ye kız ye benim yerimede ye atahan paşamıza kan can olsun
nasılsa verirsin emzirirken filan
sıkma canını sen dozunu bilirsin ne kadar yemen gerketiğini
hamişsin ya canın ne çekerse ye
birde unutmadan
dolunayda nar ye bebeğin ay gibi parlak olur gözleri renkli olur..test edip onaylandı
ayva yiyip gamze işareti yap birde batıl ama elada işe yaradı gülünce minik gamzeleri var
benim doğuma kadar hiçç gelmmeiştii
hediyemi göstercemm ama elletmeyeceğimmm
hadi yaaa dolunayda narrr ,tamam tuttum bunu!
Ay ı takip edicem her gece
O biraz zor
hadi yaaa dolunayda narrr ,tamam tuttum bunu!
ay ı takip edicem her gece
o biraz zor
kızlar bn çıkıoruuummm. ii aksamlaaarrrrr
uzun zamandır servis şöförlerinden şikayetçiyim. adamları gorseniz göz göre göre cocuklarımızı tanımadıgımız bilmediğimiz kişilere teslim ediyoruz.
bir süredir araştırıyorum bunun takibi nasıl yapılır diye şöyle bir şey buldum. bir göz atar mısınız sizde kullanmak ister misiniz? eğer yeterli sayıda talep toplarlarsa tüm velilere bu takip sistemini vereceklermiş. hatta ilk 10 okul ücretsiz diyorlar ben başvuru yaptım bizim ataturk okulu için.
http://www.safedriveassistant.com/
Günaydınnn..
Maden işçilerine çok üzüldümmm
Gunaydın lili evet üzücü bir haber..Ne dense manasız..Rahmet diliyorum sadece dileyebiliyorum..
Amin cnm çok zorr bişi gerçektennne zor karanlık bir gecedir Allahımmm yardım etsin ailelerine sabır versin
Allah rahmet eylesin, birde balıkesirden manisaya kadarmış o tünellGunaydın lili evet üzücü bir haber..Ne dense manasız..Rahmet diliyorum sadece dileyebiliyorum..
Aminn cnm günaydınnngünaydınn
allah mübarek ayda madenci ailelerine sabır versinnn
Gunaydin herkese allahim sabir versin manisadaki ailelere(((
Aminnn günaydınn h.g
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınn
allah mübarek ayda madenci ailelerine sabır versinnn
Gunaydin herkese allahim sabir versin manisadaki ailelere(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin kızlar ben biraz gerginim sanırım ban bile yiyebilirim bilmiyorum ama sürekli siyasileştirilmesinden bıktım ölümlerin..Kullanılmasından..
hükümet ve digerleri ölümlerin üzerinden artık siyaseti bıraksınlar..Ortada bir feryat figan var hala neyin davası bu anlam veremiyorum
Aynen bende bunu anlamış değilim,
öz amcam bile gördüm az önce facebookta saydırmışş
siyasete bağlıyor bu işi ayar oluyorum ya
ya lili usandım yeminle bana artık kendi üzüntüm bile samimi gelmemeye başladı çünkü unutacagız ateş düştügü yeri yakıyor
bari yapmayalım artık tiksinti geldi yemin ederim akp mhp chp bdp ve digerleri herkes ölenlerin üzerinden birbirine giydiriyor yeter artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?