm ama elletmeyeceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…